nlc.hu
Horoszkóp
Heti horoszkóp 2007. július 16-tól július 22-ig

Heti horoszkóp 2007. július 16-tól július 22-ig




Kos

Sok feszültség, fáradékonyság és kellemetlen helyzet vár rád a Mars negatív hatása miatt. Tetteid, gondolataid csaponganak, ide-oda kapkodsz, belekezdesz ebbe-abba, és szinte semmit sem fejezel be. Ezek a félbemaradt dolgok csak újabb feszültségeket gerjesztenek. Próbáld meg összeszedni kicsit magad, rendszerezd a dolgaidat, és egyszerre egy dolgot csinálj. Szombatra utol tudod érni magad.
Szerelem: Kisebb kellemetlenségek, konfliktusok várhatnak érzelmek terén is. Ha most szervezed első randidat, légy óvatos érzelmeid kimutatásával. Kiszemelt áldozatod könnyen megfutamodhat, ha rámenősen közeledsz hozzá.










Bika

Ezen a héten egyvalami biztos, hogy elmondható rólad: felesleges túlzásokba esel, különösen a kommunikáció terén. Képes leszel mindent felnagyítani, bolhából elefántot varázsolni, annak ellenére, hogy ez nem is jellemző rád. Szedd össze gondolataidat, próbáld meg visszafogni magad, mert könnyen ellensége lehetsz saját magadnak, s a magyarázkodással most nem fogsz eredményt elérni. Szerelem: Érzelmi életed sem nyugodt, inkább hullámvasúthoz hasonlítható, egyik pillanatban lenn, a másikban fenn. Ez sajnos nem használ sem meglévő párkapcsolatodnak, sem párkeresésednek.







Ikrek






Néhány régebbi kapcsolatodból most igazán sokat tudnál profitálni. Sikeres napok várnak rád, különösen a munka és karrier terén mutatkozik jelentős javulás, fellendülés. Megbízhatóságod és tapasztalatod most komoly eredményt hozhat a konyhára. Különösen a hét közepén adódhat alkalmad arra, hogy hosszú időre előremutató döntéseket hozz. A hétvégére vonulj vissza, és szánj időt a pihenésre.
Szerelem: Párkapcsolatod elmélyülhet, szexuálisan pedig pozitív irányba fejlődhet. Ha még magányos vagy, ezt a szót ideje törölnöd a szótárból, és beleugrani valami nagy kalandba.









Rák

Hirtelen felbukkanó anyagi kiadásokkal kerülhetsz szembe, melyek úgy szakadhatnak rád, mint derült égből a villámcsapás. A baj nem olyan nagy, mint ahogy azt te elsőre látod, és ráadásul számíthatsz családod, illetve tágabb környezeted önzetlen segítségére is. Napokra elkedvetlenedhetsz emiatt, és képtelen leszel örülni bárminek is. Fel a fejjel, ez az állapot nem tart örökké!
Szerelem: Érzelmek szintjén sem leszel képes a realitások talaján állni, ne keress hibákat a másikban, különösen, hogy te sem vagy hibátlan. Ha még szingli vagy, a párkeresés ráér a jövő héten.











Oroszlán

Már a hét elején könnyen kibillenhetsz lelki egyensúlyodból, a legapróbb dolgokra is érzékenyen reagálsz, ha valaki csak rád néz, már azon is képes leszel felhúzni magad. Egyszerűen csak a bolygók kellemetlenkedése miatt érzed ezt az állapotot, úgy véled, az egész világ cserbenhagyott, semmi nem sikerül. Még szerencse, hogy szombatra jelentősen javul a helyzet.
Szerelem: Kétségeidet kapcsolatodba is beviszed, ami nem célszerű. Akik még keresik az igazit, békéljenek meg azzal a gondolattal, hogy ezen a héten kevés az esély az igazi megtalálására.











Szűz


Fontos lenne, hogy munkádba, vállalkozásodba több lelkesedést és energiát vigyél, különben könnyen összetűzésbe keveredhetsz feletteseiddel, kollégáiddal. Mostanában elkövetted azt a hibát, hogy sok apró részletre nem figyeltél eléggé, ezek pedig szinte egyszerre szakadhatnak most a nyakadba. Kérd környezeted segítségét, így könnyebben meg tudnád oldani ezeket a gondokat.
Szerelem: Párkapcsolatodban biztonságra próbálsz törekedni, aggodalomra nincs okod. Szingli Szüzek pénteken és szombaton számíthatnak jelentős fordulatra szerelmi téren.










Mérleg

Szorgalmad, tehetséged és odaadásod ezekben a napokban kiérdemli mások elismerését, ügyesen és okosan építgeted utadat. Környezetedtől bármikor kérhetsz segítséget, csapatmunkában különösen jól tudnál teljesíteni. Pénteken nem árt, ha kicsit óvatosabban bánsz a szavakkal, könnyen megsérthetsz másokat úgy, hogy az valójában nem volt szándékodban, az utólagos magyarázkodás pedig csak még több félreértést szül.
Szerelem: Mutasd meg érzelmeidet, szeretetedet párodnak, de ne vidd túlzásba ragaszkodásodat. A szinglik számos flörtre számíthatnak, melyek közül lesz egy, mely a szerelem lehetőségét tartogatja…










Skorpió


Igyekezz több időt és energiát fektetni munkádba, karrieredbe, előmeneteli lehetőségeidbe. Az elmúlt időben talán kissé könnyedébben kezelted ezeket a dolgokat, így nem csoda, ha munkahelyi pozíciód meginogni látszik, s a környezetedben dolgozók sem nézik mindig jó szemmel cselekedeteidet. Szétszórtságodon sürgősen változtatni kell, így elkerülhetsz minden nagyobb bajt.
Szerelem: A fentiekkel ellentétben érzelmek terén nincs okod az aggodalomra, tégy meg mindent párodért, családodért. A magányos Skorpiók most komoly intenzitással és jó esélyekkel kereshetik életük párját.










Nyilas

Sok változatosság vár rád a következő napokban. Új ismeretségeket köthetsz, régi, már-már elfeledett barátok kerülhetnek elő. Az elmúlt hetekben végbement pozitív irányú változások eredményei végre elkezdenek beérni. Újszerű nézeteiddel rengeteg ismerős és ismeretlen embert is magad mellé állíthatsz. Energiatartalékaid kifogyhatatlanok, ötleteid nagyszerűek, nem csoda, ha sikereket érsz el.
Szerelem: Érzelmek terén most könnyen abba a hibába eshetsz, hogy túlságosan érzelgőssé válsz. Ne ess ebbe a csapdába, így könnyen megsérülhet a lelked, akár van párod, akár még keresed az igazit.











Bak

Megtörténhet, hogy nem találod a helyed, és nehezen tudsz koncentrálni a munkádra ezen a héten. Sokkal inkább felfordult érzelmi életed kuszaságára kell elegendő figyelmet fordítanod. Ne kímélj se időt, se energiát arra, hogy tisztázz bizonyos dolgokat a családoddal, barátaiddal vagy épp szomszédaiddal. Ezek a napok arra kiválóak, hogy rendezd az elmúlt hetek félreértéseit.
Szerelem: Érzelmi életed is komoly átalakítást igényelne, ezért ne félj a gyökeres változásoktól! A magányos Bakoknak viszont kiváló a csillagállás egy új szerelem betoppanásához.











Vízöntő

Ezekben a napokban munkádat és vállalkozásodat kell előtérbe helyezned. Ehhez rengeteg, kívülről érkező pozitív impulzus is segítségedre lesz. Viszonylag könnyen arathatsz sikereket karriered, ha tanulsz, akkor tanulmányaid területén, ne érezd magad kellemetlenül, ha másokkal ellentétben neked most erőlködés nélkül terem babér. Kiváló képességeid teszik azt lehetővé, hogy feladataidat precízen végezd el.
Szerelem: Akár van párkapcsolatod, akár nincs, ezekben a napokban könnyen fellobbanhat benned a szerelem egy olyan ember irányában, aki lehet, hogy elérhetetlen számodra…










Halak

Életed több területén jelentős változások indulhatnak el, váratlanul kerülnek eléd jó lehetőségek. Ha tanuláson, új vállalkozás indításán vagy költözésen töröd a fejed, szerencsés fordulatok várnak rád. A Jupiter most nagyszerű segítséget nyújt abban, hogy régi terveid egy része elinduljon a megvalósítás útján. Nagy fába vághatod a fejszéd, s a siker garantált!
Szerelem: Ha eddig kerülted a családalapítás gondolatát, itt az ideje ezzel is foglalkozni! A szingliknél váratlanul egy régi szerelem bukkanhat fel ezekben a napokban.




Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top