nlc.hu
Horoszkóp
Napi horoszkóp (06. 10. vasárnap)

Napi horoszkóp (06. 10. vasárnap)




Kos (március 21. – április 20.)

Kedves Kos!
Túlzott optimizmusod, a versenyhelyzet állandó hajszolása örök kihívást jelezhet a környezetednek. Különösen, ha nem vagy önálló, hiszen főnökeid provokációnak érezhetik viselkedésedet. Ez az érzés környezeted részéről sajnos nem mindig alaptalan, mivel ez a sok energia tudat alatt úgy működik, hogy a mások rovására való terjeszkedési igény is van benned.









Bika (április 21. – május 20.)

Kedves Bika!
Ha a családod bármely tagja nem jól kezeli a pénzügyeket, ez a következő napokban téged is kellemetlen szituációkba sodorhat. Ellenőrizd hát anyagi ügyeidet, hogy megelőzd ezeket a kínos problémákat. Emellett az etikus viselkedés az élet minden területén ugyancsak kiemelkedő jelentőséggel bír az elkövetkezendő időszakban.








Ikrek (május 21. – június 21.)

Kedves Ikrek!
Uralkodó bolygód, a Merkúr kellemetlen fényszögben van a Holddal. Ne is törődj azzal, ha mások kritizálnak, ugyanakkor legyél tisztában saját korlátaiddal is, és alkalmazkodj azokhoz. Ha viszont egy jó barátod számos szembetűnő hibádra hívja fel a figyelmet, azt fogadd el, és igyekezz ennek megfelelően változtatni szokásaidon. Hamarosan úgyis lehetőséged nyílik képességeidet fejleszteni.









Rák (június 22. – július 22.)

Kedves Rák!
Uralkodó bolygód, a Hold kellemetlen fényszögben van a Merkúrral. Próbálj meg a következő napokra koncentrálni, és ne hagyd, hogy akár egy egészségügyi probléma is elterelje a figyelmedet erről. Akármi legyen is ez a probléma, egészen biztosan megoldódik majd. Legyél rugalmasabb az esti programokat illetően, mert lehet, hogy el kell halasztani egy előre megbeszélt találkozót.









Oroszlán (július 23. – augusztus 22.)

Kedves Oroszlán!
Uralkodó bolygód több helyről is támadást kap. Lehet, hogy a Jupiter egy új kötelezettséget akaszt a nyakadba, amire nem ártana jó előre felkészülnöd. Engedd, hogy a gondolataid és az érzelmeid vezéreljenek, viszont a szomszédok nem ismerhetnek téged annyira, hogy beleszólásuk lehessen az életedbe. Légy óvatos közlekedés közben.








 
Szűz (augusztus 23. – szeptember 22.)

Kedves Szűz!
Uralkodó bolygód, a Merkúr kellemetlen fényszögben van a Holddal. Elsősorban arra kell figyelned, nehogy leess egy magasabb helyről, lehetőleg ne ma szüreteld a cseresznyét, és ne ma tisztítsd az ablakokat. A legjobb, ha lemondod a mai találkozókat is a biztonságod érdekében. A humorérzéked viszont nagyon nagy segítségedre lehet a kellemetlenségek elviselésében.










Mérleg (szeptember 23. – október 22.)

Kedves Mérleg!
Uralkodó bolygód, a Vénusz ma kézen fogva sétál a Holddal. A mai nap a személyes érzelmeknek és a magánéletnek kedvez. Talán sosem érezted még ennyire közel magad a kedvesedhez, szenteld ezt a napot annak, hogy ezt ki is mutasd neki. Meglehet, hogy a házasság ötlete is felmerül a beszélgetés alkalmával.








Skorpió (október 23. – november 22.)

Kedves Skorpió!
Uralkodó bolygód, a Plútó hatása alá tartoznak a változások. Hagyd, hogy ezek irányítsák ma az életedet. Legyél tettrekész, és hozz határozott döntéseket. Ha nem leszel képes lépést tartani a gyors tempóval, annak több szempontból is hátrányos következményei lehetnek. Ne aggódj egy kisebb anyagi probléma miatt, hamarosan ez is véglegesen megoldódik majd.









Nyilas (november 23. – december 21.)

Kedves Nyilas!
Kedvező időszak mutatkozik arra, hogy új feladatokba fogj vagy együtt dolgozz másokkal. Energiáid és önbizalmad az egekben van, és ha ügyesen kihasználod a kínálkozó lehetőségeket, számíthatsz a sikerre. Tisztességes szándékaidnak köszönhetően könnyen ráveheted a többieket, hogy kövessenek téged. Bármely jogvitának a javadra kell eldőlnie, tudni fogsz korrekt alkut kínálni – ha arra van szükség.







Bak (december 22. – január 20.)

Kedves Bak!
Uralkodó bolygód, a Szaturnusz most mindenki csodálatát elnyerte. Ez egy nagyon is eredményes és előrevivő időszak lehet, ha megdolgozol érte, és miért ne tennéd, hiszen tele vagy energiával és ambícióval. Legszívesebben egyedül dolgoznál ilyenkor, ha megtehetnéd. Vedd szemügyre céljaidat, és győződj meg róla, hogy azokat valóban te akarod, nem pedig mások jelölték ki a te számodra, vagy csak valamilyen kényszerből kötődsz hozzájuk.









Vízöntő (január 21. – február 18.)

Kedves Vízöntő!
Uralkodó bolygód, az Uránusz kellemetlen fényszögben van a Nappal. Előfordulhat a házastársad vagy a család valamelyik idősebb férfi tagjának betegsége. Kedvezőtlenek a bolygókapcsolatok bármilyen utazásra, ha nem muszáj elmenned, inkább maradj itthon. Próbálj meg lépést tartani a szükséges változtatásokkal életedben, de maradj hű önmagadhoz is, és ne engedj a „negyvennyolcból”.







Halak (február 19. – március 20.)

Kedves Halak!
Uralkodó bolygód, a Neptun most elég energiát kap a Marstól. Ez az időszak lehetővé teszi számodra, hogy lassíts, és élvezd a virágillatot. A folyamat során sok mindent felfedezhetsz önmagadban, például pszichikus képességeket, de beleérző képességed mindenképpen erősödni fog. Felfedezheted, hogy van egy belső éned, és ha csendben odafigyelsz rá, ráeszmélhetsz, mennyi mindent tud és taníthat neked. Megértőbb leszel mások iránt is.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top