Horoszkóp

Heti horoszkóp 2007. július 09-tõl július 15-ig




Kos

Anyagi ügyeid terén kedvező fordulat adódhat már a hét elején, így használj ki minden lehetőséget, és ha kell, hát elégedj meg a kevéssel is! Jusson eszedbe: aki a kicsit nem becsüli, a nagyot sem érdemli! Ez vonatkozik családi és baráti kapcsolataidra. Bizony, több időt és odafigyelést igényelnének ezek a kapcsolataid. Új ismeretségekre is jó kilátás nyílik, melyek hosszú távon a karrieredet segíthetik elő.
Szerelem: Kapcsolatodon is lenne mit javítani, bizony nem ártana egy őszinte beszélgetést megejteni. A magányosoknak a péntek a legkedvezőbb nap flörtölésre, új kapcsolat kialakítására.










Bika

Megszámlálhatatlanul sok feladat nyomja a vállad, s ahogy közeledik a nyár közepe, egyre több munka vár rád. Még szerencse, hogy a feszített munkatempó előnyödre válik, azonban kerüld el a felületességet, légy alapos, és figyelj oda az apró részletekre is. Önmagadra is szánj elegendő időt. Ha időd engedi, vizsgáltasd ki magad, hogy megelőzz mindenféle esetlegesen kialakuló betegséget.
Szerelem: Harmónia van a szívedben és lelkedben, ez csak tovább mélyíti érzelmeidet, vagy kiváló lehetőséget kínál egy új szerelem bevonzására, különösen szombaton.







Ikrek






Merész ötleteid most szabad utat kaphatnak, és lesz olyan köztük, mely elindulhat a megvalósítás útján. De külső segítségre is szükséged lehet, kérj tanácsot barátaidtól, családodtól. Jóval nagyobb sikerekre és eredményekre számíthatsz, mint azt elképzeled. Ne ragadjon magával a lendület, ne feledkezz el mindennapi rutinfeladataidról sem. Sok új ismeretséget is köthetsz ezen a héten.
Szerelem: Kapcsolatod felélénkítéséhez új energiákra lesz szükség, de kiváló napok követik most egymást. A magányos Ikrek nagy része most szinte biztos, hogy szerelembe esik.









Rák

Jó néhány türelmetlenségre okot adó pillanat bonyolítja meg a hétköznapokat, úgy érezheted, hogy eláraszt a munka, szinte saját magaddal sem fogsz tudni lépést tartani. Úgy érezheted, túl sok kötelezettség nyomja a vállad, s az ezekkel járó problémákat egyre nehezebben viseled. Talán rá kellene ébredned, hogy a gátakat saját magadnak állítod fel, ideje ezen módosítani.
Szerelem: A párkapcsolat terén is némi változatosságra vágysz, mely érthető, hisz egyáltalán nem úgy alakulnak a dolgok, ahogy vártad. A magányos Rákok több futó flörtre is számíthatnak.











Oroszlán

Figyelj ösztönös megérzéseidre, ezek most sokat segíthetnek, hogy könnyebben boldogulj a problémás hétköznapokon. Nagyon fontos, hogy komoly figyelmet szentelj munkádnak, s azoknak az embereknek is, akik segítségedre lehetnek feladataid elvégzésében. Több kedvező helyzet adódik a héten, s ezek a későbbiekben is hasznodra lehetnek. Lépj túl megszokott dolgaidon, és nyiss az új lehetőségek felé.
Szerelem: Jóval érzékenyebb leszel ezekben a napokban, így könnyen előfordulhat, hogy váratlan szakításra kerülhet sor. A magányosok legyenek türelmesek, még nem jött el az idő számukra.











Szűz


Ha átgondoltan és ügyesen mérlegeled lehetőségeidet, akkor egy nagy lépést tehetsz sikeresebb jövőd érdekében. Fegyelmezettségre és szervezettségre lesz szükség, különösen munkád vagy tanulásod terén, ezért ne hagyj figyelmen kívül egyetlen apró részletet sem, ez most komoly hasznodra válhat. Felhívhatod környezeted figyelmét tehetségedre, használd ki ezt a kedvező helyzetet!
Szerelem: Vénusz segítségedre lehet abban, hogy még szebbé varázsold párkapcsolatodat. A szinglik ne búslakodjanak, hisz most minden esély megvan egy szerelem megérkezésére.










Mérleg

Fordulhat a kocka, különösen a pénzügyek terén hozhatnak meglepetést a következő napok. A Jupiter segítsége jelentős változást hozhat karriered területén, egy előléptetés, új munkalehetőség vagy akár fizetésemelés formájában. Ne utasíts vissza semmilyen jelentéktelennek tűnő ajánlatot, sokáig nem lesz ennyire kedvező lehetőséged a gyökeres és pozitív változtatásra!
Szerelem: Most még szorosabbá teheted meglévő párkapcsolatodat, ha pedig csak most kezdődne egy románc, az szinte bizonyos, hogy tartós lesz.










Skorpió


Ne törd a fejed komoly változtatásokon. A csillagok most nem kedveznek a nagy fordulatoknak, nincs még itt az ideje új vállalkozás megkezdésének, költözésnek vagy munkahelyváltásnak. Légy türelmes önmagaddal, sőt környezeteddel is, ne hajszold céljaid elérését. A türelemnek van most itt az ideje. Maradj mértéktartó és visszafogott, ne keveredj konfliktusokba, gondold át lépéseidet.
Szerelem: Érzelmi téren is visszafogottnak és türelmesnek kell lenned, ha el akarsz kerülni egy nagyobb konfliktust. A magányos Skorpiók halasszák el a párkeresést a jövő hétre.










Nyilas

Tele leszel erővel, energiával, ez cselekvésre ösztönöz. Ezt a hatást a bolygók aktivitásának köszönheted. Szerencsére tetterőben és energiában a hét előrehaladtával sem fogsz hiányt szenvedni, így minden feladatot véghezviszel. Időszerű azokra a dolgokra is gondolnod, amelyek már régóta húzódnak. Ha van olyan terved, mely megvalósításra vár, annak elkezdésére is nagyszerű napok következnek.
Szerelem: Komoly fordulat vár a párkapcsolatban élőkre. Akik még keresik az igazit, csütörtöktől szombatig nagy eséllyel indulhatnak párkereső túrára…











Bak

Fizikai és szellemi kapacitásoddal összefüggésben tapasztalhatsz ezen a héten kisebb-nagyobb problémákat, hiányosságokat. Kialakulhatnak körülötted váratlan s egyben kellemetlen konfliktusok. Negatív hatással lesz rád a Mars, így ezen a héten ne hozz fontos döntéseket, ne kötelezd el magad semmilyen ügyben. Jelentős lépéseidet alaposan gondold át, s ha teheted, halaszd el őket.
Szerelem: Érzelmi életed terén is számíthatsz némi összezördülésre, őrizd meg hidegvéred! Ha még keresed az igazit, futó kalandra jó az esély, a nagy szerelem megérkezésére már kevésbé.











Vízöntő

Életed több területén kiemelkedő lehetőségeket kapsz a változtatásra. Csak rajtad múlik, mennyire sikerül kihasználnod ezeket. Régi terveid egyike is végre megvalósulhat. Személyes vonzerőd és rengeteg energiád hozzásegít ahhoz, hogy most szinte mindenkit a magad oldalára állíts, és komoly elismerésekre tegyél szert. De ha homokba dugod a fejed, akkor szembe kell nézned a sikertelenséggel.
Szerelem: Kiváló napoknak nézel elébe, főszerepet kap ezen a héten a romantika. Ha még egyke vagy, akkor a 10-ei és 14-ei napok kiválóak új szerelem megérkezésére.










Halak

Munkád vagy tanulmányaid terén váratlan problémák akadályozhatnak abban, hogy elvégezd mindennapi feladataidat. A Mars kellemetlen hatására úton-útfélen gátakba ütközhetsz, ezért ha teheted, a nehéz feladatokat inkább halaszd el. Ha úgy érzed, nem boldogulsz, és nem halogathatsz bizonyos dolgokat, kérj bátran segítséget vagy tanácsot a környezetedben élőktől, dolgozóktól.
Szerelem: A Vénusz a segítségedre lesz abban, hogy mosolyt csaljon az arcodra. A szinglik különösen nagy eséllyel indulhatnak párkereső vadászatra a hétvégén.




Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top