nlc.hu
Horoszkóp
Halak Nap-karma (II. 20. – III. 19.)

Halak Nap-karma (II. 20. – III. 19.)

Karmikus örökség





Azt követeli öntől, hogy hozzon önállóan döntéseket, és amikor a döntő szót kimondja, előtte hagyatkozzon a megérzéseire. Például, ha az ön szíve azt diktálja, hogy érdemes várnia a szerelmére, és ezért olyan helyzetbe is belemegy, amelyet mások őrültségnek tartanak, akkor tegyen így. Vagy a gyermekéért tegyen meg olyan dolgot is, amely miatt a szűkebb környezetével esetleg csatároznia kell, de utána nem fogja lelkiismeret-furdalás gyötörni, hogy csemetéjével szemben elmulasztott valamit.


A Nap-karma feloldása

Járja a világot, szélesítse a látókörét, és kössön idegen országban, más kultúrában élő emberekkel baráti kapcsolatot, hogy valóra váltsa az apja álmát, aki talán belekényszerült egy kicsit szűk és unalmas életbe. Hiszen édesapja a hétköznapok rutinjából szeretett volna kitörni, de ez nem nagyon sikerült neki. Legyen megértő, és ne csak lelki, hanem anyagi segítséget is nyújtson ott, ahol szükséges – még akkor is, ha ön sem dúskál a javakban, vagy másoktól függ –, mert ez a belső megelégedettség érzésével ajándékozza meg.


Erőssége: jövőbe vetett hit, színes fantáziavilág, önzetlenség.
Gyengéje: kitartás hiánya, befolyásolhatóság, hiúság.





Nők Lapja-asztrotipp: Csaknem minden lelki bajára az utazás lehet a gyógyír. 

 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top