Horoszkóp

Ikrek Nap-karma (V. 21. – VI. 21.)

Karmikus örökség





Azt követeli öntől, hogy legyen kommunikatív, és egyszerűen, praktikusan fogjon fel a dolgokat. Mert az élet túl rövid ahhoz, hogy állandóan vitákkal, vérre menő harcokkal töltse. A saját életén keresztül kell megmutatnia az embereknek, hogy nem kell mindent komolyan venni. Az apja örökül hagyta önre az elengedés képességét – hiszen ő is valamin nagyon gyorsan keresztül tudott lépni –, amelyet gyakorolnia kell. Ne ragadjon le túlságosan hosszú ideig, például egy munkahelyen vagy olyan kapcsolatban, amely nem működik! Ha kell, kényszerítse magát a továbblépésre.

A Nap-karma feloldása

Az apai karma feloldásában a legnagyobb segítséget kíváncsisága jelentheti, amely miatt képes talán még barátságokat is feláldozni. Ha valami nem sikerül, inkább fejezze be, zárja le, mint hogy hosszú ideig javítgassa, mert ez az energiáját elszívja. Mivel a kommunikációs készség a legértékesebb öröksége, éljen olyan életet, amelynek során sokféle emberrel kapcsolatba kerülhet, űzzön élete során többféle foglalkozást, és nagy kalandokban lesz része.

Erőssége: képesség a változtatásra, optimizmus, megnyerő stílus.
Gyengéje: hazudozás, kapkodás, kritikátlanság.





Nők Lapja-asztrotipp: Ne hagyja, hogy korlátozzák, mert ez a kreativitásban hátráltatja! 


Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top