nlc.hu
Horoszkóp
Napi horoszkóp (07. 10. kedd)

Napi horoszkóp (07. 10. kedd)




Kos (március 21. – április 20.)

Kedves Kos!
Uralkodó bolygód, a Mars, közelít a Neptun kellemetlen fényszögéhez. Úgy érzed, ez a nap már fárasztó. Ideje lenne kivenni a szabadságodat, mert egyre nehezebben megy a munka. Helyzeteden a családod sem tud könnyíteni, a veszekedések sajnos állandósulnak, s a vita természetesen a pénz körül forog. Igazságérzetedet mélyen sértik a kicsinyes torzsalkodások, például hogy miért nem osztod be ügyesebben a pénzt?









Bika (április 21. – május 20.)

Kedves Bika!
Uralkodó bolygód, a Vénusz, kellemes fényszögben áll a Plútóval. A lényeg az, hogy szakszerű és a fontos kérdésekben könnyed vagy, tréfáidat a megfelelő pillanatban tudod elsütni. Munkádban a fentiek folytán sikerekre számíthatsz, viszont kedvesed megharagudhatott rád a tegnapi történések miatt. Úgy érzi, csak eszköznek tekinted őt a szerelemben, s nem egyenrangú társnak.







Ikrek (május 21. – június 21.)

Kedves Ikrek!
Uralkodó bolygód, a Merkúr, az izgatottság bolygója, ma fényszög nélkül áll. Vedd sorra, milyen dolgok izgatnak téged, pénz, szerelem, kaland? Bármi legyen az, csak ne válaszold a semmit, mert az egy kis depresszióra utalna. Erre viszont remek gyógyszerek vannak, úgymint pénz, szerelem és a többi, válassz közülük egyet.









Rák (június 22. – július 22.)

Kedves Rák!
Uralkodó bolygód, a Hold, a Bika jegyében vigasztalódik. Kicsit lecsendesedett lelkedben a háború. Most jobban összpontosíthatsz a munkádra is. Már nem sokat kell várni arra, hogy szabadságra menj. Ha teheted, ebben a lelkiállapotban inkább egyedül menj nyaralni, sőt mi több, jó lenne, ha külföldre utaznál!









Oroszlán (július 23. – augusztus 22.)

Kedves Oroszlán!
Uralkodó bolygód pontosan szemben áll a Bak jegyével. A harag még akkor is rossz tanácsadó, ha pillanatnyilag úgy véled, minden okod megvan erre. Gondold meg, mit teszel, mert a kiabálással esetleg csak annyit érsz el, hogy oda is „ütsz”, ahova nem kellene. Az efféle színjáték méltatlan hozzád. Energiáidat inkább a hiba megoldására s a kár csökkentésére fordítsd.








 
Szűz (augusztus 23. – szeptember 22.)

Kedves Szűz!
Uralkodó bolygód, a Merkúr, még fényszögben van a Vénusszal, az ízlelés bolygójával. Kiválóan kialakított étrendednek köszönheted, hogy megszűntek a gyomorpanaszaid, közérzeted javult, és ledobtál egy pár felesleges kilót is. Csak így tovább! Ha még a cigarettáról is le tudnál szokni, teljesebb lenne a siker. Legalább próbáld meg!










Mérleg (szeptember 23. – október 22.)

Kedves Mérleg!
Uralkodó bolygód, a Vénusz, alig hagyta el a Neptun szembenállását. Lehetséges, hogy kár volt minden erőfeszítés, amit egy bizonyos munkába fektettél. Lehetséges, hogy haszontalan dologra fecsérelted az idődet, esetleg a pénzedet is. Ám valamire mégiscsak jó volt ez: tanulhattál belőle. Ezután jobban mérd fel a lehetőségeidet, a pénz- és erőforrásaidat, s csak akkor kezdj bele valamibe, ha biztos vagy a dolgok pozitív kimenetelében.








Skorpió (október 23. – november 22.)

Kedves Skorpió!
Uralkodó bolygód, a Plútó, szemben áll a kommunikáció házában a Merkúrral. Nézz csak körül, már nem is olyan sötét az a kép, már oszladoznak a felhők. Ezt bizonyítja egy levél is, ami ma érkezik, akár e-mailben, akár postai úton. Ha gondosan elemzed a mai napot, megláthatod, hogy nem is annyira reménytelen a helyzeted. Ha nem is tudod elfelejteni a múlt heti eseményeket, legalább egy kis optimizmust önts a kávédba.









Nyilas (november 23. – december 21.)

Kedves Nyilas!
Uralkodó bolygódat, a Jupitert, a Mars és a Hold is támadja. Akkor se ess kétségbe, ha úgy érzed, nincs több ötleted. Múzsáid nem fognak cserbenhagyni, s még a kollégáidnak is tudsz tanácsot adni. Ne akarj ma minden áron jól járni, hagyj másokat is nyerni, érvényesülni. Ha valaki, akkor te igazán tudsz nagyvonalú lenni. Lásd be, hogy a kedvesed is jót akar neked, vele se problémázz apróságokon.







Bak (december 22. – január 20.)

Kedves Bak!
Uralkodó bolygódat, a Szaturnuszt, még mindig ellenőrzése alatt tartja a Neptun. Legyél óvatos egy bizonyos kolléganővel, ő nem érti a tréfát úgy, mint te, talán azért, mert nincs is humorérzéke. Te nem tudod elképzelni, hogy humor nélkül is lehet élni, ő pedig könnyen sértésnek venné a szavaidat, s hosszú időt venne igénybe a magyarázkodás. Az első apró jelnél igyekezz visszavonulni.









Vízöntő (január 21. – február 18.)

Kedves Vízöntő!
Uralkodó bolygód, az Uránusz, egy kellemes háromszög egyik csúcsán áll, de a legjobb szó erre a napra talán a furcsa lenne. Sikerül is megoldani valamit, meg nem is, sok dolgot el tudsz intézni, de sokat nem, afféle se ilyen, se olyan nap lesz a mai. Meglehet, hogy egy különleges levelet is kapsz, hogy még furcsább, még rejtélyesebb legyen a mai nap.







Halak (február 19. – március 20.)

Kedves Halak!
Uralkodó bolygód, a Neptun, kellemetlen fényszögben áll a Holddal. Sokkal jobban kellene adminisztrálnod magad, kevesebb alkalmat kellene adnod a támadásokra. Jelenlegi hozzáállásod a dolgokhoz sok embernek nem tetszik a környezetedben, lezserséged szinte szándékos kihívásnak látszik. Próbáld megfogadni a környezeted praktikus tanácsait, ezzel játszi könnyedséggel leszerelhetnéd ellenségeidet.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top