nlc.hu
Horoszkóp
Napi horoszkóp (06. 07. csütörtök)

Napi horoszkóp (06. 07. csütörtök)




Kos (március 21. – április 20.)

Kedves Kos!
Uralkodó bolygód, a Mars kellemes fényszögben áll a Jupiterrel. Előfordulhat, hogy a jegyek és a fényszögek inkább a marsi küzdőszellemet erősítik, és az egyensúly kissé ennek a javára billen majd. De lehetséges ez ma fordítva is, amikor a jupiteri jelleg túlsúlya adódik, és így az élvezetek hajszolása kerülhet a középpontba, önző beállítottsággal. Éppen ezért ha a személyes horoszkópodban a Mars és a Jupiter kapcsolatban vannak, akkor ajánlatos szem előtt tartanod, hogy a sikeres alkat mások segítésére, jó ügyek előmozdítására kötelez.









Bika (április 21. – május 20.)

Kedves Bika!
Uralkodó bolygód, a Vénusz az Oroszlán jegyében áll. Kicsit erőszakos és dramatikus vagy, néha színpadiasan viselkedsz. Szereted az életet és a szerelmet. Sikeresen lépkedhetsz a társadalmi ranglétrán. Te vagy az, aki élvezi a gazdag fogadások megszervezését és az elegáns emberek társaságát. Kimondottan büszke vagy, és szereted, ha észrevesznek, ha a figyelem középontjában lehetsz.








Ikrek (május 21. – június 21.)

Kedves Ikrek!
Különleges adottságaid vannak az előrelátás és belátás terén, egyfajta látnoki intellektusod van, amivel a jövő lehetőségeit tisztázod magadban a jelenben. Tökéletes intuícióid vannak a dolgokra és az emberekre vonatkozóan, és ez a képességed segíti megszervezni és kifejezni mindazt, amihez olyan tisztán értesz. Ezáltal sikereket tudsz elérni tudományos területeken, a művészetekben, és mindazon területeken, amik az emberi értelem feletti kontrollt igénylik, mint például a politika, a jog vagy akár a vallás.









Rák (június 22. – július 22.)

Kedves Rák!
Uralkodó bolygód, a Hold együtt áll a Neptunnal. Erős, ösztönös megérzéseid vannak tanulmányokkal, tényekkel és emberekkel kapcsolatban. Intuícióid és sejtéseid élesek, és nagyon valóságosaknak tűnnek előtted. Fennáll a veszélye annak, hogy gondolkodási folyamataid zavarossá és kuszává válhatnak. Vigyázz, nehogy túlságosan is a megérzéseidre hallgass!









Oroszlán (július 23. – augusztus 22.)

Kedves Oroszlán!
Uralkodó bolygód, a Nap kellemetlen viszonyban van az Uránusszal. Könnyen előfordulhat, hogy kissé különccé vagy módszertelenné válhatsz. Saját utadat járod, és azt teszed, amit akarsz, nem gondolkodsz azon, hogy mások mit gondolnak vagy éreznek rólad. Eredeti vagy, viszont nem elég gyakorlatias. Mágneses vonzerővel rendelkezel. Az Uránusz miatt vonzod a nyugtalan környezetet és történéseket.








 
Szűz (augusztus 23. – szeptember 22.)

Kedves Szűz!
A mai Merkúr-állás előnyös az egészséges és józan ész számára, erősíti a gondolkodási képességet, könnyeddé és gyorssá teszi a felfogóképességet az ismeretek számára. Te is érdeklődő, tudni vágyó, intelligens, tanulásra alkalmas, jó társalgó és szellemes vagy, akinek ragyogó a kifejezőképessége, logikus és eszes.










Mérleg (szeptember 23. – október 22.)

Kedves Mérleg!
Uralkodó bolygód, a Vénusz fényszögek nélkül áll. Olyan ez, mintha nem csavartad volna be jól a villanykörtét, van áram, és a villanykörte is jó, mégis sötét van. Egy felettébb nyomasztó nap lehet ez a mai az életedben, és igen nagy erőfeszítésekbe telhet majd fenntartani a jókedvedet. Ezért feltétlenül kerüld a lehangoló emberek társaságát egész nap, és próbálj azokon valahogy segíteni, akik nálad is depisebbeknek látszanak.








Skorpió (október 23. – november 22.)

Kedves Skorpió!
Uralkodó bolygód, a Plútó fényszögbe került a Neptunusszal, a leplezés bolygójával. Ne hagyd, hogy egy kecsegtető pénzügyi ígéret megbabonázzon, hiszen semmi sem garantált, még ha mások mást is állítanak. Az égi minták nem kedveznek az anyagiaknak, és ez súlyos veszteségeket eredményezhetne neked.









Nyilas (november 23. – december 21.)

Kedves Nyilas!
Uralkodó bolygód, a Jupiter kellemes fényszögben áll a Marssal. Ha szingli vagy, a mai napon találkozhatsz egy nálad fiatalabb emberrel, aki a kora ellenére nagyon szeret téged, és romantikus természetű lépésekkel közeledik feléd. Legyél vele olyan kedves, amilyen csak lehetsz, de azért mutass rá, hogy a te számodra nehezen elképzelhető, hogy több legyen ez a kapcsolat puszta barátságnál.







Bak (december 22. – január 20.)

Kedves Bak!
Uralkodó bolygód, a Szaturnusz kellemetlen fényszögben áll még mindig a Neptunusszal. Egy olyan szokatlan emberrel kerülhetsz ma kapcsolatba, akinek furcsa viselkedése kifejezetten idegesíteni fog téged. Ne ítélj elhamarkodottan, mert a felszín alatt hihetetlen értékek rejlenek. Próbálj meg inkább barátkozni vele, ahelyett hogy a sárba döngölnéd őt.









Vízöntő (január 21. – február 18.)

Kedves Vízöntő!
Uralkodó bolygód, az Uránusz kellemetlen fényszögbe került a Jupiterrel. Egy kedves ismerősöd ismételten segítséget kér tőled, próbáld megértetni vele, hogy ideje lenne egyedül is boldogulnia. Próbálj meg kompromisszumot kötni, és csak olyan mértékben nyújts neki segítséget, ami elengedhetetlenül szükséges. Ügyelj arra is, hogy betarts minden szabályt, mert a Jupiter – a törvény bolygója – sajnos ütköztethet a törvénnyel.







Halak (február 19. – március 20.)

Kedves Halak!
A Mars ma a 3. házadban titkár. Kellemes meglepetésben lehet részed a mai nap folyamán egy telefonhívás kapcsán, ami új reményeket ébreszthet majd benned. Ideje, hogy átértékeld mindazt, amid van, és néhány új döntést is kell hoznod, hogy jobbá tedd az életedet. A visszafogott viselkedés nem fog neked gondot okozni, hiszen sok mindent tehetnél kockára, ha kapkodnál.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top