nlc.hu
Horoszkóp
Heti horoszkóp 2007. június 18-tól június 24-ig

Heti horoszkóp 2007. június 18-tól június 24-ig




Kos

Anyagiakkal, pénzügyi helyzeteddel kapcsolatosan kell fontos döntést hoznod, ne hamarkodj el semmilyen választ! Ha valaki kölcsönkér tőled, ezt alaposan fontold meg, hisz a te lehetőségeid sem korlátlanok, s ezt a pénzt egyáltalán nem biztos, hogy valaha viszontlátod. Érzelmeidet könnyen befolyásolhatják a hozzád közel álló emberek, s ez veszteséghez vezethet. Most beleeshetsz abba a hibába, hogy nem látod a fától az erdőt.
Szerelem: A fentiekkel ellentétben szerelmi téren sokkal nyugodtabb a helyzet, sőt egyenesen jónak és kiegyensúlyozottnak mondható. A párjukat kereső Kosoknak a pénteki nap hozhat jelentős változást.









Bika

Nem kell kétségbeesni attól, ha nem sikerül valami elsőre. Majd sikerül másodjára, ne adj isten, harmadik nekifutásra. Kitartásod óriási, ne add fel céljaidat már az első akadályoknál. Nézz szembe a tényekkel! Neked sem sikerülhet minden, mégis nagyon jó úton jársz, csak légy egy kicsit megfontoltabb és körültekintőbb. Dolgaidat tervezd meg alaposabban, és gyorsan megtapasztalhatod a pozitív eredményeket.
Szerelem: Érzelmi téren nincs ok az aggodalomra. A magányos Bikáknak pénteken és/vagy szombaton megadatik a lehetőség, hogy kitöröljék az életükből a magány szót…




Ikrek






Sokkal több időt kell magadra és kötelezettségeidre szánnod ezekben a napokban. Mostanában nem mentek túl jól a dolgaid, de most gyökeresen változtathatsz ezen. Meg kell hozzá tenned a megfelelő lépéseket, hisz a sikert senkinek sem osztogatják ingyen! Keress alkalmat arra, hogy egy kicsit visszavonulj a világ zajától, merülj el önmagadban, és fedezd fel gyengeségeidet és erősségeidet egyaránt. Erősítsd önbizalmadat!
Szerelem: Jól alakul párkapcsolati életed, mégis állandó bizonytalanság gyötör, melyet most nem tudsz egyszerűen félredobni. A párkereső Ikrekre igazán szép hétvége vár.









Rák

Pozitív irányú, akár nagyon szerencsés változást hozhatnak a következő napok számodra. Különösen munka, karrier vagy üzleti téren. Ha most megfontoltan s egyben jól döntesz, akkor hosszú távon is pozitív eredményekkel számolhatsz, s ennek meglesz az anyagi haszna is. Olyan ismeretségek, barátságok köttethetnek ezen a héten, melyekre a későbbiekben valóban lehet alapozni, ezért szánj elég időt új emberek megismerésére.
Szerelem: Igen komoly fordulatot hozhat a hét második fele. Az elkötelezetteknek még szorosabb érzelmi kötődést, a magányosoknak pedig elsöprő szerelmet jelenthet.











Oroszlán

Már a hét első napjaiban úgy érezheted, nagy szerencse készülődik betörni életedbe. Azonban könnyen megtörténhet, hogy tévúton jársz, a hét eleji csillagállás épp azt idézi elő, hogy nem látod a fától az erdőt, és könnyen csőbe húzhatnak, ha nem figyelsz oda kellőképpen a dolgaidra. Nemcsak erkölcsileg, hanem anyagilag is nagyot veszíthetsz ezen a fergetegesnek mutatkozó lehetőségen, amit most kínálnak számodra.
Szerelem: Érzelmi életed terén is számíthatsz néhány nézeteltérésre, de péntekre rendeződik a helyzet. Ha viszont még keresed az igazit, kevés az esélye, hogy ezen a héten találod meg.











Szűz


Óriási fába vághatod a fejszédet már a hét első napjaiban, a Jupiter kedvező támogatására számíthatsz. Régóta dédelgetett ötleteid megvalósítása válik most aktuálissá, különösen jó úton jársz, ha a karrieredet szeretnéd pozitív irányba alakítani. Ha munkahelyet váltanál vagy saját vállalkozásba kezdenél, szintén minden esélyed megvan a sikeres eredmények elérésére, jelentősebb erőfeszítések nélkül!
Szerelem: Kiváló napok követik egymást, azok a Szüzek, akik esetleg ezen a héten mondják ki a boldogító igent, bizonyos, hogy egy életre szóló kapcsolatot kötöttek. Akik még keresik a párjukat, bármelyik nap megtalálhatják.










Mérleg

Bár a Mars kellemetlen hatása kissé visszaveheti jókedvedet, igazán nincs okod az aggodalomra, hisz jól alakulnak a dolgaid. Szerdától azonban figyelj oda mindenféle apró jelzésre, mert kinyílhat számodra egy olyan kapu, melyen átlépve az eddigieknél sokkal kedvezőbb irányba fordulhat az életed. Megtörténhet, hogy úgy pottyan az öledbe a szerencse, hogy semmit sem kell tenned érte, csak örülni neki.
Szerelem: Feleslegesen aggódsz érzelmi életedért, párod és körülményeid erre nem adnak okot. Ne láss ott rémeket, ahol nincs is! Ha még magányos vagy, ideje kilépned ebből a helyzetből, különösen a hétvégén kapsz erre jó esélyt.










Skorpió


Nagyszerű napok várnak rád, alkalmad adódhat arra már szerdán vagy csütörtökön, hogy munkáddal, karriereddel vagy épp saját vállalkozásoddal szoros összefüggésben komoly sikereket érj el. Akkor teszed igazán jól, ha az örömödet megosztod szeretteiddel vagy kollégáiddal, különösen azokkal, akik részesei voltak annak, hogy idáig jutottál. A hétvégén szánj időt a pihenésre.
Szerelem: Érzelmi téren is szép és romantikus napok állnak előtted. Az a Skorpió, aki még keresi az igazit, jó esélyekkel indul párkereső túrára szerdán és pénteken.










Nyilas

Bizalmatlanná válhatsz környezeteddel szemben, közeli és távoli rokonokkal, barátokkal egyaránt. A hét első napjaiban az az érzés lehet úrrá rajtad, hogy nem találod a helyed, a munkád sem megfelelő számodra, és mintha otthon sem mennének jól a dolgok. Ezt a „kilátástalanság”-érzést ki kell űznöd magadból, hisz ennyire azért nem mennek rosszul a dolgok. Tűzz ki újabb célokat magad elé, és minden rendbe jön.
Szerelem: Párkapcsolatodban sincs helye a féltékenykedésnek és a bizalmatlankodásnak, magadnak ártasz csak vele. Ha még keresed a párod, ahhoz előtte a lelkivilágodat kell rendbe tenni.











Bak

Talán már magad is érzed, hogy eljött az ideje a régi és befejezetlen dolgok lezárásának, erre kell energiát szánnod a következő napokban. Ha ismét kikerülöd ezeket az ügyeket, s homokba dugod a fejed, komoly problémád adódhat a munkahelyeden vagy a magánéletedben egyaránt. Számos dolgot félvállról vettél az elmúlt időszakban, s azonkívül, hogy a körmödre ég a munka, még konfliktusokba is keveredhetsz.
Szerelem: Érzelmi életedben már kevesebb a probléma, kerüld el azt, hogy hazaviszed a gondjaidat. A párkereső Bakok csak csütörtöktől várhatnak érzelmi életükben pozitív változást.











Vízöntő

Energikus napok várnak rád, használd ki a lehetőségeket. Amibe belekezdesz, az arannyá változhat a kezedben. Ne utasítsd vissza azt, amit a sors tálcán kínál számodra. Munkában vagy a tanulás terén a nagy és pozitív változások ideje jött el. Még jelentős erő- vagy anyagi áldozatot sem kívánnak tőled, csak bele kell vágni terveid megvalósításába, később pedig a babérok learatásába.
Szerelem: Érzelmeid jelentős elmélyülésére lehet számítani, a romantika levesz a lábadról. Ha még keresed a másik feled, bármelyik pillanatban betoppanhat a szerelem, csak járj nyitott szemmel.










Halak

Itt a nyár, egyre melegebb napok követik egymást, de most szinte semmi sem tud boldoggá tenni téged. Ráadásul anyagilag is problémás napok követik egymást, energiatartalékaid is a végét járják. Tempódat fogd vissza egy kicsit, különben megtörténhet az is, hogy lebetegszel néhány napra. A hétvégi bolygóállás jelentősen javít a helyzeten, kipihenten kezdhetsz neki a jövő hétnek.
Szerelem: Kapcsolatodban felütheti fejét az unalom, légy türelmes magaddal és a pároddal egyaránt. Akik még keresik a nagy Őt, ne szomorkodjanak, ha ezekben a napokban nem kapnak lehetőséget.




Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top