nlc.hu
Horoszkóp
Hold a Halakban

Hold a Halakban

Karmikus örökség





Gondoskodjon másokról, mondjon le a saját előnyéről, és adjon önzetlenül, mert ha ezt nem teszi, nem kapja meg azt a szabadságot, amelyre a lelke vágyakozik! Örökül kapta az anya mély érzelmeit, a szeretetét, az aggodalmait és a változó érzéseit, amelyek miatt hol közel, hol távol érzi magát tőle. És az a titok is karmikus örökségének része, amely a családját övezi: valamelyik családtagot – feltételezhetően az anyát – nagyon erős szálak fűzték valakihez. És ha ezt sikerül kifürkészni, akkor érti meg jobban az anyjával való viszonyát, és azt is, hogy miért használják ki önt gyakran az emberek.

A Nap-karma feloldása

Feladata: az emberiség szolgálata, az önfeláldozás gyakorlása egy olyan személlyel szemben, akivel a viszonya nem a legjobb. Aki miatt féltékenységet érezhet, és akitől titkon fél, hogy elvesz öntől valamit. Igyekezzék segíteni a magányos embereknek, hogy egymásra találjanak! Sajátítsa el a megértő és együtt érző magatartást, amellyel segítségére lehet a lelki és fizikai betegségekben szenvedőknek.

Erőssége: higgadtság, emberszeretet, hűség.
Gyengéje: szélsőségesség, túlzott hiszékenység, füllentés.





Nők Lapja-asztrotipp: Szabadidejének egy részét áldozza valamilyen testhezálló alapítványi munkára! 


Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top