Horoszkóp

A Vízöntõ férfi

A Vízöntõ férfi az év második felében rengeteg ködös, megfoghatatlan eszmét kerget. Munkájában támadás érheti, amit igen rosszul viselhet. Szexuális étvágya is növekszik, és több odafigyelésre vágyik.





 Mi vár rátok az év második felében?


 


Július






Júliusban a Vízöntő férfi nemcsak megfoghatatlan, ködös eszmékkel lesz tele, de ráadásul még a múltat is gyakran összemossa a jelennel. Ha Vízöntő a párod, akkor most rengeteg türelemre lesz szükséged vele kapcsolatosan. Ez azért is lehet nehéz, mert úgy érezheted, hogy az idő ellenetek dolgozik. A másik, ami bosszant, hogy ezt ő nem látja, vagy ha látja is, nem zavarja. Te pedig azon dühöngsz, hogy miért nem veszi komolyabban az életet meg téged. Tudd, hogy hiába harcolsz! Jobban teszed, ha elfogadod őt olyannak, amilyen, és nem akarod megváltoztatni! A régi mondás itt is megállja a helyét: „vagy megszoksz, vagy megszöksz”…

Augusztus


Ebben a hónapban a Vízöntő férfi úgy éli meg, hogy a szülei és te ellene „szövetkeztetek”. Azt érzi, hogy mindannyian direkt őt kritizáljátok és bosszantjátok. Szerencsére vannak barátai, akik megértik, és nem „macerálják”. Ráadásul pont most állsz elő újító ötletekkel. Ezért jobb, ha nem erőltetsz semmit. Mindent finoman, lassan vezess be! Sokkal többet beszélgess vele, hogy a kontaktus folyamatos legyen köztetek!


Szeptember


Szeptember elején a Vízöntő férfi erotikus vágyai megnőnek. Igyekezz lépést tartani vele, mert ha veled nem élhet meg mindent, akkor megteszi másutt! Egy külföldi utazás is jó ötlet. Ugyanis a közös élmények közelebb hoznak titeket egymáshoz.


Október


A hónap elején valami nagyszabású terv készítésébe fog bele. Ha érint téged, akkor érdeklődhetsz a részletek iránt. De vigyázz, mert a munkájában most támadás fogja érni, ezért veled is titokzatosabbá válhat! Ne vedd a személyed elleni bizalmatlanságnak! Sajnos mivel védekezésre „kényszerül”, hirtelen mindenkiben a támadót látja. Ez hamar elmúlik, ha szeretettel és nem gúnyosan közelítesz felé. Azt is meg kell élnetek, hogy egy intim kapcsolatban nem lehetnek tabutémák, mert azok éket ütnek a legjobb párkapcsolatba is.


November


Novemberben a munkahelyi változások újabb fordulatot vesznek. Ami eddig nyomasztotta, arról kiderülhet, hogy élete legnagyobb lehetősége. Esély a kitörésre, és arra, hogy bebizonyítsa, mennyivel többre képes. Bátorítsd, és engedd, hogy sokat meséljen akár erről, akár másról! Nem jó, ha most bármi kimondatlanul, feldolgozatlanul marad benne. Sokat segíthetsz neki azáltal, hogy veled mindent megbeszélhet.


December


Ebben a hónapban új barátra tehet szert. Ne legyél féltékeny, mert ez az ember nem lesz konkurencia számodra. Viszont Vízöntő párod protektora lehet később. Azért az ünnepeket lehetőleg kettesben, és ne hármasban töltsétek!


Vissza a cikk elejére »

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top