nlc.hu
Horoszkóp
Mérleg Nap-karma (IX. 24. – X. 23.)

Mérleg Nap-karma (IX. 24. – X. 23.)





Karmikus örökség

Azt követeli öntől, hogy diplomáciai készségével, remek tárgyalási képességével segítségére legyen másoknak, megoldjon kaotikus helyzeteket, elhárítson katasztrófákat, és az elesettek életében ön legyen a mentőangyal. Önnek kell betöltenie a szellemi pályán azt a magasabb pozíciót, amelyet az apja szeretett volna. Olyan tehetséget kapott örökül, amellyel el tudja venni a viták élét, és okosan le tudja zárni azokat, méghozzá úgy, hogy a konfliktust követő döntés önnek megfelelő legyen. Élvezi tágabb és szűkebb környezete tiszteletét, de önnek leginkább gyermeke csodálatára van szüksége, amelyben élete második felében lesz része.


A Nap-karma feloldása

Örömet, szeretetet kell mások életébe vinnie, még azokéba is, akiket nem ismer. Ehhez nemcsak a megszerzett tudásra, hanem a megérzéseire is szüksége van, hiszen a kettőt együtt használva érheti el, hogy vadidegen embereknek is meg tudja tanítani, mi az értékes, és hogyan lehetnek boldogok. Meg kell tanulnia konfrontálódni, és ha probléma van, nem visszahúzódni, hanem szembeszállni, mert ezután érheti el azt a harmóniát, békét, kiegyensúlyozottságot, amelyre szüksége van.


Erőssége: nagyvonalúság, kiegyensúlyozottság, a dolgok mindkét oldalának egyszerre látása.
Gyengéje: féltékenység, hazugság, képmutatás.





Nők Lapja-asztrotipp: Ne hagyja, hogy bárki is lebeszélje kitűzött céljairól! 


 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top