nlc.hu
Horoszkóp
Bak Nap-karma (XII. 22. – I. 20.)

Bak Nap-karma (XII. 22. – I. 20.)

Karmikus örökség





Azt követeli öntől, hogy többre vigye, mint az ősök. De ez nem lesz probléma, hiszen önnek a becsvágyból több jutott, mint a többi családtagnak, ennek köszönhetően magasabbra tör, mint például az apja. Ne berzenkedjen, ha magányos farkasként kell járnia az útját, hanem szedje össze minden erejét, és csak a kitűzött célra figyeljen! Legnagyobb erőssége a kitartás, jelmondata: „bármit meg tudok tenni, amit akarok, még ha senki sem segít, akkor is”. Ez olyan átütő erőt ad önnek, hogy idősebb korában magasabb társadalmi pozíciót érhet el.

A Nap-karma feloldása

Számítani lehet önre minden helyzetben. Nem ígérget, és felelősséget érez minden kapcsolatáért, cselekedetéért. Hiányzik a szótárából a „talán” szó, mert csak az „igen”-t és a „nem”-et ismeri. Törekszik arra, hogy a legjobbat nyújtsa; amit tesz, az első osztályú legyen, hiszen ön a minőség embere. Több szexuális kísértés éri, ám ha elkötelezte magát, akkor – bármilyen nehéz – hűségesnek kell maradnia választottjához.

Erőssége: büszkeség, egészséges önbizalom, céltudatosság.
Gyengéje: fontoskodás, hidegség, búskomorság.






Nők Lapja-asztrotipp: Ne feledje, a kimondott szónak súlya van! 


 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top