nlc.hu
Horoszkóp
Nyilas Nap-karma (XI. 23. – XII. 21.)

Nyilas Nap-karma (XI. 23. – XII. 21.)

Karmikus örökség





Azt követeli öntől, hogy ismerje, majd értse meg a világot, és azokat a tapasztalatokat, amelyeket szerzett, adja tovább gyermekének. És ne csak szellemieket hagyjon örökül, hanem vagyonra is tegyen szert, és anyagi javak szintén maradjanak ön után. Egész életében ismeretekkel kell gyarapítania tudását, és gyermekével közösen új dolgokat tanulnia. Minderre azért van szükség, hogy megértse és el tudja fogadni azokat az embereket, akik teljesen mások, mint ön. Így a világot nem fehérben és feketében látja majd, mint a saját apja és nagyapja.

A Nap-karma feloldása

Az ön számára a szellemi, spirituális világ olyan hatalmas, és annyira gazdag, hogy a földi, anyagi gazdagság már nem is olyan fontos. Mégis azt tanácsoljuk, foglalkozzon az anyagi világgal is! Gondoskodnia kell ugyanis a biztonságáról, hiszen utódainak ezzel teremti meg a lehetőségeket. Az ön erejére lesz szüksége az egész családnak. Ápoljon olyan kapcsolatokat, vagy keressen magának olyan partnert, aki teljesen más kultúrájú, vallású, mint ön, mert ezzel spirituálisan máris gazdagabb lesz. Azok az emberek jelentenek önre veszélyt, akik nem fogadják el és nem támogatják a lázadásait a korlátokkal, a korlátozásokkal szemben.

Erőssége: nyitottság mások iránt, lelkesedés, segítőkészség.
Gyengéje: túlzott kritikusság, túl nagy igazságérzet, hajlam panaszkodásra, siránkozásra.






Nők Lapja-asztrotipp: Fogadja el, hogy partnere számára ön jelenti a biztos támaszt! 


 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top