nlc.hu
Horoszkóp
Nagy nyári kínai horoszkóp

Nagy nyári kínai horoszkóp

A kínai asztrológiában minden egyes állat egyfajta embertípust mutat az erõsségeivel és a gyengeségeivel együtt. Vajon milyen események várhatók az év második felében? Összeállításunkból kiderül!






Még több Asztrohét! 
Mi van a csillagokban megírva? Mit hoz a nyár? Olvasd el a az összes nyári előrejelzést!

• Ismerd meg a férfiak titkait! »
• Nagy nyári szerelmi horoszkóp »
• Nagy nyári karrierhoroszkóp »  


Ahogyan az egyiptomi asztrológiában minden évet egy bolygó ural, úgy a kínai asztrológia szerint minden évet egy állat ural. Ez az év a Disznó éve, amikor minden eddiginél fontosabb, hogy békében éljünk egymással, és megteremtsük a harmóniát.  











Válaszd ki a születési évedet, és olvasd el, mi vár rád az év második felében!




 


 


 




Patkány
 






Jellemzői


Ha rápillantunk, akkor világosan látjuk, hogy kivel állunk szemben. A Patkányok társasági emberek, kíváncsiak, könnyen veszik az életben az akadályokat, és lazán kezelik a nehezebb helyzeteket is. Viszont azonnal felismerik, ha veszély fenyegeti őket, és pontosan tudják, hogy mikor kell hallgatni, visszahúzódni, és mikor beszélni, támadni. A Patkány évében született emberek öntudatosak, és optimistán állnak hozzá az élethez. Keményen dolgoznak, hogy elérjék a céljaikat.


Mi várható 2007 végéig?


Párkapcsolat


Karmikus szerelmi kapcsolat miatt a lelked hol a poklok mélyén, hol a mennyben jár. Nem vagy biztos sem benne, sem magadban. Félsz, aminek oka a korábban elszenvedett csalódás, amely óvatosságra int. Ezért fordulhat elő, hogy sokkal keményebben bánsz vele, és úgy viselkedsz, mint egy jégcsap. De egyre jobban vágysz rá, és egyre több jelet kapsz, hogy ő is szeret, ezért mersz hozzá közeledni.


Munka


A munkahelyeden nehéz helyzet alakul ki, még az is lehet, hogy új főnököd lesz, akivel nehezebben jössz ki. Kénytelen leszel alkalmazkodni hozzá, ha szeretnéd jól érezni magad, vagy meg akarod tartani az állásod. El kell viselned az olykor kisstílű viselkedését, a kirohanásait. Az új főnök hozhat magával új kollégát, akivel viszont az idők folyamán nagyon jó baráti kapcsolatba kerülsz, és ezért a felettesednek még hálás lehetsz.


Egészség


Érzékeny testtájad az év végéig a veséd, amely rendetlenkedhet, vagy érezheted, hogy egyáltalán van. Igyál sok folyadékot, és ne zuhanyozz jéghideg vízzel.


Nagy lehetőség


A kapcsolatok terén nagy lehetőséget kínál a sors számodra. Olyan ismeretségekre tehetsz szert, amelyek a későbbiekben gyümölcsözőek lesznek. Természetesen nemcsak egzisztenciálisan, hanem lelkileg és szellemileg is.


Veszély


Pénzügyek terén leselkednek rád veszélyek, mert valaki olyan dologra akar rábeszélni, ami színtiszta pénzkidobás. De most az is előfordulhat, hogy meglopnak, vagy elveszíted éppen azt, ami nemcsak értékes, hanem amihez lelkileg is kötődsz. Ne adj az év hátralévő részében senkinek kölcsön, inkább mondják azt rólad, hogy zsugori vagy, de így elkerülheted, hogy kihasználjanak, és csalódnod kelljen.


Vissza a horoszkóp elejére »


 


Bivaly 


Jellemzői






A Bivaly mutat némi hasonlóságot az egyiptomi asztrológiából ismert Bikával. Nyugodt, kiegyensúlyozott személyiség, akinek a kitartása, a türelme híres, és aki nem adja fel a céljait. Cselekedeteiben következetes, barátként mindig lehet rá számítani, ám hajlamos az önfejűségre, az irigykedésre, és pénz dolgában a zsugoriság jellemzi. Hajlamos a gyűjtögetésre, nem dob ki semmit, mert úgy gondolja, még jó lesz valamire.

Mi várható 2007 végéig?


Párkapcsolat


A nagy pörgés nyara lesz az idei, és még az is megtörténhet, hogy egyszerre több személybe leszel szerelmes. Óriási taktikázásokat folytatsz, ügyesen megszervezed a randikat, és egyikőjük sem fog rájönni, hogy tulajdonképpen még nem döntöttél, ki lesz a befutó, hanem csak élvezed a helyzeteket. Aztán az év vége előtt megérkezik a partner, aki miatt leépíted a többit, és nem vágysz másra, mint a kettesben töltött, meghitt időre. De addig még sok kalandban lesz részed!


Munka


Előfordulhat, hogy megszűnik a jelenlegi munkahelyed, vagy nagy átszervezések lesznek a cégnél. Könnyen lehet, hogy olyan feladatot is el kell látnod, amelyben semmilyen gyakorlatot nem szereztél eddig. Ám ebbe most könnyen beletanulsz, és ez jelenti a jövőt, a sikereid kulcsát. Ezért ne félj, ha változik körülötted minden, mert ebből te most a lehető legjobban jössz ki. Az új helyzetben több olyan embert sodor az utadba az élet, akiket befolyásolhatsz, és akik azt fogják tenni, amit te akarsz.


Egészség


Jól tennéd, ha immunerősítő cseppeket szednél, mert így elkerülheted, hogy a vírusok ledöntsenek a lábadról. A légkondicionáló sincs túl jó hatással rád, még az is lehet, hogy ízületi problémákat okozhat.


Nagy lehetőség


A munkában – vagy ha tanulmányokat folytatsz, akkor az iskolában – hoz a sors nagy lehetőséget, amelyet meg kell ragadnod. Teljesen mindegy, hogy felkínálják neked a munkát, vagy esetleg csak hallasz róla, és picit könyökölni kell érte, a lényeg, hogy megszerezd, mert ezzel még a családodat is jó helyzetbe hozod.


Veszély


A baráti kapcsolatok, mert közöttük több olyan ember van, aki csak érdekből közeledik feléd, és az érzései nem tiszták, nem őszinték. Ám mivel nagyon jó színészek ezek az emberek, te könnyen elhiszed nekik, amit mondanak, és amikor kiderül az igazság, csalódottnak érzed magad.


Vissza a horoszkóp elejére »


 


Tigris 


Jellemzői






A Tigris bátor, érzékeny, kissé megfontolatlan, türelmetlen. A környezetében élő emberek rendszerint tisztelik, és nem csak akkor, ha rangban felettük áll. A Tigris egész életében képzi magát, és még idősebb fejjel is visszaül az iskolapadba, vagy ha más lehetősége nincs, akkor rejtvényt fejt, és bújja a lexikonokat. Nagy hibája, hogy hajlamos a döntést sokáig húzni, addig vacillál, amíg elszalasztja a lehetőséget.

Mi várható 2007 végéig?


Párkapcsolat


Nagy harcok után végre megtalálod azt a személyt, akire régóta vágyakozol. Olyan körülmények között ismerkedhettek meg, ami szokatlan, és amit jobb lenne, ha csak kevés embernek mesélnél el, mert így elkerülheted, hogy a véleményükkel negatív irányban befolyásoljanak. Elfelejted azt a kapcsolatot, amely annyi fájdalommal járt. Ebben a viszonyban, ha kezdetben nem is tudsz teljesen feloldódni, de egyre inkább át mered adni magad a másiknak, és ismét hiszel, bízol a másikban.


Munka


Olyan munka fekszik most neked, amelyben emberekkel foglalkozhatsz, és ahol többet kommunikálhatsz, mint eddig. Egyszerűen igényed van arra, hogy megoszd másokkal a gondolataidat, és nekik is szükségük van rád. Különösen a tanácsaidra, amelyeknek segítségével jobban élhetnek, és esetleg a nagyon régi problémáikat is megoldhatják. A feletteseiddel jó kapcsolatot ápolhatsz, amelynek köszönhetően stabilizálódik a helyzeted. Ha megszűnt a munkád, az ősz beköszöntével olyan lehetőséget csíphetsz meg, ami miatt sokan fognak irigyelni.


Egészség


Mindenféle szűrővizsgálaton, amin csak lehet, vegyél részt. És óvd a bőröd a naptól, ami nem azt jelenti, hogy maradj teljesen hófehér, hanem azt, hogy kend magad magas védőfaktorú naptejjel.


Nagy lehetőség


A párkapcsolatban történő változás. Hogy összekösd valakivel az életed, akivel a sors nem véletlenül hoz össze, aki a segítségedre van abban, hogy a karmádat teljesítsd. Ne hezitálj, mondj neki igent, ne félj az elköteleződéstől, és attól, hogy elveszíted a szabadságodat.


Veszély


A szabályokat ne szegd meg, bármilyen okmányodat a lejárat előtt érvényesítsd, a bérletedet se hagyd otthon, vagy ne parkolj tilosban, mert biztos lehetsz benne, hogy most rekordösszegű bírságot szabnak ki rád.


Vissza a horoszkóp elejére »


 


Nyúl 


Jellemzői






Nagyon kellemes személyiség, aki ügyel arra, hogy a másikat ne bántsa meg. Lelkes hallgatóság, ha ellenvéleménye van, akkor azt úgy fogalmazza meg, hogy az elfogadható lesz. Sokan kedvelik őt a pozitív kisugárzása miatt, és kevesen tudják, hogy legbelül valójában pesszimista.

Mi várható 2007 végéig?


Párkapcsolatban


Érzéki hatást gyakorolsz nemcsak az ellenkező, hanem a saját nemedre is. Téged is olyan alakok varázsolnak el, akik veszélyes életet élnek, és akik ráadásul foglaltak, vagy egyszerre több ágyban is űzik játékaikat. Sokan próbálnak beszélni a fejeddel, hogy felejtsd el őket, ami nehezen megy. De pontosan tudod, hogy minden csak akarat kérdése, és sikerül olyan valakire szert tenned, aki mellett boldog lehetsz és kiteljesedhetsz.


Munka


Kevesebb kedvet érzel a rutinhoz, a kötelességek teljesítéséhez, de sajnos össze kell szorítanod a fogad, és dolgozni. Mert az idén ugyan ütheti nyeremény a markod, de ha szeretnél feljebb kapaszkodni a ranglétrán, akkor dolgoznod kell. Szorgalmasnak és kitartónak kell lenned, és részt venni a céges partikon vagy a kollégák szervezte bulikon, mert mutogatni kell magad, és a kapcsolataidat építeni.


Egészség


Előfordulhat, hogy éjszaka többször forgolódsz álmatlanul az ágyban, és reggel úgy érzed magad, mint egy mosogatóruha. Próbálj meg lazítani, és kortyolj el lefekvés előtt egy csésze nyugtató teakeveréket, amely segít álomba ringatni.


Nagy lehetőség


A testvéreddel vagy egy rokonoddal békét kötsz, tisztázzátok a félreértéseket, felszámoljátok az esetleges féltékenységet, irigységet, amely megmérgezte a közöttetek lévő kapcsolatot. Idősebb rokonnak szüksége van a gondoskodásodra, amelyért hálás lesz neked, és ezt lehet, hogy anyagiakban fogja majd kifejezni.


Veszély


Jobban járnál, ha az év hátralévő részében nem próbálnád ki azokat a sportágakat, amelyek veszélyesek, mert előfordulhat, hogy összetöröd magad.


Vissza a horoszkóp elejére »


 


Sárkány 


Jellemzői






Azok az emberek, akik a Sárkány évében születtek, tele vannak energiával, egészségesek, hosszú életűek, könnyen felidegesíthetők, türelmetlenek, makacsok. Viszont megbízhatók, őszinték, bátrak és magabiztosságot sugallnak. Törekednek a harmóniára, és az őszinteségre, amelyet másoktól is elvárnak.

Mi várható 2007 végéig?


Párkapcsolat


Hűséges leszel és kitartó. Nem adod fel, bármilyen nehézséggel is kell szembenézned, mert szereted őt. Tudod, hogy a sors egymásnak teremtett benneteket, ezért kitartó leszel, bízol nemcsak a saját, hanem a szerelem erejében is. Ha nincs partnered, olyanhoz vonzódsz, aki idősebb vagy annak látszik. Ennek megfelelően olyan valakit akarsz, aki érzelmileg leköt, és aki mellett ha egyszer elkötelezed magad, akkor azt komolyan gondolod.


Munka


Céltudatos leszel és határozott, ennek megfelelően tudod, hogy mit akarsz, és azt is, hogyan. Ugyan keményen kell dolgoznod, de ez most nem esik nehezedre, és a szorgalomhoz, a kitartáshoz megkapod a sors támogatását is. Nagy fába vágod a fejszéd, olyan dolgot akarsz vásárolni, amelyhez több pénzre van szükséged. Ennek az előteremtése lebeg a szemed előtt, és ettől válik az energiád kiapadhatatlanná.


Egészség


Rendszeres testmozgásra van szükség ahhoz, hogy bírd a felpörgetett tempót. Szakíts magadnak rá időt, mert így elkerülheted, hogy hirtelen kialakuló, lázas megbetegedések alakuljanak ki.


Nagy lehetőség


Ingatlanügyben kedvező fejleményekre van kilátás. Vágj bele, még akkor is, ha a környezetedben vészmadárként többen le akarnak beszélni róla, mert ez most remek befektetési lehetőségnek bizonyul. Arról nem is beszélve, ha esetleg költözni akarsz, ha önállóságra vágysz, akkor erre ez a legjobb mód.


Veszély


Az év második felében egyre több és nagyobb sikereket mondhatsz a magadénak. Vigyázz arra, hogy ne válj elbizakodottá, önteltté, nemcsak azért, mert ezt a magatartást te sem viseled el másokban, hanem azért, mert beképzeltnek fognak tartani, és elfordulnak tőled. Ne fordulj teljes bizalommal azok felé az emberek felé, akiket most ismersz meg, mert nem olyannak mutatják magukat, mint amilyenek valójában. Légy óvatos és inkább tartózkodó.


Vissza a horoszkóp elejére »


 


Kígyó 


Jellemzői






A kínai mitológiában az állat a koncentrációs készséget és a rejtőzködőképességet szimbolizálja. Az érzései mélyek, a problémáit logikával és a már korábban megszerzett tapasztalatok felhasználásával oldja meg. Pénzügyekben szerencsések, a szerelemben azonban fukarok. Nehezen tudják kimutatni az érzéseiket, mert félnek attól, hogy megcsalják vagy kihasználják, visszaélnek a bizalmával.

Mi várható 2007 végéig?


Párkapcsolat


Ha a születésnapodig kibírjátok együtt, akkor tényleg lehet közös jövőtök. Ha szereted őt és fontos a számodra, akkor légy még egy kicsit türelmes, meglátod, a kapcsolat rendbe hozható. És jusson az is eszedbe, hogy te sem vagy tökéletes, neked is vannak hibáid, amelyekre talán ő nem hívja fel nyíltan a figyelmedet, és ez nem központi téma a számára. Ráadásul a mércét is magasra állítod, amelyet nagyon nehezen tud átugrani.


Munka


A munkát meg kell osztanod másokkal, mert különben nem fogod bírni a tempót. Ha nincs munkahelyed, ősszel találsz olyat, ahol talán kevesebb a pénz, vagy csökkentett munkaidőben kell dolgozni, de ez visz előre, egy újabb lehetőség felé. Kolléga miatt nehezebbnek érzed az életet, mert hajlamos a gáncsoskodásra, de az is előfordulhat, hogy versenyhelyzet alakul ki köztetek, és ő olyan eszközökhöz nyúl, hogy győzzön, amelyek nem szabályosak.


Egészség


Érzékeny testtájad most a torkod és a hangszálaid, és ha még van mandulád, akkor azok is könnyebben begyulladhatnak. Ez egyébként arra is utal, hogy valakinek nem mondod meg, ami a szívedet nyomja.


Nagy lehetőség


Anyagi ügyekben alakul szerencsésen az életed. Váratlanul olyan összeghez jutsz, amelyről nem is álmodtál. De ez nem azt jelenti, hogy ezentúl tétlenül fogsz üldögélni, hanem továbbra is teszed a dolgod, csak közben a biztonságérzeted fokozódik.


Veszély


Beleesel abba a hibába, hogy legtöbbször csak azt fogadod el jónak, amit te csinálsz. Mások munkájában, életvitelében vagy éppen szerelmi ügyeiben mindig találsz valami kritizálni- és javítanivalót. A figyelmetlenség is veszélyforrás, mégpedig úgy, hogy olyannak küldesz például e-mailt vagy SMS-t, akinek nem kellene. Így aztán veszélyes emberré válhat.


Vissza a horoszkóp elejére »


 


 


Jellemzői






Ez az állat általában mindig jó hangulatban van, imád humorizálni, szeret viccelődni, és nem bánja, ha rajta is tréfálkoznak. Pozitív gondolkodása magával ragadó, vonzza nemcsak az ellenkező neműeket, hanem az embereket általában. Mindenki szeret a környezetében tartózkodni, mert úgy érzik, hogy feltölti az energiaraktáraikat. A szerelmi kapcsolatban nagy hibájuk, hogy olykor túlságosan szerények, félénkek, ezért ki is használják őket.

Mi várható 2007 végéig?


Párkapcsolat


Bekerül az utolsó csepp is a pohárba, eleged lesz mindenből és mindenkiből. Unod, hogy ugyanazt kell ismételgetned, és semmi sem változik. Hiába teszel meg mindent azért, hogy a kapcsolat jól működjön, és ő jól érezze magát, de nem megy. És most igazán nem a te készülékedben van a hiba, hanem az övében. Talán lejárt a kapcsolatnak az ideje, és eljött a pillanat, hogy elengedd őt. Mert csak így tudsz egy másik viszonyt kialakítani, ha ezt lezárod.


Munka


Új munkát vállalsz, nagyobb feladatot kapsz, mint eddig, és ugyan több lesz a pénzed, de sokkal többen szorulnak a támogatásodra, mint eddig. Vagyis hiába keresel, mégsem érzed ezt, hiszen annyifelé kell osztanod, hogy szinte észre sem veszed a pluszbevételt. Ráadásul lakásfelújításra vagy a lakásban új holmik vásárlására is rengeteg pénz megy el. Minden külfölddel kapcsolatos tevékenység – akár munka, akár tanulás, akár ismeretség – gyümölcsöző lesz a jövőd szempontjából.


Egészség


Megszűnnek azok a panaszok, amelyek az elmúlt időben gyötörtek, vagy amelyek miatt különböző gyógyítókhoz kellett szaladgálnod. Mindez talán köszönhető annak, hogy az életed egyenesbe kerül.


Nagy lehetőség


A soha vissza nem térő alkalom a munkában. Előfordulhat, hogy ezért új tanulmányba kell kezdened, ami azonban megéri a fáradságot, még akkor is, ha alig van időd, mert amit most elsajátítasz, abból az elkövetkező években profitálhatsz. Megszabadulhatsz egy olyan személytől, aki barátságosnak mutatta magát, de titkon sokat ártott neked.


Veszteség


Az idő, amelyet nagyon nehezen tudsz beosztani, és amelyből úgy érzed, hogy egyre kevesebb van. Meg kell próbálnod rendszert iktatni a hétköznapjaidba, és meglátod, hogy nem szalasztasz el semmit, ami valóban fontos lenne. Elvesztesz egy számodra értékes tárgyat, amely érdekes módon évek múlva ismét előkerül.


Vissza a horoszkóp elejére »


 


Kecske 


Jellemzői






Ez az állat melegségre, szeretetre, a másik simogatására, gyengédségére vágyakozik. Nagyon barátságosak, nagyvonalúak, művészi érzékkel megáldottak, romantikusak. Kerülik a konfliktust, amitől a környezetnek az a véleménye, hogy puhányok. Pedig nem azok, mert ha a saját álláspontjukról van szó, akkor szenvedélyesen fellépnek a védelmében vagy a céljuk megvalósítása érdekében.

Mi várható 2007 végéig?


Párkapcsolat


Bizonytalan helyzet merül fel, talán éppen azért, mert a partnered elveszíti a munkáját, vagy nem tud annyit keresni, mint amennyire szükséged lenne. Ki kell tartani, nem hagyhatod őt pácban, főleg, hogy az év vége felé fordul a kocka, és párodat olyan jó lehetőséggel „kínálja” meg a sors, hogy a te életed is könnyebbé válik. Ráadásul a kitartás az idei évben a karmikus feladataid közé tartozik, amelynek a teljesítésére – éppen ebben a helyzetben – lehetőséget kínál a sors.


Munka


A munkahelyeden új helyzet alakul ki, előfordul, hogy új kolléga vagy új feladat lesz az, ami izgalomban tart. Pontosabban arra sarkall, hogy a legtöbbet és a legjobbat hozd ki magadból, amit a feletteseid értékelnek. Elismerésben lesz részed, és megkaphatod azt a pozíciót, amelyről talán nem is mertél beszélni senkinek. Rangban alattad vagy veled egy szinten lévő kollégával a kapcsolatod szorosabbá válik, egymás szövetségesei lesztek.


Egészség


Hormonháztartásod ingadozása az oka annak, hogy a hangulatod is változik, és olyan tüneteket produkál a tested, amelyeket korábban nem. Talán ez az oka annak is, ha olykor erősebben hullik a hajad.


Nagy lehetőség


Ismét találkozol azzal a személlyel, aki korábban furcsa érzéseket váltott ki belőled. Örültél annak, hogy megismerted, mert érdekes információkat tudtál meg tőle, amelyeknek a saját életedben is hasznát vehetted. De közben úgy is érezted, hogy van közöttetek némi feszültség, mégpedig egy félreértés miatt. Itt a nagy alkalom, hogy ezt a kapcsolatot „tisztába tedd”, és megbeszéljétek a félreértéseket.


Veszteség


Nagyon hiányzik neked az a személy, akitől sokat tanultál, aki melletted állt, és fogta a kezed, aki segített a döntések meghozatalában. De el tudod őt engedni, és a sors küld helyette valaki mást, aki hasonló szerepet játszik az életedben, és úgy érzed, kárpótlást jelent a veszteségért.


Vissza a horoszkóp elejére »


 


Majom 


Jellemzői






A Majom évében születettek intelligensek, ravaszak, rugalmasak. Általában feltaláló szellemmel rendelkeznek, ennek köszönhetően a legtöbb problémát könnyedén megoldják. Az előttük álló feladatokat nem halogatják, hanem gyorsan túlesnek rajta. A párkapcsolatukat nehézzé teszi, hogy önállóak akarnak maradni, nem akarják, hogy bárki is meghatározza, mikor hova menjenek, mit csináljanak, kivel barátkozzanak.

Mi várható 2007 végéig?


Párkapcsolat


A nagy szerelem köszönt az életedbe, amikor úgy érzed, hogy megtaláltad az igazit, a lelked másik felét. De a kapcsolat nem lesz egyszerű, mert a partnered erőteljes birtoklási hajlamokkal rendelkezik, ráadásul kisebbrendűségi érzésekkel is megáldotta őt a sors. Ez pedig oda vezet, hogy többször megpróbál téged ellenőrizni. Előfordulhatnak féltékenységi jelenetek, hisztik, amelyek előtt értetlenül állsz, hiszen nem adtál rá okot. Ha már megtaláltad az igazit, és együtt éltek, előfordulhat, hogy jobban vágyakozol utódra, és az álmodat teljesíti a sors.


Munka


Az év vége felé várhatók a nagyobb átalakulások a munkahelyeden. Még az is lehet, hogy egy teljesen új szakmában fogod kipróbálni magad. A kezdeti nehézségek után belerázódsz az új helyzetbe, és a munkahelyeden több olyan személy lesz, akik segítséget nyújtanak, ezért könnyebben veszed az akadályokat.


Egészség


A futóműveiddel adódhatnak problémáid, még az is lehet, hogy bokaficam teszi kissé lassúbbá a lépteidet. Ügyelned kell arra is, hogy a bulikon ne vidd túlzásba a bódítószerek fogyasztását.


Nagy lehetőség


Olyan helyzet adódik, amivel megbotránkoztatsz a környezetedben néhány személyt, de a nagy többség körében a népszerűségi indexed nő. A közelébe kerülhetsz egy olyan lehetőségnek is, amivel megfoghatod az isten lábát, és nyereséggel zárhatod le azt a régi ügyet, amely talán hosszabb ideje tart, és amelyben úgy tűnt, hogy majd te húzod a rövidebbet.


Veszteség


A konkurencia eloroz az orrod elől egy lehetőséget, amin nehezebben tudod túltenni magad. Pedig ha túl sokat rágódsz rajta, előfordulhat, hogy egy másik ellenfeled nyúl le valamit tőled vagy előled.


Vissza a horoszkóp elejére »


 


Kakas 


Jellemzői






Tiszteli a hagyományokat, jó az ízlése, és nagyon fontos, hogy elérjen valamit az életben. Büszke a képességeire, a vasakaratára, nincs számára lehetetlen, még a magasra tett mércét is képes átugrani. Olykor ez másokban azt az érzést váltja ki, mintha arrogáns lenne. Egyébként ha úgy érzi, hogy nem tisztelik, akkor megmutatja az agresszív oldalát is. A Kakas nem szereti a meglepetéseket, ő előre mindent megtervez, és ahhoz tartja magát.

Mi várható 2007 végéig?


Párkapcsolat


Szerelmi kapcsolatod véget ér, mert szellemileg fényévekre vagytok egymástól, és rájössz arra, hogy a szexben az összhang már nem elég. Eleged van a hazudozásból is, az időnkénti eltűnésekből, unod az időről időre felbukkanó válsághelyzeteket. Nyugalomra vágysz, és olyan kapcsolatra, amelyben a másik elfogad olyannak, amilyen vagy. Amelyben gyakorolhatod az őszinteséget, és ahol a másik szellemi társ is. Ezt a partnert megtalálhatod, az ügy szépséghibája, hogy foglalt lesz.


Munka


Tűrhetetlennek tartod a helyzetet, mert úgy gondolod, hogy kinőtted már a feladatot, a munkahelyet, a pozíciót, amelyben vagy. Ne erőltesd a változást, és ne pályázz senkinek a helyére, mert nincs még itt az idő. Ráadásul ha most kierőszakolod az új munkát, nem biztos, hogy ebben sikeres leszel. Előfordulhat, hogy a projekt a körülmények összjátéka folytán megbukik. Ezért jobb, ha erőt veszel magadon, és vársz.


Egészség


Inkább tartsanak hipochondernek, és fordulj mindenféle ügyes-bajos problémáddal azonnal orvoshoz, de ne hanyagold el az egészséged.


Nagy lehetőség


Baráton vagy ismerősön, aki eddig a segítségedre volt, és önként ajánlott fel neked jó lehetőségeket, most segíts. Szüksége van a támogatásodra, de nem tanács, hanem kapcsolatok formájában. Ezért minden ismeretségedet, ha kell, ajánld fel neki, amivel kihúzhatod őt a mélypontról, és amivel meghálálhatod neki mindazt, amit érted tett.


Veszteség


Egy kapcsolat, amely nem szűnik meg végleg, hanem csak átmenetileg ritkábban találkoztok egymással, és veszteségként éled meg ezt. Miközben a sors újra úgy rendezi a szálakat, hogy találkozzatok, és ott folytassátok, ahol abbahagytátok. Illetve a külön töltött idő és az így szerzett tapasztalatok hatására továbblépjetek.


Vissza a horoszkóp elejére »


 


Kutya 


Jellemzői






A Kutya évében született embereket mindenki szereti, ami nem csoda, hiszen hűséges, megbízható, szolgálatkész, nem ijed meg semmitől, és jó barátja mindenkinek. Tudnak hallgatni, és amikor szükséges, akkor bólogatni. Ám hajlamosak az önfejű viselkedésre, és olykor egoisták. Fontos számukra a pénz, mindig a saját érdekeiket tartják szem előtt.

Mi várható 2007 végéig?


Párkapcsolat


Visszahúzódóbb leszel, kerülöd a zajos életet, mindened lesz a párod, illetve a családod. Nem vágysz a nagy bulikra, hanem a meghitt, kettesben töltött órákra. Tisztában vagy a saját érzéseiddel, tiszta szívből szereted őt, biztonságban érzed magad mellette, és talán nem vágytál soha annyira az állandóságra, mint most. Talán mások unalmasnak tartják az életedet, te elégedett vagy vele.


Munka


Ne kezdj baráttal közös üzletbe, mert ki fogja használni. Figyelj arra is, hogy a könyvelésben vagy a meglévő hitelügyletben tartsd magad a szabályokhoz, és ne késs a határidőkkel, mert ebből bosszantó problémák adódhatnak. Ha kölcsönre van szükséged, az ősz beköszöntéig kezdd meg az ügyintézést. A munkahelyeden pedig nem fontos elsőnek beérned, viszont te legyél az utolsó, aki elhagyja a helyiséget.


Egészség


Családtag egészségi problémája miatt kerülhetsz kapcsolatba az egészségüggyel. Ha allergiás problémáid vannak, az idén erőteljesebben jelentkezhetnek.


Nagy lehetőség


Időzítési érzéked fantasztikus. A legjobb pillanatban leszel a legjobb helyen, így aztán az öledbe hullik egy olyan lehetőség, amely felér egy lottóötössel. Szerencsés leszel utazás során, és olyan pénz is üti a markod, amelyért nem kell keményen megdolgozni.


Veszteség


Talán nem tudsz elutazni oda, ahova tervezted, mert váratlanul valami keresztülhúzza a terveidet. Ezt veszteségként könyveled el, és úgy érzed, hogy ez az alkalom soha többé nem tér vissza. Ne keseredj el, nem maradsz le semmiről, talán a sors éppen valami kellemetlen helyzettől kímél meg ily módon.


Vissza a horoszkóp elejére »


 


Disznó 


Jellemzői






Mint általában a háziállatok, a Disznó jegyében született emberek is társaságra, közelségre vágynak. Gyakran gálánsak, mindent, amit tesznek, csak teljes erőbedobással teszik. Általában szerencsések, és a legnehezebb helyzeteket is megússzák, vagy életük során többször nyernek. A barátság terén válogatósak, és ha valakivel közelebbi kapcsolatba kerülnek, a bizalmukba fogadják, akkor azt egy életen át megtartják. Ki vannak éhezve a tudásra, jól informáltak, ennek ellenére mégsem mennek szívesen bele a vitákba.

Mi várható 2007 végéig?


Párkapcsolat


A párkapcsolati válság a vége felé közeledik, mert megoldást találtok a problémára. Előfordulhat, hogy kis időre különköltöztök, vagy te válsz lelkileg erősebbé, és képes leszel teljesen felé fordulni, elfogadni őt. És persze ahogy te változol, úgy formálódik ő is, aztán egyszer csak képesek lesztek harcok, csatározások nélkül együtt élni.


Munka


Olyan vállalkozásba kezdesz, amelyben eddig még nem próbáltad ki magad, és ez a kezdeti nehézségek után sínre kerül, sikert érsz el benne. Fortuna istenasszony támogatását is élvezheted, ezért ha bármibe belekezdesz, azt sikerre viheted, csak legyen hozzá bátorságod! A munkahelyeden sokkal többen szeretnek, mint az elmúlt években. Tehetsz néhány embernek apróbb szívességeket, amelyek nem esnek nehezedre, és ezzel lekötelezed őket.


Egészség


Váltakoznak a testi bajaid, amelyek a lelkiállapotodat tükrözik. Ha jó hangulatban vagy, nem fáj semmid. Ha viszont lelkileg mélypontra kerülsz, akkor minden porcikád fáj.


Nagy lehetőség


Megmutasd, hogy mit tudsz, és bebizonyítsd, hogy sokkal többre vagy képes, mint ahogy azt feltételezték rólad. A megbocsátást is gyakorold, azok az emberek, akik korábban csalódást okoztak neked, és mélyen megbántottak, azoknak bocsáss meg. Mert neked is éppen így fognak megbocsátani azok, akiknek te okoztál bánatot. A családoddal pedig szorosabb kapcsolatot kell ápolnod, mert szükségük van rád, ahogyan neked is rájuk.


Veszteség


Ne veszteségként, hanem lehetőségként könyveld el azt, ha megszabadulsz néhány feladattól. Mert helyettük új jön, amelyet sokkal jobban fogsz élvezni, mint az előzőeket, amelyekben már kevésbé tudtál kreatív lenni. Elveszítesz egy olyan személyt, akivel a kapcsolatod viharos volt, és ezzel lezárul életednek egy fejezete.


Vissza a horoszkóp elejére »

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top