nlc.hu
Horoszkóp
Hold az Oroszlánban

Hold az Oroszlánban

Karmikus örökség





Az optimizmust kapja az anyai ágról örökül. De kap egy uralkodói hajlamokkal megáldott anyát vagy nagymamát is, akivel nagyon szoros lelki kapcsolatban áll. És aki bele kíván szólni az életébe még akkor is, amikor ön már régen felnőtt. És megpróbálhatja irányítani önt, ami nemcsak a párkapcsolatában, hanem a szakmájában, az előrejutásban is problémákat okozhat. Ugyanis senki sem látja abból a szemszögből a helyzetét, és tud ennek megfelelően dönteni, mint ön. Ráadásul, ha az anyja beleszól az életébe, éppen az ő álmát nem fogja tudni majd valóra váltani.

A Hold-karma feloldása

Vigyázzon az örökségére, és próbálja meg minden erejével a családi vagyont gyarapítani, nemcsak úgy, hogy a bankszámláját növeli, hanem olyan pozíciókat ér el, olyan kapcsolatokat teremt, amelyek értékes örökséggé válnak az utódok számára. A saját otthonát úgy teremtse meg, hogy abban minden családtag jól érezze magát, és ha az idők folyamán szükségessé válik, akkor idős rokonát is vegye magához.

Erőssége: nemes büszkeség, ragaszkodás, önbizalom.
Gyengeség: arrogancia, fontoskodás, dicsekvés.





Nők Lapja-asztrotipp: Ne engedje, hogy irányítsák, önállóan döntsön apró és lényeges dolgokban egyaránt! 


Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top