nlc.hu
Horoszkóp
Bika Nap-karma (IV. 21. – V. 20.)

Bika Nap-karma (IV. 21. – V. 20.)






Karmikus örökség

Azt követeli öntől, hogy próbáljon meg anyagi javakat gyűjteni úgy, hogy közben élvezi az életet. A legfontosabb, hogy tisztában legyen azzal, befektetés nélkül nincs üzlet. Először ki kell adnia ahhoz, hogy bevételre tudjon szert tenni. Mivel a szótárában nem szerepel a „feladni” szó – éppen azért, mert az apja vagy a nagyapja nem kockáztatott, vagy feladta a küzdelmeket –, a Nap-karma örökségével ön tud élni. Ön terhelhető, azért cipel sokat a vállán. Örökül kapja a kitartást, van ereje, amellyel anyagilag sokra viheti, és luxusdolgokat is megengedhet magának.

A Nap-karma feloldása

Ha képes mindig egyetlen célra összpontosítani, eléri, amit akar, mivel a szorgalma példamutató. Gyakorlatias, azonnal tud cselekedni, és családtagjainak ezzel segíteni. Akik pedig becsapták, kijátszották, azokkal nem szükséges taktikázni, nyíltan mondja ezt a szemükbe, és vessen véget a kapcsolatuknak.

Erőssége: nyíltság, bátorság, megbízhatóság.
Gyengéje: lustaság, makacsság, lassúság.






Nők Lapja-asztrotipp: Csak olyan dologhoz adja a nevét mindig, amelynek helyességéről és tisztaságáról meg van győződve! 


 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top