nlc.hu
Horoszkóp
Kos Nap-karma (III. 21. – IV. 20.)

Kos Nap-karma (III. 21. – IV. 20.)

Karmikus örökség

Azt követeli öntől, hogy járja a saját útját, és soha ne bátortalanodjon el. Azért hagyományozta önre apja a Kos jegyét, hogy tekintet nélkül bármire, vakmerően vágjon bele a dolgokba, és merjen. Életútján sok barát követi, akik közül néhányan rendszerint nem tudják felvenni önnel a tempót, ám ilyenkor nem szabad lassítania, hanem a félelmeket – hogy egyedül nem boldogul – legyőzni, és a célra koncentrálva küzdeni, menni előre.


A Nap-karma feloldása

Újra és újra fel kell állnia, amihez rengeteg kitartásra és lendületre van szüksége. Olyan embereket kell az életben társaknak választania, akik döntésképesek, hatalmat gyakorolnak és befolyásosak. A Nap-karmáját akkor tudja beteljesíteni, ha az erősségéhez, a remek helyzetfelismerő képességhez villámgyors cselekedet társul. Így tud első lenni, győzni, akár a szakmájában, akár a családban az élen állni, ahogyan az apja vagy nagyapja is szeretett volna.

Erőssége: kreativitás, akaraterő, gyorsaság.
Gyengéje: befolyásolhatóság, túlzott energiafelhasználás, felesleges aggódás.





Nők Lapja-asztrotipp: Ne hallgasson azokra, akik azt mondják: haladjon lassan, óvatosan, megfontoltan! 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top