nlc.hu
Horoszkóp
Az Oroszlán férfi

Az Oroszlán férfi

Az Oroszlán férfi az év második felében nosztalgikus hangulatban lesz, és több figyelmet, türelmet igényel. Az év vége felé olyan terveket szõhettek, ami a közös jövõtök további elmélyülését eredményezi.





 Mi vár rátok az év második felében?


 


Július






Július elején az Oroszlán férfi érzelmi téren – tőle szokatlan módon – borús, komor hangulatban lesz. Ráadásul nem is veszi észre ezt, vagy ha mégis, akkor nem érti az okát. Gyakran elmereng, tekintete a semmit fürkészi, és gondolatai a „senki földjén” vándorolnak. Ha a párod Oroszlán, akkor ez számodra nemcsak fura, de ijesztő is lehet. Nem kell aggódnod, mert néhány hét alatt elmúlik. Jobb, ha nem is kérdezgeted erről. Szerencsére a régi ötletei visszatérnek, és ezek megvalósulásának gondolata felvillanyozza majd őt. A hónap közepén viszont komolyan felbosszantja magát a főnökén, vagy olyan ember viselkedésén, aki „fölötte áll”. Vedd rá, hogy várjon a „válasszal”!

Augusztus


Ebben a hónapban lehetősége lesz reagálni a múlt hónapban történtekre. Ha volt türelme kivárni ezt a kedvező pillanatot, akkor győztesen jöhet ki a helyzetből. A 12-ei újhold új lendületet ad neki minden téren. Még az sem fogja zavarni, hogy esetleg te nem értesz mindennel egyet. Olyan lelkes és szenvedélyes lesz, hogy a felmerülő akadályokat könnyedén elsöpri az útjából. Ezzel egészen új helyzeteket, viszonyokat teremthet. Amennyiben ez zavar téged, csak az igazságérzetére apellálva érvelhetsz.


Szeptember


Szeptember elején nosztalgikus hangulatban lesz. Ne bántódj meg, ha a régi szerelmeiről mesél! Azt se vedd fel, ha könnyes szemmel emlékezik vissza a „régi szép időkre”! Jobb, ha egy utazás megszervezésébe fogsz, és ezzel kapcsolatosan adsz neki feladatokat! Jó sokat, hogy másra ne maradjon ideje…
Ha ez az utazás átcsúszik októberre, az nem baj. Sőt! A kapcsolatotok harmóniájának kifejezetten jót fog tenni.


Október


A hónap közepén alkalmat keríthetsz egy régebbi, kínos téma megbeszélésére. Ha nincs ilyen köztetek, akkor bátorítsd őt, hogy rendezze feszült viszonyát a szüleivel vagy más családtagjával!


November


A november még a családon belüli vitás helyzetek rendezésével telhet. Ettől lehet rossz hangulatban, és ez nyomhatja rá a bélyegét a kapcsolatotokra is. Ne engedd eluralkodni ezt a gyászos hangulatot köztetek! Lepd meg valamilyen kulturális programmal vagy kirándulással, vagy egy különleges vacsorával otthon kettesben, ahol az illatok, a fények és a zene is ellazítja őt. Még egy mézes masszázzsal megkoronázhatod az estét, és meglátod, a siker minden vágyadat felül fogja múlni!


December


Decemberben új terveket kezdhettek szőni. Ez akár a gyermekvállalással is kapcsolatos lehet. Ha nem vagy még készen erre, akkor finoman add a tudtára! Most is az őszinteség a legjobb „taktika”! Ezzel megalapozhatjátok a karácsony kellemes hangulatát is!


Vissza a cikk elejére »

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top