nlc.hu
Horoszkóp
Napi horoszkóp (07. 13. péntek)

Napi horoszkóp (07. 13. péntek)




Kos (március 21. – április 20.)

Kedves Kos!
Uralkodó bolygód, a Mars, az Uránusz kellemes fényszögében áll. Az Uránusz szabadságszerető bolygó, te is hatalmas kedvet érezhetsz magadban ahhoz, hogy itt hagyj csapot-papot, és elutazz valahova. Lassan vége a hétnek, és sok olyan ügy van még, amit nem tudsz befejezni. Egyelőre érd be egy hétvégi pihenővel. Talán az is elég lesz, ha pár napra sikerül elszabadulnod vidékre.









Bika (április 21. – május 20.)

Kedves Bika!
Uralkodó bolygódat, a Vénuszt, másik három bolygó kényezteti. Ritka alkalmak egyike következik, az akaratod és a szerencséd kezet fogtak egymással. Talán olyan munkaajánlatot kapsz, amilyenre mindig is vágytál, és annyi fizetésért, amiről azt gondoltad, hogy becsületes munkával talán nem is lehetne megkeresni.







Ikrek (május 21. – június 21.)

Kedves Ikrek!
Uralkodó bolygód, a Merkúr, ma együtt áll a Holddal, a sokaság bolygójával. Nem kevés erőfeszítésedbe kerül, hogy ezt a kapcsolatrendszert életben tartsd. Akár egy bonyolult gépezet, elég lenne egyetlen kis hiba, s az egész lelassulna, megállna. Folyton telefonálni, érdeklődni, levelezni, látogatni, időnként fárasztó és idegesítő lehet. Mégsem hagyhatod abba!









Rák (június 22. – július 22.)

Kedves Rák!
Uralkodó bolygód, a Hold, meglehetősen kellemetlen fényszögekben áll. Szedd össze magad, hagyd meg a jó benyomást a főnökeidben. Végezd el a munkádat, mert nincs rosszabb annál, mint amikor a hivatalt kell hazavinni. Úgysem állnál neki azonnal. A hétvégét ajándékozd a rokonoknak, elsősorban szüleidnek, annyira örülnének annak, ha veled ebédelhetnének.









Oroszlán (július 23. – augusztus 22.)

Kedves Oroszlán!
Uralkodó bolygód együtt vágtat a gyors Uránusszal. Ez a nap akkor is elszalad, ha munkával töltöd, hiszen nyáron még a legszigorúbb főnök is lazít egy kicsit, az irodákban üres íróasztalok árválkodnak, s akit keresünk, az vagy szabadságon van, vagy már csak hétfőn lesz. Ezen neked sem szabad csodálkoznod! Inkább a hétvége szervezésével kellene foglalkoznod.








 
Szűz (augusztus 23. – szeptember 22.)

Kedves Szűz!
Uralkodó bolygód, a Merkúr, ma hívatlan vendég a Hold házában. Hiába van rendben a munkád, a hivatásod, a szerelemben gondjaid támadnak. Ez tönkretehet mindent. Képtelen leszel a munkádra koncentrálni, fennáll a veszélye annak, hogy szétszórt leszel és ideges. Próbáld meg mérlegelni a dolgokat, ha úgy látod, hogy van még remény, kezdeményezz mielőbb egy találkozást.










Mérleg (szeptember 23. – október 22.)

Kedves Mérleg!
Uralkodó bolygód, a Vénusz, nem csak jót tanult a Szaturnusztól. Tényleg itt az ideje, hogy pihenj egy kicsit. Ha még egy-két napig maradnod kellene, nemcsak te, de a környezeted is kikészülne. Fáradt vagy, és emiatt morgós. Igyekezz leadni a kész munkát, ne ülj rajta, mert ezzel komoly fennakadást okozhatnál.








Skorpió (október 23. – november 22.)

Kedves Skorpió!
Uralkodó bolygód, a Plútó, jól kapcsolódik a Vénuszhoz, a szerelem bolygójához. Igyekezz a gátlásosságodat, félénkségedet a háttérbe szorítani. Ha nekidurálod magad, nem lesz kétséges a siker! A „részeredmények” máris azt mutatják, hogy jó úton haladsz. Ha minden rendben megy, a következő napokban már jobban látszik, mennyit fejlődtél.









Nyilas (november 23. – december 21.)

Kedves Nyilas!
Uralkodó bolygód, a Jupiter, ma egyedül uralkodhat. A közeli napok, főleg az előző 24 óra eseményei feltehetően megsokszorozták az energiáidat. Azért feleslegesen ne akard fontosságodat bizonyítani, mert ezzel esetleg nevetségessé válhatnál. Kirobbanó életerődből tartogass egy picit az esti órákra is, mert egészen banális körülmények között ismeretséget köthetsz az ellenkező nem egy vonzó képviselőjével.







Bak (december 22. – január 20.)

Kedves Bak!
Uralkodó bolygódhoz, a Szaturnuszhoz közelít a Hold. Ki a virágot szereti, rossz ember nem lehet, mondja a közmondás. Talán a hétvégi házatokban éreznéd a legjobban magad, de ha erre nincs mód, akkor a lakásodban lévő virágokkal kellene foglalkoznod. Egy a lényeg, próbálj a szó szoros értelmében kapcsolódni a földdel, hogy elemedben érezhesd magad. A kertészkedés megnyugtat, közben rendezheted a gondolataidat, megtervezheted a jövő hét feladatait.









Vízöntő (január 21. – február 18.)

Kedves Vízöntő!
Uralkodó bolygód, az Uránusz, a rövid utazások házára veti a legjobb fényszöget. Végre közeledik a hétvége. A nyűgös feladatok lassan-lassan elfogynak, és a végtelen lehetőségeké lesz a tér. Nem ártana, ha lefixálnád a szobákat a kiszemelt turistaházban vagy panzióban, s természetesen egyeztetnél a családoddal vagy a kedveseddel is. Ha ugyanis erről megfeledkeznél, a végtelen térben is határvillongásokra kellene számítanod.







Halak (február 19. – március 20.)

Kedves Halak!
Uralkodó bolygód pontosan szemben áll a kockázatvállalások területével. Nagyon bátornak kell lennie annak, aki azt állítja, hogy pont ma fogsz meggazdagodni, legalábbis a munkádból biztosan nem. Bár Fortuna azért kinézhet magának. Lehetőleg ne kezdj nagyobb dolgokba, a tőzsdét és a bankokat messzire kerüld el, ne írj alá adásvételi szerződést, és ne ma válts takarékjegyet sem.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top