nlc.hu
Horoszkóp
Rák Nap-karma (VI. 22. – VII. 22.)

Rák Nap-karma (VI. 22. – VII. 22.)





Karmikus örökség

Azt követeli öntől, hogy alapítson családot, azt tartsa össze, és gondoskodjon arról, hogy rokonsága tagjai boldogok legyenek, jól érezzék magukat. Egyszerűen hangzik, de mégsem az, hiszen ez az apai ágon nem sikerült mindenkinek. Az apai karmájának része, hogy ön folyamatosan fél, és úgy érzi, nem szeretik. Ha ez eluralja a lelkét, akkor testi betegségek formájában is kifejezésre jut. Keménynek kell lennie, határozottnak, a saját családja istápolása mellett nehéz sorsú, vadidegen gyermekeknek is támogatást kell nyújtania, akár alapítványon keresztül, akár örökbefogadással!

A Nap-karma feloldása

Élesítse meg ollóit, mert – furcsán hangzik ugyan – csak így válhat az állatövben az emberi melegség példaképévé. Ne féljen attól, hogy elveszíti azokat, akiket szeret, és ha kell, hozzon áldozatot a családjáért! Védje meg szeretteit és gyermekeit még akkor is, ha azoknak esetleg nincs igazuk! Aztán majd négyszemközt tisztázza velük a helyzetet. A karmikus örökséget csak akkor tudja feloldani, ha meg tud hozni kellemetlen döntéseket, ha a helyzet megkívánja a kemény viselkedést, akkor képes rá, még akkor is, ha ezzel másoknak fájdalmat okoz. Ugyanis csak így oldhatja meg a problémákat.

Erőssége: jóindulat, kötelességtudat, gyöngédség.
Gyengéje: ingadozás, csalhatatlanság gondolata, kevés megértés.






Nők Lapja-asztrotipp: Házastársának bocsássa meg a botlását, és ha úgy adódik, kezdje újra vele! 


 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top