nlc.hu
Horoszkóp
A Szûz férfi

A Szûz férfi

A Szûz férfi számára az év második fele számtalan meglepetést tartogat. Épp ezért szüksége lesz a figyelmedre, sok-sok beszélgetésre, megértésre. Ha ügyesen kezeled a konfliktushelyzeteket, év végén csodálatos, elmélyült, boldog párkapcsolatban élhetsz.





 Mi vár rátok az év második felében?


 


Július






Júliusban a Szűz férfit valaki váratlanul szembesíti a múltjával. A helyzet rugalmasságot és gyors reagálást igényel tőle. De ezek nem épp az ő erényei, ezért zavarba jöhet. Szerencsére egy barátja kisegíti szorult helyzetéből, és rávilágít, hogy mi a helyes hozzáállás. Eközben a szüleivel vagy valamelyik családtagjával is összeütközésbe kerül. Ha a párod Szűz férfi, akkor megértőnek kellene lenned vele ebben a nehéz időszakban. Az is jó megoldás, ha elutaztok külföldre. Ha nincs lehetőségetek hosszabb útra menni, akkor legalább kiránduljatok, vagy sétáljatok és beszélgessetek sokat!

Augusztus


Ebben a hónapban a Szűz férfinak „fejfájást” okozhat, hogy új főnöke lesz, vagy új feladatokkal bízzák meg. Mivel ő a megtestesült tervszerűség és kiszámíthatóság, nehezen viseli a változásokat. Attól fél, hogy nem tud minden lehetőségre felkészülni. De hát pont ilyen az élet: fordulatokkal teli, változékony és impulzív. Már az nagy előrelépés tőle, ha beszélni tud róla. Épp ezért hagyd, hogy beszéljen a gondjairól és az ezzel kapcsolatos gondolatairól. Ez felér egy terápiával: a benne lévő feszültségeket oldja, miközben a megoldáshoz is közelebb kerül.


Szeptember


A szeptember 11-ei újhold új energiákkal tölti fel. Visszaadhatja korábbi stabilitását, de új terveket is hozhat. Végre új értelmet nyer az élete. Ha lehet, támogasd és bátorítsd őt! A kapcsolatotoknak sem árt egy kis újítás: új szokások, új helyszínek, új ételek.


Október


Ebben a hónapban egy régi, kínos ügy kerül „terítékre”. Ha a Szűz férfi felvállalja ezt a beszélgetést, akkor kellemesen fog csalódni. Tisztázódhat a helyzet, és helyreállhat a béke. Ha téged érint ez az ügy, akkor finoman célozz arra, hogy itt az ideje rendbe tenni a félresiklott témát! Ha nem érint közvetlenül, akkor segítsd őt abban, hogy felismerje a tisztázás lehetőségét.


November


Novemberben túlságosan érzelmes hangulatban leszel. Szűz párod nem szereti az érzelmes hangvételt. Az érzelmekkel nem sokra megy, hisz ő igazi realista, aki a józan gondolkodás híve. Nem tudja viszonozni a szeretetet, szerelmet, pedig szeretné. Azzal segítheted, ha biztosítod arról, hogy nem kerül kiszolgáltatott helyzetbe, ha felvállalja az érzéseit. Ne hidd, hogy ez egyik napról a másikra megy neki.


December


Decemberben megláthatod türelmed gyümölcsét: Szűz párod szerelmes, erotikus hangulatban lesz a hónap közepén. Éljétek meg ezeket a szenvedélyes érzéseket! Mindketten élvezni fogjátok, és kapcsolatotok szorosabbá válik. Év végére nyilvánvaló lesz, hogy az idő nektek dolgozik.


Vissza a cikk elejére »

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top