nlc.hu
Horoszkóp
Oroszlán Nap-karma (VII. 23. – VIII. 23.)

Oroszlán Nap-karma (VII. 23. – VIII. 23.)

Karmikus örökség





Azt követeli öntől, hogy bízzon a szerencséjében, és győzze le az egész világot. Építse fel azt a birodalmat, amelyről az apja álmodott, és amelyet neki nem sikerült megteremtenie. Ne tervezzen soha kicsiben, ne csak beleharapdáljon a dolgokba, hanem nagystílűen gondolkozzon, legyen mersze, és vállaljon el olyan feladatot, vágjon bele olyan vállalkozásba, amely igazán nagy falatnak minősül. Ez a feladat és a benne elért siker kiemeli önt a tömegből, társadalmilag egyre magasabb pozíciót ér el, mindig a középpontban áll, és megkapja azt a csodálatot, amelyre olyan szüksége van a karmikus öröksége nyomán, mint egy falat kenyérre.

A Nap-karma feloldása

Olyan befolyásos emberek akarnak a barátai lenni, akik nemcsak jó tanácsokkal látják el, hanem a teljesítményét is dicsérik, és ez adja önnek az energiát, a lendületet. Önnek mindezt nagyvonalúan kell meghálálnia. A veszélyt azok az emberek jelentik, akik vagy önnel egy szinten vannak, vagy önnél alacsonyabb a társadalmi rangjuk, a beosztásuk. Ők általában érdekből hízelegnek, s az a szándékuk, hogy önt fékezzék, és hogy ők a saját céljaikat minél könnyebben elérjék.

Erőssége: energikusság, könnyedség, nyíltság.
Gyengesége: csélcsapság, túlhajszoltság, rossz emberismeret.






Nők Lapja-asztrotipp: Soha ne viselkedjen szürke egérként, mert ez akadályozza önt abban, hogy elérje célját. 




 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top