nlc.hu
Horoszkóp
Hold a Mérlegben

Hold a Mérlegben

Karmikus örökség





A család anyai vonaláról a kedvességet, a barátságosságot, az intelligenciát és a meghallgatási képességet kapja. De karmikus örökség az is, hogy hamarabb kell felnőtté válnia, mint a többi gyereknek, mert az egyik szülőnek szüksége van arra, hogy egyenrangú társa legyen: pótoljon valakit, és kitöltse a figyelmével, szeretetével az illető lelkében azt az űrt, amelyet egy szerette elvesztése okozott. Ez viszont az ön kedélyét teszi hullámzóvá, és akadálya lehet annak, hogy elkezdje a saját életét élni.

A Hold-karma feloldása

Meg kell tanulnia nemet mondani, és ne akarjon mindenkinek, mindenáron megfelelni! Élete során rájön arra, hogy nem fontosak a külsőségek, hanem az számít, hogy a másik ember lelkében mi lakozik. Kitart az érzései mellett, nem mond le a vágyairól. A saját gyermeke döntését is elfogadja, még akkor is, ha nem ért egyet vele, mert tudja, hogy az ő élete másról szól, mint az öné. Megpróbálja legyőzni a legsúlyosabb Hold-karmát, hogy valamelyik szülő felé erősebben húzzon.

Erőssége: megbízhatóság, jóindulat, érzékenység.
Gyengéje: udvariatlanság, felületesség, szélsőségesség.






Nők Lapja-asztrotipp: Minden öntől telhetőt tegyen meg, hogy a szülei között béke legyen! 


Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top