nlc.hu
Horoszkóp
Napi horoszkóp (07. 17. kedd)

Napi horoszkóp (07. 17. kedd)




Kos (március 21. – április 20.)

Kedves Kos!
Uralkodó bolygód, a Mars kellemes fényszögben áll az Uránusszal. Szorgalmasan és lelkesen dolgozol, alkotóerődet és fizikai erődet jól ki tudod használni. Kiváló lendületed van, és pozitívan állsz az élet minden dolgához. Ez lehetővé teszi neked, hogy minden elképzelésed gyorsan megvalósuljon. Sikeres lehetsz minden munkában, ami nincs helyhez kötve, és amely megengedi, hogy eredeti és kezdeményező legyél.









Bika (április 21. – május 20.)

Kedves Bika!
Uralkodó bolygód, a Vénusz trigonban van a Plútóval. Elsősorban és mindenekelőtt önmagadban higgy. A „parlagi” hangütés, a vállveregető bizalmaskodás, az alpári közvetlenség nem a te műfajod. Ha vannak is bizalmasaid – természetesen vannak –, az igazán fontos kérdésekben feltétel nélküli hűséget követelsz tőlük. Sokan zsarnoknak tartanak ezért, de nincs igazuk.







Ikrek (május 21. – június 21.)

Kedves Ikrek!
Uralkodó bolygód, a Merkúr, kellemes fényszögben áll a Vénusszal. Makacs természeted ellenére néha még a saját károdon is tudsz tanulni, és most arra is képes vagy, hogy rövid idő leforgása alatt nagyszámú haragosodat kiengeszteld. Irigylésre méltó könnyedséggel és eleganciával tudod tenni mindezt, úgy, hogy már-már felmerül a kérdés, hogyan volnál képes minderre, ha előzőleg nem sértetted volna meg őket.









Rák (június 22. – július 22.)

Kedves Rák!
Uralkodó bolygód kellemes kapcsolatban van ugyan a Plútóval, de még semmi sincs rendben. Lassan elmúlik a tegnapi vihar kavarta rossz kedved. Barátaiddal való találkozásod időleges nyugalmat adhat. Ha teheted, valóban ne maradj egyedül. Itt a szabadság ideje. Addig dolgozz rendesen, gyorsabban múlnak már a napok is. Este se búslakodj otthon, próbáld ki az egyik olasz konyhát, ez az igazán neked való szórakozás.









Oroszlán (július 23. – augusztus 22.)

Kedves Oroszlán!
Uralkodó bolygód a Nap, kellemetlen fényszögbe került a Plútóval. Nem kedveled az égzengést, s ha gyülekeznek azok a bizonyos fekete felhők a fejed fölé, inkább visszahúzódsz, hogy elkerüld a zivatart. De bármilyen furcsa is, van, aki szereti a dörgést, villámlást, sőt maga is szívesen kavar viharokat. Te azért igyekezz az ilyen embereket távol tartani magadtól, nagyon hálátlan szerep a villámhárítóé, sőt még az is előfordulhat, hogy rosszabbul jársz, mint kellene.








 
Szűz (augusztus 23. – szeptember 22.)

Kedves Szűz!
Uralkodó bolygód, a Merkúr nem sokat változtatott a pozícióján, talán csak annyit, hogy közelebb lépett a kommunikáció házához, a Rák jegyében. Az egész nap olyan lesz, mintha már átélted, láttad, érezted volna. S az ismeretlen arcára is emlékszel valahonnan. Főleg a hangja lesz ismerős, lehet, hogy tényleg találkoztál már vele? Sejtelmes és kideríthetetlen dolgok történhetnek veled, melyek izgalommal és várakozással töltenek el.










Mérleg (szeptember 23. – október 22.)

Kedves Mérleg!
Uralkodó bolygód közelít a Holdhoz, mindkét bolygó jócskán hat az anyagi javakra is. A tizenhármas szám másnak lehet, hogy nem hoz szerencsét, de neked igen. Nemcsak szakmai sikerekre számíthatsz, de pénzügyi tranzakcióid is hasznot ígérnek. S mindezek tetejébe még a párkapcsolatodban is kellemes meglepetéseket tartogat az élet. Kívánhatna-e valaki ennél is jobb napot?








Skorpió (október 23. – november 22.)

Kedves Skorpió!
Uralkodó bolygód még mindig nagyon jó helyzetben áll, és jó fényszögeket kap. A testi fittség és a lelki frissesség ritkán esik nálad egybe. Vagy az egyik, vagy a másik jellemző rád, de hogy mindkettő együtt következzen be, ez igazi különlegesség. Egy ilyen kivételes lehetőséget kár lenne nem kihasználni, elvégre olyan feladat áll előtted, hogy csak választani kell közülük. Bemelegítésnek vegyél egy közepesen könnyű feladatot, melyet a legkisebb erőfeszítéssel tudsz megoldani.









Nyilas (november 23. – december 21.)

Kedves Nyilas!
Uralkodó bolygód, a Jupiter, közelít a Mars kellemetlen fényszögéhez. A szabadságon lévő Nyilas-szülöttek ma nagyon vigyázzanak egy bizonyos értéktárgyukra, mert a zsebtolvajok könnyű prédája lehet. Vásárlás helyett inkább válaszd a városnézést. Ne foglalkozz annyit az anyagi helyzeteddel, ne is törődj vele, hogy ismerősötök többet tud költeni az utazására. Próbálj meg elégedett lenni. Az alkotó Nyilasok a rekkenő hőség ellenére is nagyon termékenyek lehetnek.







Bak (december 22. – január 20.)

Kedves Bak!
Uralkodó bolygód, a Szaturnusz, a játékok házából, kellemes fényszögben áll a Plútóval. Szerencsésnek számít majd ez a nap. Nem lesz csalóka az érzésed, hogy az életben mindig mindenért keményen meg kellett dolgoznod, ma mégis ingyen adnak valamit. Már régen elfeledkeztél arról a sorsolásról, nyereményjátékról, amelyre hajdan játékból eljuttattad jelentkezésedet, s amely most lehet, hogy számodra is meglepő eredménnyel zárult.









Vízöntő (január 21. – február 18.)

Kedves Vízöntő!
Uralkodó bolygód, az Uránusz, ma nem változtatott a pozícióján, nem tudni, miért nincs jókedved, de azért te csak teszed a dolgodat, és nem is rosszul. Hiszen azokat a feladatokat, amelyek elé ez a nap állít, könnyűszerrel meg tudod oldani. Lehet, hogy valamelyik kollégád hozzád fordul majd szakmai tanácsért, de az sincs kizárva, hogy a buszon, villamoson vagy a benzinkútnál kérik ismeretlenek majd a segítségedet.







Halak (február 19. – március 20.)

Kedves Halak!
Uralkodó bolygód, a Neptun, a kapott szerelem házában áll. Lehetséges, hogy te is ajánlatot kapsz egy régi szerelmedtől. Váratlanul érhet ez, fogalmad sincs róla, hogy mit tegyél. Kétségek között hányódsz. Hiába próbálsz belelátni a lelkébe, nem fog sikerülni. Mivel kizárólag feltételezésekre vagy utalva, döntésed nem lehet megalapozott. Akár így, akár úgy válaszolsz, könnyen csapdába eshetsz. Patthelyzet!

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top