nlc.hu
Horoszkóp
A Rák férfi

A Rák férfi

A Rák férfi az év második felében romantikus hangulatban lesz. Kiváló idõ ez arra, hogy a meglévõ feszültségeket elsimítsátok, kapcsolatotokat még szorosabbá alakítsátok. A babakérdés is többször szóba kerül az év második felében.





 Mi vár rátok az év második felében?


 






Július


Júliusban a Rák férfi tele lesz energiával és tervekkel. Ha Rák férfi a párod, akkor a hónap elején megbánthat például azzal, hogy nélküled dönt, egyszerűen nem veszi figyelembe a véleményedet. Szerencsére a barátaitok békítően lépnek fel. A 14-ei újhold új erőt ad neki, hogy terveit elkezdje megvalósítani. Ezenkívül a kapcsolatotokba is új ötleteket szeretne bevinni. Támogasd őt, mert jót fog tenni mindkettőtöknek, akkor is, ha új a kapcsolatotok, és akkor is, ha már régi!


Augusztus


Ebben a hónapban a Rák férfi tőle szokatlanul sokat beszélhet mindarról, amit szeretne elérni az életben. Hagyd őt beszélni, mert így tud még jobban kikristályosodni számára, hogy mik a helyes célok, és mi a hozzájuk vezető út!


Szeptember


Szeptemberben nagyon fontos élményben lehet részetek, ha elutaztok, vagy kimozdultok otthonról. Alaposan tervezzétek meg a programot, de legyetek rugalmasak, ha nem pontosan az elképzeléseitek szerint fognak történni a dolgok! Például ha nem visztek esernyőt, és bőrig áztok, felfoghatjátok az egészet egy kis kalandnak is, és jót nevethettek rajta, ha így álltok hozzá. Ha nem, akkor bosszankodhattok is. Eldönthetitek, hogy melyik jobb!


Október


A hónap elején a Rák férfi összetűzésbe kerülhet a szüleivel vagy valaki mással a családjából. Ugyanakkor tisztábban is lát majd az illetővel kapcsolatosan. A Rák férfinak mindennél fontosabbak a szülei és a családja. Ezért is bántja, ha köztük támad vita. Megértőnek kell lenned vele. Gondűző lehet, és jó hatással lehet rá, ha gyermekeitekről beszélgettek, vagy ha még nincsenek, akkor tervezgettek. Vagy ha ez még korai, akkor utazást terveztek, vagy akár el is utazhattok.


November


Novemberben erős erotikus energiák jellemzik a Rák férfit. Nem lehet majd ráismerni. Szenvedélyes és szerelmes hangulatban lesz. Ismét előkerül a gyermektéma. Jobb, ha nem mondasz konkrétan nemet, ha még nem vagy felkészülve. Inkább finoman térj ki, és húzd az időt. Tudnod kell, hogy a Rák férfinak a szülei után a saját gyermekei a legfontosabbak.


December


Ebben a hónapban továbbra is hevesen ostromol téged a párod. Élvezd, és viszonozd a szeretetét! Kényeztessétek egymást minden létező módon: mézes masszázzsal, gyertyafényes vacsorával, romantikus filmekkel. Ezzel megelőzhetitek a karácsonykor várható feszültséget, és így lesznek valóban békések az ünnepek.


Vissza a cikk elejére »

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top