nlc.hu
Horoszkóp
Nagy nyári karrierhoroszkóp

Nagy nyári karrierhoroszkóp

A szorgalmas japánok számára a karrier témakörében nem a nyugati horoszkópokban ismert tizenkét állatövi jegyet faggatják, hanem a kilenc elemet. Ismerd meg te is, mi vár rád év végéig!







Még több Asztrohét!
Mi van a csillagokban megírva? Mit hoz a nyár? Olvasd el a az összes nyári előrejelzést!

• Ismerd meg a férfiak titkait! »
• Nagy nyári szerelmi horoszkóp »
• Nagy nyári kínai horoszkóp »
 


A japánok sohasem vágnak bele fontos eseményekbe anélkül, hogy ne kérnék ki az asztrológus tanácsát. Számukra kilenc elem mutat utat a jövőjükkel kapcsolatban. Nézd meg, hogy a japánok szerint milyen ember vagy, és milyen karrierlehetőség előtt állsz az év végéig. 






 Válaszd ki a születési évedet, és olvasd el, melyik japán elemhez tartozol, milyen lehetőségek várnak rád még ebben az évben!







 


 



1. Ippaku – Fehér víz 


Jellemzői: Külsőleg ezek az emberek társasági lénynek tűnnek, beszédesek, barátságosak, közlékenyek, belül azonban nagy gondolkodók, filozófusok. Ügyesen elrejtik, hogy valójában kiről mit gondolnak, vagy valamiről mi az őszinte véleményük. Nem is beszélve a bánatukról, amelyről úgy tartják, csak nagyon kevés embernek kötik az orrára.
A szerelemben olyan partnerrel lehet boldog, aki megérti, hogy olykor magányra van szüksége. Ugyanis nem mindig van kedve például a közös programokhoz, különösen utálja a meglepetéspartikat vagy -programokat. Ha egyszer dönt valaki mellett, ha hűséget fogad, akkor azt komolyan gondolja, és mindent megtesz azért, hogy ne szegje meg a másiknak tett ígéretét. Hibája, hogy idővel birtoklóvá válik, és a partnerét a tulajdonaként kezeli, és elvárja, hogy azt tegye, amit ő kitalált. Nehéz vele kommunikálni, mert amit egyszer a fejébe vesz, azt nagyon nehéz onnan kiverni.







Karrier 2007 második felében: Igen erős akarattal rendelkezel, ami a segítségedre van abban, hogy elérd a célodat. Keményen kell küzdened, és minden körülmények között betartani a céged, illetve a főnököd által diktált játékszabályokat. Mert van valaki, akinek szintén ugyanarra a pozícióra fáj a foga, mint neked, és ha hibázol, vagy olyan dolgot követsz el, amely szabálytalan, akkor ő orozza el előled a lehetőséget.

Amire figyelj: Ne hallgass karrierügyben a barátokra, mert vannak közöttük olyanok, akik irigyek, és a saját kisebbrendűségi érzéseik miatt olyan tanácsot adnak, amivel magad alatt vágod a fát. Ne kérj senkitől protekciót sem, mert akitől ezt kéred, annak sajnos olyan ellenségei vannak, akik segítség helyett inkább kárt okoznak.


Kollégák: Kolléga a segítségedre van abban, hogy a feszes ütemterveket vagy a szoros határidőket is be tudd tartani, és a válsághelyzetekben is számíthatsz rá. Nem vár hálát érte, csak annyit, hogy megköszönd, és amikor az ősz folyamán a magánélete válságba kerül, akkor támogasd őt lelkileg.


Pénz: Októbertől tudod igazán jól képviselni a saját érdekeidet, és képes leszel többet keresni. Amire nagy szükséged van, hiszen olyan nagy változások előtt állsz, amelyekhez pénzre, mégpedig sok pénzre van szükséged.


Vissza a horoszkóp elejére »


 


2. Jikoku – Fekete föld 


Jellemzői: Széles látókörű, kíváncsi emberek, akik éber természetüktől vezettetve keresik mások társaságát, és soha nem fogynak ki a beszédtémákból. Gyors a felfogóképességük, hamar befogadják és feldolgozzák a külvilág ingereit, és szinte szomjazzák a tudást. Érdeklődésük csaknem mindenre kiterjed, aminek az a veszélye, hogy a valóság felületes megismerésénél megrekednek. Figyelmüket nehéz hosszabb időn keresztül egy dologra koncentrálni, és ez is magyarázatul szolgálhat arra, hogy olykor miért nem sikerül nyugalmas életformát kialakítaniuk.
A Jikokuk általában egyszerre egynél több könyvet olvasnak, legalább két vagy három munkahelyen dolgoznak, tanfolyamokat végeznek, és még mindig rengeteg energiájuk van, és mozgalmas társadalmi, társasági életet élnek. Ez azonban azt is jelenti, hogy hajlamosak az elaprózódásra, és mindenből csak egy kicsit tudnak. Kedves, szellemes ember, aki elszórakoztatja a környezetét, és aki mellett sohasem lehet unatkozni. Általában nem hazudik, de azért amikor hall egy történetet, azt úgy adja tovább, hogy hozzáteszi a saját véleményét, gondolatát, és kikerekíti a „sztorit”. Szerelmi életére az állhatatlanság a jellemző, mindig keresni-kutatni fogja azt, aki nemcsak testileg, hanem szellemileg is azt tudja nyújtani neki, amire szüksége van.






Karrier 2007 második felében: Az ősz meghozza számodra az áttörést. Fantasztikus lehetőséget sodor az utadba az élet, és te bebizonyíthatod, hogy milyen tehetséges vagy. Új munkakörülmények, új felettes, új kollégák – sokkal hatékonyabb leszel, mint korábban. Ami nem csoda, hiszen az új kihívás doppingol, és amiről még egy évvel ezelőtt azt gondoltad, hogy felesleges volt, most bebizonyosodik a hasznossága, jól jön, hogy ilyen ismeretekkel is rendelkezel.


Amire figyelj: Egyszerre jön az életedbe új szerelem és új munka. Ügyelj arra, hogy az érzelmek ne tereljék el a figyelmedet a kötelességekről, mert az új helyzetben kiteljesedhetsz, és olyan karriert futhatsz be, amelyet talán még a legszebb álmodban sem mertél képzelni. A szerelmi viszony pedig csak egy futó kaland lesz.


Kollégák: Újabb és újabb információkkal lehetnek a segítségedre, és veszik a fáradságot, hogy utánanézzenek olyan dolgoknak, amelyekkel támogathatnak téged. Pontosak, aprólékosak, ezért az ő figyelmüket nem kerüli el semmi, amire időben figyelmeztetnek, ezzel akadályozzák meg, hogy hibát kövess el.


Pénz: Nincs annyi pénz, amennyi elég lenne. Hiába kezdesz új munkát, és hiába lépsz előre a ranglétrán, hiába keresel többet, nem elég. Talán ennek az is oka, hogy többet költesz magadra, mert tudod, hogy az első benyomás most fontosabb, mint korábban bármikor.


Vissza a horoszkóp elejére »


 


3. Sanpeki – Türkiz fa 






Jellemzői: Stílusával, öltözködésével a figyelem középpontjában áll, és annak ellenére, hogy „nyomul”, sokaknak szimpatikus. Hajlamos az utópisztikus események kutatására, tele van furcsa, szokatlan ötletekkel, hajlamos megjósolni a jövőt. Izgatja őt a természetes életmód, és az iránt is érdeklődik, hogy miképpen segíthet a modern technika az emberiség megmentésében. A tudományok iránti késztetésüket ösztönös megérzéseikkel párosítva érvelnek, és a dolgok újabb és újabb meghódítására törekszenek. Egyéni módon látják a világot, talán ennek is köszönhető, hogy leküzdik az élet nehézségeit, és képesek talpon maradni az élet változásokat hozó forgatagában, ez növekvő önbizalommal, kiegyensúlyozottsággal és lelki békével tölti el. Érdekes kettőssége abban is megmutatkozik, ahogy vágyik a kötöttségekre, és közben mindennél fontosabb számára a szabadság. Ez a szerelemben úgy nyilvánul meg, hogy egyszerre vágyik mély kapcsolatra és szabadságra. Érzékeny, tele van a lelke szeretettel, odaadással, nem lehet őt nem szeretni és nem észrevenni. Optimista, dinamikus a fellépése, sokszor gyorsabban gondolkodik, mint ahogy beszél, de előfordul, hogy hadar. Hajlamos a dühkitörésekre, féltékenységi jelenet rendezésére, és amilyen gyorsan jött a dühe, a féltékenysége, olyan hamar el is száll. Hűség dolgában nem áll a helyzet magaslatán, talán a kíváncsisága, a nyughatatlansága az oka, valamint az, hogy olykor nem az egész személybe, hanem csak egy testrészbe szeret bele.


Karrier 2007 második felében: Kreatív vagy, de sajnos hiányzik belőled a fegyelem ahhoz, hogy minden elkezdett projektet be is fejezz. Ezért fordulhat elő, hogy az idei évet több félbehagyott munkával zárod. De az is megtörténhet, hogy több ötleted lesz, amelyeket időhiány miatt nem tudsz megvalósítani, pedig a felettesed támogatását élvezhetnéd benne.


Amire figyelj: Tarts hosszú hétvégéket, és pihenj, mert nem fogod bírni az iramot, és hamar kiégsz. Értékeld nagyra azt a közösséget, amelynek a tagja vagy, és ne vonakodj teljesíteni a velük szembeni kötelezettségeidet. Külföldről érkező személytől sokat tanulhatsz, figyeld őt.


Kollégák: Nagyra tartják a logikádat, az éleslátásodat, a precizitásodat, és azt, hogy képes vagy újat alkotni. De nehezen viselik a távolságtartó és olykor lekicsinylő stílusodat. Légy velük kedves, de ne lekezelő. És ami még fontosabb, ápold a kapcsolataidat, mert ezek előnyös helyzeteket hoznak.


Pénz: Az év végéig egészen elképesztő helyzetek alakulhatnak ki, amelyek miatt mélyebben zsebbe kell nyúlnod. A pénz azonban váratlanul is jön, olyankor, amikor nem számítasz rá, és amelyet nem szórsz el, hanem tartalékot képezel.


Vissza a horoszkóp elejére »


 


4. Shiroku – Zöld fa 






Jellemzői: Független, határozott, hipnotikus tekintetével könnyen győz meg másokat. Gyakran a durva külső érzékeny lelket takar, naiv, könnyen befolyásolható. Egyfajta laza, nyitott módon sármos, ugyanakkor néha bizonytalan is, ami olykor félreértésekhez vezet. Erős, energikus kisugárzása szinte tapintható, és a vonzerejével tökéletesen tisztában van. Szeme mágnesként vonzza az emberek figyelmét. Rendkívül jól fejlett a hatodik érzéke, szinte képes az emberek gondolataiban olvasni, ami elbátortalanítja az embereket. Árad belőle a magabiztosság, és bármilyen érzelmi vihar tombol a lelkében, éberségét nem könnyű kijátszani. Figyelmes, ösztönös megérzésével mindig a dolgok mélyére lát, így nem marad egy csepp ideje sem a sekély, lapos gondolatokra vagy a felszínes, komolytalan viselkedésre. Bármit tesz, mindig teljes mértékben vállalja érte a felelősséget. Ha kitűzte maga elé a célt, figyelemre méltó energiával, lelkesedéssel és meggyőződéssel küzd a megvalósításáért.
A magánélet rendkívül fontos a számára, és olyan otthonra van szüksége, ahol visszavonulhat, távol tarthatja magát és a szeretteit a világ zajától. A párkapcsolatában problémát okozhat, hogy tudattalanul átveszi a partnere felett az irányítást, és megpróbálja irányítani őt.


Karrier 2007 második felében: Nagy túlélőként képes vagy a körülményekkel együtt változni, és a lehető legtöbbet, legjobbat hozod ki az új helyzetből, amibe kerülsz. Amikor valaki feladja a küzdelmet, akkor te ott teremsz, és átveszed az irányítást, a hatalmat. A szakszerűségeddel, a higgadtságoddal, a dönteni tudásoddal elbűvölöd a feletteseidet, és megalapozhatod a jövődet.


Amire figyelj: A feszültség felhalmozódik, és ez kihat a váll-, a nyak- és a hátizmaidra. Szakszerű masszázsra, valamint olykor méregtelenítésre van szükség, hogy ezt oldani tudd, és ne okozzon komolyabb egészségi problémát, amely akadályokat gördíthet a karriered útjába. Lesznek pillanatok, amikor tétlenségre leszel kárhoztatva, amikor lehangolódás helyett gyűjtsd az erőd a nagy pillanatra.


Kollégák: Akivel a legjobb barátok vagy barátnők voltatok, ellenséggé válhattok, amikor nem szabad visszaélned mindazzal, amit róla, illetve tőle tudsz. Új kollégád is lesz ebben az évben, akivel a következő esztendőkben a nehéz helyzeteket együtt vészelhetitek át, és keményen harcolhattok egy közös célért.


Pénz: Nagy fába vágod még az idén a fejszét, és talán még kölcsönt is felveszel, amivel kiegészíted a jutalmat vagy örökséget, üzlettársi részesedést, amit kapsz. Amibe fektetsz, most jövedelmezőnek bizonyul, és sokat hoz a konyhára, de csak évek múlva.


Vissza a horoszkóp elejére »


 


5. Goo – Sárga föld 






Jellemzői: Középút nincs, vagy szeretni lehet őket, vagy gyűlölni. Érdekes életet élnek, szokatlan emberek, született vezetők, karizmatikusak, tele energiával, ugyanakkor segítségre szorulnak, és néha bizonytalanok. A fellépésükben van valami szokatlan, kissé arrogánsnak tartják őket. Megvan minden adottságuk ahhoz, hogy igazi hőssé váljanak, mert bátrak, merészek, gyakran akadályok tornyosulnak előttük, amelyeket legyőznek, és igazán nagy teljesítményt nyújtanak. Nemes álmokat szőnek, nagy terveket szőnek, amelyeket általában meg is valósítanak, hiszen nem mindennapi erővel, energiával rendelkeznek, ami a segítségükre van ebben. Remekül szerepel a nagy nyilvánosság előtt, és kedvére való a fényűző életmód, szereti a luxust, a nagystílű dolgokat, és a sorsát, amennyire csak lehet, kézben tartja. Hihetetlen akaratereje van, hajlamos másokkal és önmagával szemben is túlságosan szigorú lenni. Becsületes, szavahihető ember, amit megígér, azt be is tartja. A megjelenése feltűnő, még akkor is, ha nincs az öltözékében semmi pompás, hiszen a megjelenése, a kisugárzása nem mindennapi. Könnyen talál partnert, a szerelme viharos, szenvedélyes. Imádja a változatosságot, ezért nem tartozik a hűséges típusok közé, habár valóban szerelemmel, mégpedig őszinte szerelemmel szereti aktuális partnerét.


Karrier 2007 második felében: Külföldön vár rád nagy siker. Előfordulhat, hogy versenyt nyersz meg, vagy a felvételid, vizsgáid sikerülnek jól, pályázatot nyersz meg, és idegen országban sajátíthatod majd el azt, amiben később megtalálod a számításod, amely elégedetté tesz, és amelyben valóra válthatod az egyik ősöd álmát. Minőségi munkaerőnek fognak tartani, és élvezed azt a kiemelt helyzetet, amibe kerülsz.


Amire figyelj: Valaki visszaélhet a bizalmaddal, és ez egy olyan személy, akiről ezt nem feltételeznéd, mert talán rokoni szálak is összekötnek benneteket. Viszont egy idősebb személy tanácsait fogadd meg, akinek lehet, hogy a stílusa kívánnivalót hagy maga után, viszont amit tőle hallhatsz, aranyat ér. Ráadásul ha kedves vagy vele, a kapcsolatait is a rendelkezésedre bocsátja, amivel sokat léphetsz előre.


Kollégák: Megpróbálnak neked keresztbe tenni, de nem sikerül, és amikor a mesterkedésük a tudomásodra jut, keményen visszavágsz. Támaszkodj a hétköznapok küzdelmében a dicséret erejére, és magasztald esetleg az égig azt a kollégát, aki ellenségesen viselkedik veled. Meglátod, hogy a leghűbb szövetségesed lesz, és mindent teljesít, amit csak kitalálsz neki.


Pénz: Olyan pénz üti a markod, amelyért nem kell megdolgoznod. Érdemes a részvénypiacon próbát tenni, vagy üzlettársi kapcsolatot létesíteni, és belekezdeni valakivel egy közös vállalkozásba. Előfordulhat, hogy a párodnak indul be az üzlet, és tesz szert nagyobb bevételre, amelyből te is profitálsz, és jobban élsz.


Vissza a horoszkóp elejére »


 


6. Roppaku – Fehér fém 






Jellemzői: Felelősségteljes és kötelességtudó, mind a munkában, mind a családi életben. Saját elképzeléseit makacsul követi, szereti, ha rend és fegyelem van körülötte. Igazságos, független, gyakran túl önkritikus. Túl sokat vár el másoktól, és ezzel gyakran okoz problémát. Hajlamos olykor túldimenzionálni a dolgokat, amely mániákus viselkedésbe is sodorja őket. Takarékos, nem szórja a pénzt, a legkisebb kiadásnál is alapos körültekintéssel vizsgálja meg a kínálatot, hogy megbizonyosodjon az előnyös vételről. Nem szeret nyomós ok nélkül pénzt kiadni, így ízlése is általában egyszerű és visszafogott. Mindenre kiterjedő figyelmével és aprólékosságával könnyedén számon tartja a kiadásait, és jól ismeri a saját anyagi helyzetét. Sokoldalú és leleményes ember, szabadidejében általában több szenvedélynek is hódol, amelyek közül van olyan, amiben komoly üzleti sikert ér el. Éles az elméje, élénk az észjárása, mind elméleti, mind gyakorlati téren sikereket érhet el. Ki nem állhatja, ha az élete, a hétköznapjai szervezetlenek és irányíthatatlanok. Pontosan tudni akarja, hogy mikor mit kell csinálnia. Az alázatosság és a kötelességtudás az alaptulajdonsága, amivel a munkában olyan sikert ér el, ami növeli az önbizalmát. A szerelemben a tiszta helyzetekre törekszik, nem megy bele titkos szerelmi kalandokba. Vagy ha mégis, akkor ebben szenved, és általában ő számolja fel az ilyen helyzeteket.


Karrier 2007 második felében: Az év vége előtt találsz magadra, mert ekkor szabadulhatsz meg attól a személytől, aki a negatív energiáival visszahúz. Illetve ekkor éred el azt az eredményt, amelyre vágysz, lehetsz sikeres abban a munkában, amelybe már rengeteg energiát fektettél. Olyan személy ismeri el a munkádat, akinek nemcsak nagy a hatalma, hanem te is mércének tartod, és az ő szava felér egy kitüntetéssel.


Amire figyelj: A túlpörgés veszélye áll fenn. Ezért ügyelned kell arra, hogy tanuld megnyugtatni és lecsendesíteni zaklatott lelked és túlhajszoltságra kényszerített tested. Nyilvános szereplésre kerülhet sor, ami miatt idegesebb vagy, és ezért a környezeteddel türelmetlenebb vagy, olyan dolgot mondhatsz vagy tehetsz, ami miatt később szenvedni fogsz.


Kollégák: A munkatársaid éppen akkor elérhetetlenek, amikor neked a legnagyobb szükséged van rájuk. De talán mindez azért történik, hogy egyedül boldogulj, és bizonyítsd be, hogy rátermett vagy abban a pozícióban, munkában is, amelyről azt hitted, hogy nagy mutatvány elvégezni.


Pénz: Mindig jól bántál a pénzzel, és volt is pénzed, tőled lehet kölcsönt kérni. De most jól tennéd, ha nem adnál senkinek, mert a következő évben nagy változások lesznek az életedben, amihez a pénzügyi alapot most teremtheted meg.


Vissza a horoszkóp elejére »


 


7. Shichiseki – Vörös fém 






Jellemzői: A tudás aurája lengi körül, és az embernek olyan benyomása támad a láttán, hogy mindent kézben tud tartani, amit csak akar. Emiatt sokan kedvelik és sokan támogatják. Az évek során rengeteg tapasztalatot halmoz fel, amire mások is nyugodtan támaszkodhatnak. Néha kissé lustának tűnik, de ilyenkor csak kivár, mert látni akarja, hogy mit hoz az élet. Optimista, megfontolt, kifejezetten jó az esztétikai érzéke. Pompás a diplomáciai érzéke, amivel kikerüli a kényes helyzeteket, és ellenségeket békít össze. Gyengéd, finom a modora, amely azonban vasakaratot takar. Ha szükséges, keményen, elszántan megküzd a céljaiért. Erős vágy él benne az anyagi jólét megteremtéséért, mert enélkül nehezen boldogul. Igényli a szép és nyugodt környezetet, mert csak ebben tudja igazán elengedni magát, és kipihenni a fáradalmakat. Romantikus lelkű, hihetetlen energiát képes a kapcsolataiba fektetni, mert nem szereti az egyedüllétet. Még ha egyedül él, akkor is tevékenyen részt vesz a párkeresésben, mert senki másra nem érvényes annyira, mint rá, hogy másokon keresztül találja meg önmagát. Nehezen viseli a piszkos, zajos helyeket, a zűrzavaros helyzeteket. Szeret luxuscikkekre költeni, a barátaival is bőkezűen bánik, a szerencsétlen emberek felkarolója, a jószívűségének és a naivitásának köszönhetően előfordul, hogy kihasználják.


Karrier 2007 második felében: A barátoddal közös üzleti vállalkozás fantasztikus sikert és sok pénzt hoz. Mivel ez most a részedről nem hóbort, hanem komolyan gondolod, sikeres leszel. Ha meg akarod őrizni a megszerzett pozíciódat, lehetőség van erre, de a feletteseid olyan dolgot követelnek, ami miatt először háborog a lelked, aztán megteszed.


Amire figyelj: Ne engedd, hogy hecceljenek, és jól tennéd, ha te sem tennéd ezt a kollégákkal. Különösen egy olyan személlyel, akiről tudod, hogy másokkal szemben eddig is bosszúállóan viselkedett. Ne viselkedj senkivel igazságtalanul, hiszen te is ezt viseled el a legnehezebben.


Kollégák: Szívesen működnek veled, mert úgy érzik, hogy te vagy az, aki megoldást kínálhat a problémájukra. És te szívesen veszed a gondjaikat a nyakadba. Megszerezhetsz egy magasabb pozíciót, amelyben megcsillanthatod a tehetséged, és amely miatt sokan fognak felnézni rád, büszkék lesznek arra, hogy ismernek téged.


Pénz: A pénzügyek terén korábban hadilábon álltál, de ez már a múlt. Jó jövedelemforrásra találsz, amiből többet fektetsz be a családba, vagy olyan ügybe, amely a családodhoz kapcsolódik. Még az is lehet, hogy kezességet vállalsz valakiért, és ez nem esik nehezedre.


Vissza a horoszkóp elejére »


 


8. Happaku – Fehér föld 


Jellemzői: Nyugodt, kiegyensúlyozott, és olyan stabil, mint egy kőszikla. Néha azonban sajnos annyira megingathatatlan, mint a kőszikla. Mielőtt döntést hozna, alaposan megfontolja az ügyet, és lassan mondja ki az áment. A stílusa magabiztos, célratörő, a hagyományos értékekre esküszik. Higgadtan képes önmagán uralkodni, az esetleges akadályokat áthágva nagyfokú összpontosításra képes, eltökélten küzd a céljáért. Energiáját gyakran arra fordítja, hogy hivatása ranglétráján egyre feljebb lépkedve tiszteletet vívjon ki. Komoly erőfeszítéseket tesz azért, hogy erős, határozott egyéniség látszódjon és valóban legyen belőle. Gondjait igyekszik palástolni, és még ha kemény csapásokat is mér rá a sors, többnyire zokszó nélkül viseli. A siker reflektorfényében szerényen áll, vagy a színfalak mögött marad, mert boldogságának záloga az elégedettség, valamint a kollégák elismerése. Melegszívű ember, akin sokat finomít egy nyugodt és kiegyensúlyozott kapcsolat. Többnyire tisztában van azzal, hogy jól néz ki, hogy sármos, de nem bízza el magát, nem válik beképzeltté. A szabadidő nem elsőrendű szempont, a hivatás sokkal nagyobb elsőbbséget élvez. Előfordul, hogy még a szabadidejét is a karrierje szolgálatába állítja, és olyanokkal barátkozik, akik a munkájához, a hivatásához valamilyen módon kapcsolódnak.






Karrier 2007 második felében: Érdekes módon a párkapcsolat és a karrier az év végéig összekapcsolódik. Előfordulhat, hogy a partnereddel kezdesz közös vállalkozásba, vagy az ő munkájába „szállsz be”. Az életetek egy újabb szállal fonódik össze, és válik még szorosabbá. Miután megszabadultál egy akarnok személytől, úgy érzed, hogy szárnyaid nőttek, és olyan teljesítményt nyújthatsz, amelyre korábban nem volt lehetőséged.


Amire figyelj: Ne ess túlzásokba, ismerj mértéket, különösen, ha olyan bevételről van szó, ami egy barátodhoz, illetve annak kapcsolataihoz vagy jó szándékához kapcsolódik. Ugyanis előfordulhat, ő kellemetlennek érzi, hogy megálljt parancsoljon neked, és a kettőtök viszonya a te mértéktelenséged miatt a padlóra kerül.


Kollégák: Vannak, akik fénysebességgel húznak el melletted. El kell ismerned mások tehetségét, mert csak így kaphatod ezt az elismerést te is vissza. Régi kollégáról hírt hallasz, de nem önt el a sárga irigység a sikereitől, hiszen te is jó eredményeket érhetsz el, és végre bizonyíthatod, hogy milyen nagyszerű teljesítményre vagy képes nélküle.


Pénz: Kölcsönt vehetsz fel az év vége előtt, amire azért van szükség, hogy egy régóta húzódó, ingatlannal kapcsolatos problémát megoldj. Az adóhatóság is beteheti a lábát, ezért keress egy jó könyvelőt, akinek az oldalán, illetve a tudásával semmi problémád nem lehet.


Vissza a horoszkóp elejére »


 


9. Kyushi – Vörös tűz 






Jellemzői: Mint a fényes, nagy lángon lobogó tűz, égő kisugárzása nem hagy hidegen senkit sem. Kiváló a kommunikációs készsége, szinte nincs olyan dolog, amire a másikat ne tudná rábeszélni. Szenvedélyes, nyitott, művészi képességgel is rendelkezik, imádja a luxust, az első osztályú dolgokat. Vidám, optimista, gondtalan modora miatt kissé felszínes, és nagyon naiv, olykor öntelt. Erős idealizmusa arra sarkallja, hogy a hátrányos, elnyomott helyzetben lévő emberek pártját fogja, és kiálljon a gyengékért, az elesettekért. Ha valami mellett elkötelezi magát, minden energiáját beveti a cél érdekében. Hisz abban, hogy amit nagyon akar, azt eléri. Egyenes és nyílt jellemének köszönhetően beleveti magát az életbe, anélkül, hogy túl sokat foglalkozna a következményekkel. Mivel vezetésre termett, akkor érzi elemében magát, ha kezdeményezhet, és nehezen viseli azt, ha másokat kell hosszú távon követnie. Az egyszerűség híve, igyekszik érthetően megfogalmazni mindent. A múltban szerzett rossz tapasztalatai és esetleges vereségei nem rettentik vissza attól, hogy újra és újra ne próbálkozzon. A szerelemben szenvedélyes, keresi a kalandokat, mert az újdonság varázsa lenyűgözi. Ő az, aki hódít, és nem várja, hogy megtegyék felé az első lépést. A zsákmányra vadászik, és ha megszerezte, akkor már nem izgatja annyira.


Karrier 2007 második felében: Ősztől rengeteget kell dolgoznod. Iszonyatos mennyiségű munka vár rád, és beállsz a taposómalomba. Ezért használd még ki a nyarat, gyűjts energiát, mert szükséged lesz rá, hiszen olyan terhek fogják nyomni a vállad, mint még soha. Előfordulhat, hogy új munkában fogod kipróbálni magad, és ez a vállalkozás minden idők legsikeresebbike lesz!


Amire figyelj: Ne kezdj se baráttal, se ismerőssel, se rokonnal közös ügyletbe, hanem egyedül csináld. Még ha kölcsönre van szükséged, akkor is, mert amibe most egyedül kezdesz, azt sikerre viszed.


Kollégák: Szükséged lesz a kollégák támogatására, még az is lehet, hogy a feletteseddel fogsz jól kijönni, és együtt fogtok dolgozni egy projekten. Ne ossz meg azonban senkivel családi vagy magánéleti titkot, mert ezt később ellened fordíthatják. A kapcsolataidat pedig építsd, mert szükséged lesz a nagy vállalkozás idején minden ismeretségre.


Pénz: A spórolás nem a te műfajod, de most erre lesz szükség. És képes is leszel rá, hiszen ha egy kicsit összébb húzod a nadrágszíjat, jót teszel vele az üzletmenetnek, és a pénzt visszaforgathatod. Ha bérből és fizetésből élő vagy, nem lesz okod panaszra, lesz mit aprítani a tejbe!

Vissza a horoszkóp elejére »

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top