nlc.hu
Horoszkóp
Vízöntõ Nap-karma (I. 21. – II. 19.)

Vízöntõ Nap-karma (I. 21. – II. 19.)

Karmikus örökség





Azt követeli öntől, hogy úttörő legyen, felfedező, hogy valami olyan dolgot tegyen, ami szokatlan, amivel az első lehet, és vezethet. Amivel lerázhatja a tabukat, a hagyományokat, és amiért kezdetben nem kap elismerést, később viszont csodálni fogják érte. Ehhez azonban nemcsak bátorságra, hanem kitartásra is szükség van, hogy a rengeteg akadályt, amely az élete során – éppen az újítások miatt – az útjába kerül, le tudja győzni. Azok az emberek, akik állandóan meg akarják szervezni az ön programjait, be akarják osztani az idejét, és meg akarják mondani, hogyan éljen, hátráltatják. Korlátozni kívánják a szabadságában, és szürkévé, unalmassá tenni önt és a hétköznapjait is.

A Nap-karma feloldása

Ne maradjon egyedül, de közben élje a saját életét! Ezt nem egyszerű gyakorolni, de ha a partnere elfogadja, hogy önnek hosszú pórázra van szüksége, és ön is képes ugyanígy viselkedni vele, akkor lehetséges. Óvakodjon a szolgalelkű emberektől, mert ők bármikor hátba támadhatják önt! Ajánlott olyan hobbit választani, amely különleges, és amelyet egyedül űzhet. Párkapcsolata akkor boldog, ha szexuális kapcsolatuk is felszabadult.

Erőssége: eredeti ötletek, gyors reagálási képesség, függetlenség.
Gyengéje: elmélyülésre képtelenség, hűtlenség, türelmetlenség.





Nők Lapja-asztrotipp: Önnek érdemes olyan tanulmányba fognia, amely ritkaságnak számít! 


 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top