nlc.hu
Horoszkóp
Hold a Rákban

Hold a Rákban

Karmikus örökség





Az anyával, illetve a családdal, az otthonnal való szoros kapcsolat, amely megnehezíti a róluk való leválását, az önálló élet kezdését, a saját család alapítását. Karmikus örökségként kapja az anyától a befolyásolási képességet, az időzítési készséget, amellyel nagy hatást gyakorolhat másokra, és sok mindent az átlagnál könnyebben elérhet az életben. Örökségének a része, hogy nemcsak az otthonáért, lakóhelyéért, hanem hazájáért is többet kell tennie. Ezért ajándékozza meg önt a sors az anyai ágról értékes kapcsolatokkal vagy anyagi javakkal.

A Hold-karma feloldása

Meg kell tanulnia, hogy nem számol be apró részletességgel a családtagoknak – különösen a nőrokonoknak – az életéről, főként nem a magánéletéről, párkapcsolatáról, mert ezzel árt, akár szét is zilálhatja a házasságát. Meg kell tanulnia önálló döntéseket hozni, a saját lábára állni, és nem azt várni, hogy támogassák, hanem ön lesz az, aki átvállalja a terheket, és gondoskodik másokról. Igyekezzen a partnere nőrokonaival jó viszonyt ápolni!

Erőssége: képes meghallgatni másokat, humor, önzetlenség.
Gyengéje: féltékenység, kilengések, haragtartás.





Nők Lapja-asztrotipp: Igényesen alakítsa ki otthonát! 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top