Horoszkóp

Heti horoszkóp 2007. július 02-tõl július 08-ig




Kos

Óriási kitartásodnak és szorgalmadnak köszönhetően új lehetőségek tucatjai nyílnak meg előtted ezen a héten. Új megbízásokra, üzletkötésekre, de kisebb nyereményekre is kiváló ez az időszak. Ha esetleg most kérnek meg egy számodra nem túl hízelgő feladat elvégzésére, ne utasítsd vissza, hisz jótett helyébe jót várhatsz! A hétvége közeledtével kisebb kellemetlenség érhet, mert a kommunikációd nem lesz teljesen kielégítő, könnyen félreérthetik, amit mondani szeretnél.
Szerelem: Akár van párod, akár a magányosok táborát erősíted, olyan szerelmi kalandokban lehet most részed, melyeket egyhamar nem lehet elfelejteni. De légy óvatos, vedd észre időben a fától az erdőt!










Bika

Ezekben a napokban nagyon fontos szerepet kap a kommunikáció. Munkahelyeden, otthon vagy baráti körben is igen szerencsés változások vehetik kezdetüket. Ebben a melegben nehezedre eshet a napi rutinnal foglalkozni, az aprólékosság egyenesen kihozhat a sodrodból. Azonban ha kis lépésekkel, óvatosan haladsz kitűzött célod felé, abból nem lehet bajod. Ne veszítsd el idő előtt a türelmedet!
Szerelem: Érzelmek terén csakis szép szavakkal érhetsz el sikert. Ha még egyedül vagy, nyisd ki jobban mindkét szemed, és vedd észre a rád leselkedő szerelmes tekintetet.







Ikrek






Ezen a héten fontossá válik a szereped a munkád és a családod terén egyaránt. Megerősítést kaphatsz pozíciódban, és újabb lehetőségeket is felkínálnak, hogy még sikeresebbé válhass. A nagy rohanásban fontos az is, hogy elegendő időt szánj önmagadra, egészségedre is. Csütörtökön légy a megszokottnál is türelmesebb, mert egy komoly konfliktus lehetősége lóg a levegőben.
Szerelem: Ha van partnerkapcsolatod, az stabilnak, tartósnak mutatkozik. A magányos Ikrek a hétvége folyamán lehetnek sikeresek az ellenkező nemnél.









Rák

Keszekusza napoknak nézel elébe, anyagiak terén egyáltalán nem bízhatod magadat a szerencsédre, a sikerekért most keményen meg kell küzdened. Az elmúlt hetekben talán többet lazítottál a kelleténél, s ennek eredményeképpen a körmödre égett munka nehezítheti most mindennapjaidat. Ha nem akarsz magadnak ennél is több problémát, láss neki feladataid elvégzésének.
Szerelem: Bizony nem meglepő, ha párkapcsolatodban is némi probléma üti fel a fejét, eljött az ideje egy nagy és őszinte beszélgetésnek. A párkeresőknek csak a szombat kedvező ismerkedésre.











Oroszlán

A bolygók együttes támogatásának köszönhetően kimagasló sikerre, szerencsére számíthatsz, különösen karrier terén, hisz nagyszerű formában vagy. Amit most a fejedbe veszel, azt probléma nélkül sikerül megvalósítanod, és komolyabb energiát sem kell befektetned. Ha jól végzed a dolgod, hamar learathatod munkád gyümölcsét, s elismerésre is számíthatsz.
Szerelem: Akár magányos vagy, akár nem, érzelmek terén túl magasak lehetnek az elvárásaid, s ezek előbb-utóbb csalódáshoz, szomorúsághoz vezethetnek!











Szűz


Életed több területén is fordulóponthoz érkezhetsz. A magánéletedben és a munka terén is elengedhetetlen volna néhány őszinte beszélgetés a közvetlen környezeteddel, feletteseiddel, szeretteiddel. Többet kellene foglalkoznod azokkal, akik fontosak számodra, és szorosabbra fűznöd a kapcsolatodat velük, mindezt úgy, hogy kimondod, mit is érzel valójában.
Szerelem: Érzelmi életedben most különösen fontos szerepet kap a bizalom. Ne élj vissza vele! Aki még keresi az igazit, ne csüggedjen, ha nem most találja meg.










Mérleg

A következő napok a kedvező pénzügyi lehetőségekről és a baráti kapcsolatok ápolásáról szólhatnak elsősorban. Ötleteidet és kezdeményezéseidet sikerrel kivitelezheted. Merj tenni azért, hogy sikeres légy, ne halogasd tovább megtenni az első lépést. Irigyeidet most gond nélkül lesöpörheted a színről! Baráti kapcsolataid nagyon jól alakulnak, és újabbak is várnak rád a hétvégén!
Szerelem: Szerelmi életed is kiválóan alakul. Könnyen megeshet, hogy valaki – függetlenül attól, hogy van-e partnered vagy nincs – kiveti rád a hálóját.










Skorpió


Karrier és pénzügyek terén nagyot léphetsz előre, ez a hét kedvező időszak üzleti tárgyalások lebonyolítására, megállapodásokra, valamint fontos döntések meghozatalára. Ha új vállalkozáson töröd a fejed, ne halogasd tovább, de a megfelelő partnert körültekintően válaszd ki hozzá. Pénzügyi helyzeted most stabilizálódhat, és hosszú távra tudsz tervezni.
Szerelem: Érzelmek terén sem lesz okod panaszra, régi álmaid válhatnak valóra. A szingli Skorpiók pedig induljanak párvadászatra, biztos a siker pénteken és szombaton!










Nyilas

A rád váró napok elsősorban a szellemi kihívásoknak kedveznek, ha tanulmányokat folytatsz, új erőre kapsz. Igen fogékony állapotban vagy, a tanulás, az újdonságok felfogása most egyáltalán nem okoz nehézséget. Pénzügyi helyzeted is a vártnál kedvezőbben alakulhat. Mindenféle szempontból elégedett lehetsz a héten, még komoly elismeréseket is bezsebelhetsz szakmai téren.
Szerelem: Nagy változásokra van esély ezen a héten. Ha szeretnél továbblépni meglévő, de nem megfelelő kapcsolatodból, most megengedheted magadnak ezt a „luxust”. A szinglikre is komoly fellángolás vár.











Bak

Ha pénzügyi problémák nehezítik mindennapjaidat, a most következő időszak kiváló lehetőséget kínál arra, hogy rendezd ezek nagy részét. Ha viszont stabil egzisztenciával rendelkezel, még inkább megerősítheted ezt. Kellemetlen meglepetés legfeljebb közlekedés vagy utazás terén érhet, balesetveszélyt jeleznek a csillagok, épp ezért legyél fokozottan figyelmes!
Szerelem: Érzelmi életed teljesen megújulhat, olyannyira, hogy egy harmadik léphet a képbe. Csak óvatosan! A szinglik szintén esélyt kapnak új kapcsolat kialakítására.











Vízöntő

Ezekben a napokban könnyen abba a hibába eshetsz, hogy tovább nyújtózkodsz, mint ameddig a takaród ér! Pénzügyek terén most könnyen kicsúszhat a lábad alól a talaj, és olyan dolgokra költesz, melyre vagy nincs szükséged, vagy egyáltalán nem engedhetnéd meg magadnak. A Mars kellemetlen hatása miatt több váratlan konfliktus is megnehezítheti az életedet.
Szerelem: Megtörténhet, hogy összetűzésbe keveredhetsz pároddal, jobban teszed, ha fejet hajtasz, és kompromisszumkészebbé válsz. A magányosoknak ez a hét nem kedvez új kapcsolat kialakítására.










Halak

Kiváló hangulatban kezdődik a hét eleje, és ez csak fokozódik a végére. Bár nagy a rohanás a munka terén, mégis bármikor és bárkitől segítséget kérhetsz, nem fognak elutasítani. Most érdemes lenne csapatban dolgoznod, jelentősebb sikereket érhetnél el, mint egyedül. Nagyszerű lehetőséged nyílik arra, hogy új barátokat szerezz, és kamatoztasd az általuk felkínált lehetőségeket.
Szerelem: Szerelem terén is szép napok várnak rád, párkapcsolatod most elmélyülhet. Ha még szingli vagy, akkor a pénteki nap kínál alkalmat egy találkozásra.




Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top