Horoszkóp

Napi horoszkóp (06. 19. kedd)




Kos (március 21. – április 20.)

Kedves Kos!
Uralkodó bolygód, a Mars, kellemes fényszögben áll sok más bolygóval együtt. Ragyogóan használhatnád ezt a napot szerződéskötésekre vagy társulások létrehozására. A haszon kölcsönös lesz. Ugyancsak alkalmas az idő arra, hogy jogásszal vagy bármely más profi szakemberrel konzultálj. Ha lenne is peres ügyed, most bizonyára a te javadra döntene a bíró. Mindenféle kapcsolatod jól alakul, legyen az akár üzleti, akár magánjellegű. Lehetséges, hogy olyan emberekkel tudsz ma találkozni, akik a későbbiekben nagy hasznodra lesznek.









Bika (április 21. – május 20.)

Kedves Bika!
Uralkodó bolygód, a Vénusz, a munkaházad csúcsán áll, jó fényszögben a Holddal, de rosszban a Szaturnusszal. Sokat kell tenned azért, hogy megromlott házasságodat, párkapcsolatodat, munkakapcsolatodat helyre tudd hozni. Ha súlyos gondjaid is vannak, lehet javítani a problémákon. Ha szakítani kell, vagy végképp megoldhatatlan a helyzet, elválni is többnyire barátságban sikerül majd. De válás előtt mindenképpen kérd ki egy házassági szakértő tanácsát.








Ikrek (május 21. – június 21.)

Kedves Ikrek!
Uralkodó bolygód, a Merkúr, fényszög nélkül áll a Rák jegyében. Veled született tulajdonságod, a kíváncsiság most annyira felerősödhet benned, hogy attól sem riadsz vissza, hogy beiratkozz egy iskolába. Érdemes  rendszeresen figyelemmel kísérned a Mindentudás Egyeteme előadásait is, ezekben a műsorokban is hallasz majd számodra eddig még ismeretlen dolgokról. Érzelmi téren is újdonságokra vágysz, ne csodálkozz azon, hogy ha a szerelemben is új ismeretekre teszel majd szert, egy másik partner nagyon szívesen segít ebben.









Rák (június 22. – július 22.)

Kedves Rák!
Uralkodó bolygód, a Hold, együtt áll a Szaturnusszal, és szemben áll a Neptunnal. Próbálj meg tartózkodni a vitáktól. Te is tudod, hogy a jó kapcsolatokat az egészen kis apró részletek működtetik, és ebből most profitálhatnál. Így válhatnának ezek a napok igen hasznos időszakká számodra. Kedvező lehetőségek ígérkeznek ingatlanokkal kapcsolatban is, tedd félre egy kicsit a büszkeséged, és fogadd el a barátaid vagy ismerőseid által nyújtott segítséget. Párodat ne büntesd tovább, mert lehet, hogy örökre megharagszik, és elköltözik tőled.









Oroszlán (július 23. – augusztus 22.)

Kedves Oroszlán!
Uralkodó bolygód, a Nap, szemben áll a Plútóval. Itt az ideje annak, hogy új célokat fogalmazz meg magadnak. Most előreléphetsz a hivatásodban, sőt vezető pozícióba is kerülhetsz. Minden simán megy mostanában. Bármely területen sikeresen tovább mélyítheted műveltségedet. Nagyobb lakásba költözhetsz, vagy meglévő otthonodat bővítheted ebben az időszakban. Magabiztosabbá válsz, optimistább leszel, békésebb és nyugodtabb. De ne legyél öntelt, és ne vidd túlzásba a dolgokat semmilyen téren.








 
Szűz (augusztus 23. – szeptember 22.)

Kedves Szűz!
Uralkodó bolygód, a Merkúr, fényszög nélkül áll a Rák jegyében. Szerencsére nagy az ambíciód és az önbizalmad, így kész vagy arra, hogy keményen megdolgozz a sikerért, és úgy érzed, hogy csodákra vagy képes. Ez meg is történhet, ha nem becsülöd túl a képességeidet, és nem hanyagolod el más, fontos életterületeidet sem. Jól tennéd, ha megtakarított pénzedet ingatlanba fektetnéd, mert amit valójában keresel, az egy biztos bázis, ami a belső béke és erő érzetét adja neked. Ha valóban költözöl, ügyelj arra, hogy a lakás a kedvedre való legyen.










Mérleg (szeptember 23. – október 22.)

Kedves Mérleg!
Uralkodó bolygód, a Vénusz, kellemes fényszögek között áll. Bármit is kérdeznél, a válasz: igen, igen, igen. Igen sikeres lehetsz szakmai tekintetben. Sikeres lehetsz a hivatalos ügyek intézésében, legyen az jogi, államigazgatási vagy bármilyen más dolog. Sikeres lehetsz a pénzügyekben is, akár még a szerencsejátékon is nyerhetsz, talán nem is keveset. Mindenki, akivel kapcsolatba kerülsz, támogatni fogja elképzeléseidet. Akár el is jegyezhet a kedvesed, sőt még az esküvő gondolatától sem riadtok vissza.








Skorpió (október 23. – november 22.)

Kedves Skorpió!
Uralkodó bolygódat kellemetlen fényszögekkel támadja a Nap a közlekedés házából. Hajlamos leszel az extravaganciára, és sok pénzt adsz ki feleslegesen. Utazásaidat most jobb lenne, ha későbbre halasztanád. Kellemetlenségekre kell számítani a hivatalos ügyekkel kapcsolatban, és pihenned sem ártana, mert az egészséged láthatná kárát. Ne sértsd meg a kedvesedet, hogy legalább a szerelemben ne kelljen csalódnod. Kerüld el a spekulációk minden fajtáját, hogy ne merüljenek fel pénzügyi nehézségek.









Nyilas (november 23. – december 21.)

Kedves Nyilas!
Uralkodó bolygód, a Jupiter, kellemes fényszögben áll a stabilitás bolygójával, a Szaturnusszal. A közös sors egyben közös felelősséget is jelent, ezt te is jól tudod. Lehet, hogy partnered vagy házastársad nehéz helyzetbe kerül. Előállhat az a helyzet, hogy saját életed simán, zökkenőmentesen zajlana, ha nem kellene nap mint nap társad panaszait hallgatni, vagy az ő érdekében fáradoznod. Ezek azok a gondok, amiket nem lehet félretenni, mert az csak látszat, hogy amikor a másikért hozunk áldozatot, a saját lehetőségeinket elszalasztjuk.







Bak (december 22. – január 20.)

Kedves Bak!
Uralkodó bolygód, a Szaturnusz, kellemes fényszögben áll a Jupiterrel. Fel kell ismerned, hogy az anyagi siker nem minden, el kell kezdened belül keresni az igazi válaszokat. Itt az ideje, hogy a fejlődés útjára lépj. Ez nem azt jelenti, hogy kolostorba kell vonulnod, csak ne az anyagi sikerek hajszolása töltsék ki minden érdeklődésedet. A hivatalos ügyek intézése és a nyilvánosság sok idődet pazarolja el ezekben a napokban. Anyagi gondjaidat, természetesen, ha vannak, próbáld meg inkább baráti segítséggel megoldani, a banki hitel felvételét később megbánnád.









Vízöntő (január 21. – február 18.)

Kedves Vízöntő!
Uralkodó bolygód, az Uránusz, egyedül áll az elvonulás házában. Az sem baj, ha most és később is felszámolsz olyan emberi kapcsolatokat, szövetségeket, amik már régen terhedre voltak. Nyugodtan megteheted ezt a kockázatos lépést anélkül, hogy veszélyeztetnéd saját nyugalmadat vagy karrieredet. Még kisebb áldozatokat is hozhatsz, a pillanatnyi erőfeszítések következményeiért még hálás leszel majd. Jól teszed, ha ezekben a napokban nemcsak saját ügyes-bajos dolgaiddal törődsz.







Halak (február 19. – március 20.)

Kedves Halak!
Uralkodó bolygód, a Neptun, kellemetlen fényszögeket kap a Holdtól és a Szaturnusztól. Nem mindenki jó barátod, aki kedvesen mosolyog. Lesznek, akik olyan téves híreket terjeszthetnek rólad, ami ellen nem lesz könnyű védekezned. Talán akkor járnál el a leghelyesebben, ha nem törődnél semmivel és senkivel, ha a kellemetlen megjegyzéseket meg sem hallanád. Kiadásaid is megnövekednek, és ha korábban nem tettél félre pénzt, most szaladgálhatsz fűhöz-fához kölcsönért. Könnyen türelmetlenné válhatsz, inkább uralkodj magadon, egyelőre ne mondd el, mire gondolsz.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top