nlc.hu
Horoszkóp
A Nagy Kapcsolat-horoszkóp

A Nagy Kapcsolat-horoszkóp

Vigyázat: nemcsak az számít, hogy milyen jegyû a kedvesünk, hanem az is, hogy mikor találkoztunk vele! Az alábbiakból az is kiderül, milyen a kapcsolatotok jelene, mik a veszélyek, és milyen a jövõje!
Ha a párunkkal március 21-e és április 20-a között ismerkedtünk meg: Kos kapcsolat

Milyen?

Ez a kapcsolat olyan, akár egy robbanás előtt álló bomba! Úgy érezzük, együtt bármire képesek vagyunk, nincs olyan akadály, ami előtt meghátrálnánk. Mindketten túlságosan őszinték vagyunk ahhoz, hogy a harmadik megjelenhessen a kapcsolatban.

A szenvedély

Forró és heves – erről szól azoknak a szerelmi élete, akik a Kos csillagjegy időszakában ismerkedtek meg. Szeretik a spontán szeretkezéseket, a hosszú, féktelen csókcsatákat.

A veszélyek

Az ilyen kapcsolat fő veszélye, hogy olyan hamar hamvad el a tűz, amilyen gyorsan fellobbant. A pár tagjai mindent nagyon korán átélnek, siettetik a beteljesülést, ám közben nem ismerik meg egymást eléggé. Bármennyire is hajtanak minket az ösztönök, egy picit lassítsunk, várjunk.

A jövő

Ha megtanulunk kompromisszumot kötni, boldog, szenvedélyes lehet a kapcsolatunk.

Ha a párunkkal április 21-e és május 20-a között ismerkedtünk meg:
Bika kapcsolat
 

Milyen?

A Vénusz vezénylete alatt, amely a szerelem bolygója, ez a kapcsolat szeretetteljes és védelmező. Hamar közös fészket rakunk, fantasztikusan finomakat főzünk együtt, és jókat szeretkezünk. Az is boldoggá teszi a Bika időszakában megismerkedett párt, ha egyszerűen csak együtt lehetnek.

A szenvedély

A pár tagjai kifinomult szeretők, akik az apró részletekre is nagyon odafigyelnek. Eper, pezsgő, gyönyörű fehérnemű – mind-mind elengedhetetlen kellékei a szeretkezésnek.

A veszélyek

A birtoklás a kapcsolat legnagyobb veszélye – a pár tagjai túlzottan birtokolni akarják egymást, ám az egyik vagy másik fél egyszer csak úgy érzi, hogy szeretne picit több szabadságot. Ne nyomjuk el a másikat, ne fojtsuk meg a szeretetünkkel!

A jövő

Eljegyzés vagy esküvő van kilátásban. Kapcsolatunkat hamar törvényesíteni szeretnénk, mert tudjuk, hogy megtaláltuk az igazit.

Ha a párunkkal május 21-e és június 21-e között ismerkedtünk meg:
Ikrek kapcsolat
 

Milyen?

Ez a kapcsolat tele van nevetéssel, flörttel, évődéssel, játékossággal. Az Ikrek jegy kettőssége miatt viszont lehetnek benne kettősségek, érzelmi hullámvölgyek is.

A szenvedély

A pár tagjai szavak emberei, akik sokszor szenvedélyes SMS-ekkel, apró üzenetekkel tüzelik fel egymást.

A veszélyek

Ha nem vagyunk képesek mélyebb érzelmekről beszélni, felszínessé válhat a kapcsolatunk.

A jövő

A kapcsolat nagy hullámvölgyeket ígér – egyszer fenn, egyszer lenn. Ha ezt a ritmust fel tudjuk venni, és képesek vagyunk átlendülni a „zuhanórepüléseken”, hosszú távú kapcsolat lehet belőle.

Ha a párunkkal június 22. és július 22. között találkoztunk:
Rák kapcsolat
 

Milyen?

Szeretetteljes kapcsolat, amelyben az első perctől egyértelmű, hogy a másik a legfontosabb. Mindketten családot szeretnénk, és már az első randin megbeszéljük, hogy hívják majd az elsőszülött gyermekünket.

A szenvedély

Nem annyira forró kapcsolat, de az óvó szeretet kiváltja a vad lepedőcsatákat.

A veszélyek

A lelkizés, amely mindkettőnkre jellemző, olykor a mindennapokban fárasztó lehet. Mindketten rettegünk attól, hogy valaha el kell válnunk, éppen ezért görcsössé válhatunk.

A jövő

Az idő haladtával felszabadultabbak leszünk a kapcsolatban, és jó néhány gyermek is van kilátásban.

Ha a párunkkal július 23. és augusztus 23. között találkoztunk:
Oroszlán kapcsolat
 

Milyen?

A kapcsolatot a nagyvonalúság jellemzi. Kastélyszállós hosszú hétvégék, pezsgő és eper – mind-mind hozzátartoznak a mindennapokhoz.

A szenvedély

A nagyvonalúság a szexben is jellemző az Oroszlán kapcsolatban élőkre: igyekeznek teljesíteni a másik minden kívánságát.

A veszélyek

A luxusba és a kényeztetésbe is bele lehet unni. Ha mindennap kaviár van vacsorára, az ember egy idő után kívánja a zsíros kenyeret.

A jövő

Az Oroszlán kapcsolatban két év a korszakhatár; ha addig nem ununk rá egymásra, akár sírig tarthat a szerelem.

Ha a párunkkal augusztus 24. és szeptember 23. között találkoztunk:
Szűz kapcsolat
 

Milyen?

Pontban hat órakor kezdődő randevúk, pontosan leegyeztetett nyaralások és földöntúli gondoskodás – ez jellemzi a Szűz kapcsolatot.

A szenvedély

Először kicsit szégyenlősek vagyunk, de hamar ráérzünk a szex ízére. A lepedő mindig frissen vasalt, és kedveljük a zuhany alatti szeretkezéseket.

A veszélyek

Nagyon kritikusak tudunk lenni – önmagukkal és a másikkal szemben is. Ebből aztán lehetnek eget-földet rengető veszekedések.

A jövő

Veszekedések és kibékülések gyors egymásutánban. Lehet belőle házasság, de szakítás is. A végkifejlet a felek kompromisszumkészségén múlik.

Ha a párunkkal szeptember 24. és október 23. között találkoztunk:
Mérleg kapcsolat
 

Milyen?

Egy szóval: stílusos! Nagyon szép párt alkotunk, akiket mindenhol megnéznek, bárhová is megyünk. Nem jellemzőek a veszekedések, inkább szép szóval próbálunk célt érni a másiknál.

A szenvedély

Gyertyafény, tükrök és rózsaszirmok az ágyon – a Mérleg kapcsolatra a szépség és az elegancia a jellemző a szexben is.

A veszélyek

A legkisebb dologban is nehezen döntünk, nem beszélve a nagyobb mérvű kérdésekről, mint a házasság, gyerekvállalás, költözés, munkahely-változtatás.

A jövő

Az elkövetkező két évben életünk nagy változáson megy keresztül. Fontos döntéseket kell meghoznunk a kapcsolatunk érdekében. Ha képesek vagyunk kitartani az igazunk mellett, megmenthető a kapcsolat.

Ha a párunkkal október 24. és november 22. között találkoztunk:
Skorpió kapcsolat
 

Milyen?

Hihetetlen szárnyalások és óriási mélységek jellemzik a Skorpió kapcsolatot. Soha nem fogjuk elfelejteni, mert vagy életünk legfantasztikusabb, vagy legborzalmasabb szerelme lesz.

A szenvedély

A legtökéletesebb szexuális élményeket ebben a kapcsolatban élhetjük át. Vannak be nem teljesített szexuális álmaink? Itt az ideje, hogy valóra váltsuk őket!

A veszélyek

A féltékenység lehet a legnagyobb probléma és veszélyforrás. Ugyanis egy Skorpió kapcsolatban élő pár megfojtja egymást a féltékenység miatt.

A jövő

Nagy az esély a gyermekáldásra! Ha nem szeretnénk még családot alapítani, helyezzünk nagy hangsúlyt a védekezésre.

Ha a párunkkal november 23. és december 21. között találkoztunk:
Nyilas kapcsolat
 

Milyen?

Ebben a kapcsolatban megtapasztalhatjuk, hogy meddig tolhatjuk ki a határainkat, legyen szó sportról, utazásról vagy vállalkozásról. A Nyilas kapcsolatban élőknek nagyon jó a humoruk, így nevetésben nem szenvedhetünk hiányt.

A szenvedély

A Nyilas kapcsolatban élők számára a szex is igazi kaland: szeretik a nem hagyományos helyeket és helyzeteket.

A veszélyek

Nagyon őszinték vagyunk, de lehet, hogy ez nem mindig jó. Főleg azért nem, mert mindketten szeretjük a szabadságot és a kalandokat.

A jövő

Ha képesek vagyunk hűségesek maradni és picit nyugodtabb vizekre evezni, a kapcsolat tökéletes lehet, hiszen soha nem unjuk meg egymást.

Ha a párunkkal december 22. és január 20. között találkoztunk:
Bak kapcsolat
 

Milyen?

Jó csapatot alkotunk együtt, és egyszer remek szülők leszünk. Egy személyben barátai, szülei, szeretői vagyunk egymásnak, ami a hosszú kapcsolat záloga.

A szenvedély

Megadjuk a módját mindennek; legyen szó romantikus vacsoráról vagy a szeretkezésről. Törődünk egymás kívánságaival, és igyekszünk teljesíteni is őket.

A veszélyek

A hallgatás. Sokszor nem beszéljük meg a problémákat, hanem inkább magunkba fojtjuk, ami nem tesz jót sem az idegeinknek, sem a kapcsolatunknak.

A jövő

Fontos, hogy minden szempontból támogassuk egymást, és elmondjuk, mi az, amiben a másiknak változnia kellene. Így lehetünk hosszú távon boldogok.

 

Ha a párunkkal január 21. és február 19. között találkoztunk:
Vízöntő kapcsolat

Milyen?

Két teljesen különböző ember találkozása, ám mégis valamiért működik. Ráadásul egészen különleges módon. Olyanok vagyunk, mintha ezer éve ismernénk egymást, és ezer éve barátok lennénk.

A szenvedély

Kísérletező kedvűek vagyunk a szexben, örömmel próbálunk ki minden új lehetőséget. Nincsenek tabuk!

A veszélyek

Félő, hogy túl hamar elmúlik a szerelem, és teljesen barátivá válik a viszony. Ráadásul annyira szeretjük egymást, hogy képesek vagyunk benne ragadni az izzás nélküli kapcsolatban.

A jövő

Oda kell figyelni arra, hogy mindig legyen újdonság és játékosság a kapcsolatunkban. Ha erre figyelünk, a szerelem is tovább tarthat.

Ha a párunkkal február 20. és március 20. között találkoztunk:
Halak kapcsolat
 

Milyen?

Romantikus kapcsolat, amelyben úgy érezzük, megtaláltuk a lelki társunkat.

A szenvedély

Különleges szexualitás van a Halak kapcsolatban élő párok között. Ők azok, akik akár a tantraszexet is kipróbálják.

A veszélyek

Annyira lila ködben éljük mindennapjainkat, hogy nem vagyunk képesek megbirkózni a tudattal, hogy vannak szürke hétköznapok is.

A jövő

Fantasztikus évek állnak előttünk, ha nemcsak a felhők fölött, de két lábbal a földön is megtaláljuk a boldogságunkat.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top