nlc.hu
Horoszkóp
Napi horoszkóp (06. 09. szombat)

Napi horoszkóp (06. 09. szombat)




Kos (március 21. – április 20.)

Kedves Kos!
Kérdésessé válhat, hogy találsz-e kompenzálási lehetőséget igényeidre, vágyaidra, vagy pedig mértéktelenség, túlkapások tömege jellemzi életedet, és szélsőséges, extrém viselkedéseddel kelthetsz feltűnést. Természetesen a mértéktelenség, a határok túllépése nem mindig bántó. Szellemi beállítottságú embereknél csupán annyit jelenthet, hogy vonzódnak a fantasztikum felé.









Bika (április 21. – május 20.)

Kedves Bika!
Uralkodó bolygód, a Vénusz a szerelmes Oroszlán jegyében áll. Ma igazán kellemes híreket kaphatsz egy szerelmi románccal kapcsolatban. Ha eddig csak a kedves szerepét töltötted be partnered életében, most megtérülnek erőfeszítéseid. A hit és a bátorság sokat segíthet ebben, és ezzel inspirálóan hathatsz másokra is.








Ikrek (május 21. – június 21.)

Kedves Ikrek!
A szükség nagy úr, így nem árt fokozottan védelmezned a saját érdekeidet. Szükséged lesz rá, mert meglehet, hogy emiatt egy barátod kérésének nem tudsz majd eleget tenni. Ne sokat rágódj ezen, hiszen az illető egyáltalán nem fog megharagudni azért, mert most az egyszer visszautasítod a kérését.









Rák (június 22. – július 22.)

Kedves Rák!
Uralkodó bolygódat, a Holdat ma mindenhonnan támadás éri. Kísértés, kapkodás, pénzügyi nehézségek és folyamatos feszültségek árnyékolják be a mai nap eseményeit. Éppen ezért törekedj minél inkább arra, hogy fegyelmezett legyél. Ma este ne ess túlzásokba, ne merítsd ki magad, és ha lehet, most inkább mellőzd a barátaid társaságát.









Oroszlán (július 23. – augusztus 22.)

Kedves Oroszlán!
Uralkodó bolygód, a Nap ma nagyon durcás. Nem kellene annyira önsajnálatba menekülnöd, inkább figyelj jobban arra, hogy kreatívabban töltsd a mai napodat. Egy kitűnő ítélőképességgel rendelkező ismerősöd ma komoly dicséretet ír az „ellenőrződbe”, és ettől nő majd az önbizalmad is. Ügyet se vess arra, hogy mi a felmenő ági rokonságod véleménye a jelenlegi kapcsolatodról, akkor köss házasságot, amikor te azt jónak látod.








 
Szűz (augusztus 23. – szeptember 22.)

Kedves Szűz!
Uralkodó bolygód, a Merkúr a saját útját akarja járni. Pedig a barátság és a közösségben végzett munka most kulcsfontosságú lenne ahhoz, hogy teljes és boldog lehessen a mai napod. Ne hagyd cserben fiatalabb barátodat, akinek igen nagy szüksége van a segítségedre. Légy nagyvonalú, előzékeny, és tartsd tiszteletben mások méltóságát.










Mérleg (szeptember 23. – október 22.)

Kedves Mérleg!
Uralkodó bolygód még mindig a kockázatvállaló Oroszlán jegyében áll. Ez a napod nagyon kedvezően alakulhat, főleg az új pénzügyi befektetések szempontjából, különösen akkor, ha ezek valamilyen szinten a tanulmányaidhoz is kapcsolódnak. Egy speciális tréning elvégzésével akár duplájára is emelhetnéd most a jövedelmedet.








Skorpió (október 23. – november 22.)

Kedves Skorpió!
Uralkodó bolygód, a Plútó most haragszik az egész világra. Igazán jó visszajelzések érkeznek az elvégzett munkádat illetően. Igyekezetednek köszönhetően nemcsak szakmai sikerekre számíthatsz, de a másokhoz fűződő kapcsolataid is jóval harmonikusabban alakulnak majd. Egy nagyon kreatív időszak következik most az életedben.









Nyilas (november 23. – december 21.)

Kedves Nyilas!
Uralkodó bolygód, a Jupiter váltózuhanyban fürdik. Szükséged lesz egy bölcs ember tanácsára, hogy segíteni tudj egy fiatalabb ismerősödnek, ugyanakkor nem szabad megfeledkezned a saját kötelezettségeidről sem. Szerencsére mindkét feladattal sikeresen megbirkózhatsz majd. Intelligenciád és képességed hihetetlen méreteket ölt a mai napon.







Bak (december 22. – január 20.)

Kedves Bak!
Uralkodó bolygód, a Szaturnusz még mindig szemben áll a Neptunusszal. Terveid most számos nem látható akadályba ütközhetnek, és sajnos külső segítségre sem számíthatsz ezek leküzdésében. Egy barát azonban igen jó tanácsokat ad majd neked, ami némi átalakítással tökéletesen alkalmazható az életedben.









Vízöntő (január 21. – február 18.)

Kedves Vízöntő!
Uralkodó bolygód, az Uránusz együtt áll a Holddal. Lehetséges, hogy idegeskedsz, és nem szívesen mégy társaságba, pedig az égi aspektusok semmilyen veszéllyel nem fenyegetnek. Bátran feledkezz meg aggodalmaidról, és élvezd az életet. Legyél engedékenyebb saját magaddal szemben, és ha egy kis extravaganciára vágysz, bátran engedj a kísértésnek.







Halak (február 19. – március 20.)

Kedves Halak!
Egy távoli ismerős jelentkezése jókedvre derít majd a reggeli órákban. Egyébként ez a nap az intuitív megérzések jegyében telik, vagyis képes leszel végre felismerni, mi motiválja az érzéseidet és a tetteidet. Ha megfelelően használod ki a képességeidet, végre leszámolhatsz az életedet uraló hazugságokkal, és tiszta lappal kezdhetsz egy új, őszinte életet.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top