nlc.hu
Horoszkóp
Szûz Nap-karma (VIII. 24. – IX. 23.)

Szûz Nap-karma (VIII. 24. – IX. 23.)







Karmikus örökség

Azt követeli öntől, hogy ne higgyen a csillogásban, a hirtelen támadó zseniális ötletekben, a gyors találkozások sikerében. Hagyjon magának mindenre elég időt, gyűjtse össze a tapasztalatait, raktározza a tudását, és amikor a nagy lehetőség közelít ön felé, akkor ezeket bányássza elő, mert így érhet el sikert. Az ön életében nincs helye meglepetéseknek, a kis dolgokban, a jól megtervezett és megszervezett hétköznapokban találja meg a boldogságot. Karmikus öröksége, hogy tartós sikert csak úgy érhet el, ha ezért keményen megdolgozik.

A Nap-karma feloldása

Ön még akkor is dolgozik, amikor mások már pihennek, vagy éppen feladták. De ez nincs nehezére, hiszen szívesen teszi, kitartással, nagy erőkkel. Mert tudja, minél több tudással rendelkezik, annál jobbá, eredményesebbé, kiválóbbá válik. Ezek azok a tulajdonságok, amelyek aztán az életben megadják a magabiztosságot, és segítségükkel lassan kialakítja a saját birodalmát. Azok az emberek jelentenek önre veszélyt, akik azzal állnak elő, hogy mindig, mindent jobban tudnak. Mert ők befolyásolhatják, elbizonytalaníthatják, ezzel lassíthatják, és rossz ötleteket adnak.

Erőssége: kreativitás, megbízhatóság, koncentráció.
Gyengesége: kicsinyesség, túlzásba vitt lelkizések, zsörtölődés.






Nők Lapja-asztrotipp: Felnőtt fejjel is bátran fogjon újabb és újabb dolgok megtanulásához! 


 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top