Horoszkóp

Nagy nyári bulihoroszkóp

Ha bizonytalan vagy, vajon hol, mikor kellene buliznod, írásunk segít a könnyebb döntésben. Szösszenetnyi horoszkópunk útbaigazít a bulik fergeteges tárházának útvesztõiben…





KOS


A tüzes Kos vehemenciája a nyári meleg ellenére sem lankad. Képes leszel magad bárhol jól érezni, csak sok ember vegyen körül. Különösen az éjszaka vonzása ragad magával, és nem fogod vissza magad, ha buliról van szó. Aktív flörtöléssel telik az időd, néha az alkohol mámorában is elmerülhetsz. Nagy esélyed van rá, hogy nem az akasztófán, hanem a társaság középpontjában kötsz ki.

Hová menj szórakozni, kikapcsolódni, flörtölni: habpartis diszkóba
Kikkel töltsd az időd: barátokkal vagy idegenekkel
Legjobb bulinapok: július 21. és 28., augusztus 3. és 18.










BIKA


A kissé földhözragadt Bika képes lenne egész nyáron otthon ülni.  Ezért könnyen előfordulhat, hogy inkább magad szervezel házibulikat vagy kerti partikat, hisz nem rajongsz a zajos, túlzsúfolt helyekért. Mégis jól tennéd, ha néha kimozdulnál a csigaházból, meglepetésként érne, milyen sok érdekes hely van a környezetedben. Még szerencse, hogy néha manipulálható vagy, így részed lehet egy-két házon kívüli buliban is.

Hová menj szórakozni, kikapcsolódni, flörtölni: szabad levegőre, gasztronómiai és borfesztiválokra
Kikkel töltsd az időd: barátokkal vagy a családoddal
Legjobb bulinapok: július 14. és 20., augusztus 10. és 25.








IKREK


Mennél is, maradnál is, vonz az ismeretlen, de mégiscsak a legjobb otthon. Oszd meg az időt, menj, láss világot, ismerkedj új emberekkel. Most igazán érdemes lenne belevetned magad az éjszakába, hisz rengeteg fantasztikus új élmény van kilátásban. Pár érdekes flört is becsúszhat. Ezeket kár lenne kihagyni! Most kivételesen ne a szád, hanem a lábad járjon, táncra és mulatságra fel!


Hová menj szórakozni, kikapcsolódni, flörtölni: bárokba, élő zenés helyekre
Kikkel töltsd az időd: barátokkal, haverokkal
Legjobb bulinapok: július 21. és 27., augusztus 4. és 11.


RÁK


Rád is rád fér egy kis mozgalmasság, elég legyen az otthon ülésből! Próbáld végre jól érezni magad házon kívül is. Erre kiváló lehetőséget nyújt minden olyan hely, ahol némi víz is akad: tengerpart, folyópart, hajókázás vagy éjszakai uszodai buli. Ha nehezen megy a feloldódás, csúsztass le a torkodon néhány kellemes koktélt, és sokkal jobban fogod érezni magad, könnyebben megered a nyelved!


Hová menj szórakozni, kikapcsolódni, flörtölni: vízközeli bulihelyek, fürdőruhás partik
Kikkel töltsd az időd: legkedvesebb barátokkal és a pároddal
Legjobb bulinapok: július 14., 20. és 27., augusztus 18. és 24.















OROSZLÁN


Számodra idén nyáron is egy lesz a fontos! Sok ember vegyen körül, te legyél a társaság középpontja, s érezhesd, hogy körberajonganak. Az igazi jó bulikhoz most szükséged lesz pár új ruhára, cipellőre, így még a hódítás is garantált. Ne felejtsd otthon a jókedvedet, és ne merülj el a koktélcsodák végtelen világában, most könnyen megárthat neked!

Hová menj szórakozni, kikapcsolódni, flörtölni: zajos, lármás mulatókba
Kikkel töltsd az időd: mindegy, csak sokan legyenek
Legjobb bulinapok: július 15., 20. és 21., augusztus 3. és 10.




SZŰZ


Mindegy, hová keveredsz el a nyáron, sokkal fontosabbá válik az, hogy mit viselsz, hogyan viselkedsz. Kiváló időszak vár rád az élet minden területén. Fontossá válhat, hogy a bulizás ne csak az eszem-iszomban és a táncban teljesüljön ki, hanem csábító és titokzatos is légy. Mindezt leginkább az éjszaka fényei közt tudod teljesíteni.

Hová menj szórakozni, kikapcsolódni, flörtölni: zenés, táncos helyekre, vakrandikra
Kikkel töltsd az időd: közvetlen barátokkal
Legjobb bulinapok: július 21., augusztus 4., 5. és 18.












MÉRLEG


A nyár folyamán kizárólag a bulik fognak éltetni, a forgatagban leszel képes feltöltődni. De óvakodj az italtól, könnyen megárthat neked. Az éjszakai mulatozások mellett nem árt, ha a kulturális rendezvényekre is sort kerítesz. Tele leszel életerővel, így könnyen válhatsz a társaság középpontjává, sőt egyenesen te lehetsz a jókedv fenntartója.

Hová menj szórakozni, kikapcsolódni, flörtölni: hangos, zajos helyek mellett szabadtéri színpadok előadásaira, koncertekre, falunapokra
Kikkel töltsd az időd: barátokkal és ismeretlen külföldiekkel
Legjobb bulinapok: július 20. és 27., augusztus 11., 17. és 24.










SKORPIÓ


Misztika! Erre lesz szükséged. Légy csábító, keress olyan helyeket, ahol a hódítási trükkjeidet tudod alkalmazni. Anélkül, hogy környezetedben tudatosulna, te leszel a hangulat- és ötletadója az eseményeknek. Rengeteg új helyre eljuthatsz, extrém körülményeket keresel a szórakozásra. Nyugodtan ess túlzásokba, a nyáron mindent megengedhetsz magadnak!

Hová menj szórakozni, kikapcsolódni, flörtölni: vidéki turistaházba, ahol a csend mellett este maximumra tekerheted a hangerőt
Kikkel töltsd az időd: nagy társasággal, ismerősökkel és ismeretlenekkel egyaránt
Legjobb bulinapok: július 20. és 28., augusztus 10. és 25.









NYILAS


Dobd el a gondokat, bajokat, kapcsolj ki, és vesd bele végre magad az életbe. Legyen éjjel vagy nappal, tedd élvezetessé a hétvégéket és a szabadság pillanatait. Keress fel olyan helyeket, ahol még sosem jártál, vidd magaddal a barátaidat vagy a párodat is. A féktelen mulatozás elfeledteti veled a gondokat. Ha teheted, utazz jó messzire, ismerj meg idegen embereket!

Hová menj szórakozni, kikapcsolódni, flörtölni: extrém helyekre, vadvízi evezésre, hegyvidéki túrákra
Kikkel töltsd az időd: közvetlen barátokkal, családtagokkal
Legjobb bulinapok: július 21., augusztus 4., 5. és 18.









BAK


A vidámság és a jókedv vezérli a nyarat és a bulikat. Jó előre szervezd meg programjaidat, különben abba a hibába eshetsz, hogy otthon ragadsz. Ha jól tervezed lehetőségeidet, fantasztikus partik, mozgalmasság, új ismeretségek fogják jellemezni a következő heteket. Egyél-igyál, amennyi jólesik, maximálisan használd ki a szórakozási lehetőségeket.

Hová menj szórakozni, kikapcsolódni, flörtölni: családias hangulatú partikra, piknikekre, kerti bulikra, táncos helyekre
Kikkel töltsd az időd: legkedvesebb barátokkal és társaddal
Legjobb bulinapok: július 17., 19. és 28., augusztus 10. és 25.






VÍZÖNTŐ


Téged csak az fog tudni lekötni, ami extra, különc és izgalmas. Keresni fogod az extravagáns helyeket, sőt a barátaid közül is a különlegesebb egyedekkel fogsz bulizni. Vadonatúj emberekkel töltheted az éjszakákat, fény és pompa közt, csak az alkohollal bánj csínján. Vidd magaddal a fényképezőgépet, hogy megörökítsd a legkülönlegesebb pillanatokat.

Hová menj szórakozni, kikapcsolódni, flörtölni: vidámpark, akvapark, zajos diszkó
Kikkel töltsd az időd: haverokkal és ismeretlenekkel
Legjobb bulinapok: július 20. és 21., augusztus 10., 11. és 18. és 24.













HALAK


Könnyen megeshet, hogy inkább a csendes, nyugodt kikapcsolódást keresed, a hangos, zsúfolt helyeket pedig elkerülöd. Így is megtalálhatod a neked megfelelő szórakozási lehetőségeket úgy, hogy otthonodba csábítod barátaidat, csendes, de vidám kártyapartira vagy házimozizásra. Főzz nekik, gondoskodj róluk, elkápráztathatod őket.

Hová menj szórakozni, kikapcsolódni, flörtölni: szabadtéri színházak előadásaira és koncertekre, ha utaznál, kerüld a túlzsúfolt nyaralóhelyeket
Kikkel töltsd az időd: legkedvesebb barátokkal, családtagokkal
Legjobb bulinapok: július 28., augusztus 1., 11. és 25. 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top