nlc.hu
Horoszkóp
Hold az Ikrekben

Hold az Ikrekben

Karmikus örökség





A változni és az alkalmazkodni tudás képességét kapja örökül. Az anyja tisztában volt vele, hogy minden helyzet más, de nehezebben tudta más szemével is szemlélni a világot vagy az eseményeket. Ön örökül kapja az egyszerre mindenre és a mindenkire figyelés tehetségét, de ez felületessé teheti, és megakadályozhatja abban, hogy az igazán nagy dolgokra összpontosítson, vagy arra a személyre koncentráljon, aki fontos, és ezért a magánéletében csalódás érheti.

A Hold-karma feloldása

El kell fogadnia és foglalnia azt a helyet a családban, amelyet kijelöltek önnek a szülei és a testvérei! Bele kell nyugodnia, hogy nem ön áll csak és kizárólag a család figyelmének középpontjában, hanem önnek kell figyelmet fordítania rájuk! Ha ez sikerül, akkor a magánélete is boldog és kiegyensúlyozott lesz, hiszen partnere és gyermekei nem érzik úgy, hogy másodhegedűsök az életben ön mellett. Ugyan önt az újdonságok érdeklik, de azért meg kell tanulnia ápolni a hagyományokat, és értékelni a régi dolgokat.

Erőssége: jó megérzések, remek felfogóképesség, erős logika.
Gyengesége: önimádat, fecsegés, mások beszédébe türelmetlen közbevágások.





 Nők Lapja-asztrotipp: Soha ne érdekből barátkozzon!


Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top