nlc.hu
Horoszkóp
Napi horoszkóp (07. 18. szerda)

Napi horoszkóp (07. 18. szerda)




Kos (március 21. – április 20.)

Kedves Kos!
Uralkodó bolygód, a Mars, még mindig a Bika jegyében áll, és nevetve beszélget az Uránusszal. A Mars és Uránusz harmonikus fényszöge kiváló kvalitásokat eredményez, amelyek nehéz, fáradságos, veszélyes feltételekkel állnak kapcsolatban. Lényegesen fokozza az energiádat, az ellenállásodat, az akaraterődet, soha sem ad gyenge jellemet. Akinek ilyen fényszöge van a születési horoszkópjában is, rendszerint tudja mit akar.









Bika (április 21. – május 20.)

Kedves Bika!
Uralkodó bolygód, a Vénusz, kellemes fényszögek között áll, mégis ez a nap lehet, hogy kellemetlen lesz. Kínosan ügyelsz arra, hogy pénzügyekben mindig pontos, megbízható legyél, hogy minden úgy történjen, ahogy te előre megmondtad, hogy a gyanúnak még az árnyéka se vetülhessen rád. Igazad is van! Csakhogy nem mindenki gondolkodik így. Kedveseddel kicsit összezörrenhetsz, talán a festés kerül szóba, úgy látszik, ez a téma kimeríthetetlen.







Ikrek (május 21. – június 21.)

Kedves Ikrek!
Uralkodó bolygód, a Merkúr, levegős természetével ellentétes elemű jegyben, a Rák jegyében áll. Ez egy kis válságot idézhet elő az életedben. Minden hiába, az életed ma olyan, mint a hullámvasút: gyorsan követik egymást a hullámhegyek és a hullámvölgyek. Most éppen egy lefelé tartó szakaszban ébredtél, de nem kell megijedned, mert nem fog sokáig tartani. Egy kiadós veszekedés után már minden rendben lesz, és nagyon jól fogod érezni magad.









Rák (június 22. – július 22.)

Kedves Rák!
Uralkodó bolygód, a Hold ma a munka jegyéből, a Szűz jegyéből indul útjára. Neked is a munkahelyeden egy sürgős feladatot kellene minél előbb elintézned, mert már a hét közepe van, s a határidő lassan lejár. Nem szereted, ha a nyakadon marad a munka, siess gyorsan befejezni. A kapkodással azonban semmire sem mégy, legyél körültekintőbb, hiszen úgyis tudod, mit akarsz. Ha bárki panaszkodni szeretne neked, hallgasd meg figyelmesen.









Oroszlán (július 23. – augusztus 22.)

Kedves Oroszlán!
Uralkodó bolygód, a Nap, meglehetősen kellemetlen helyzetben van, számára idegen jegyben rostokol, és a Plútó is kellemetlenül hat rá. Ha most szánod el magad arra, hogy óriási dolgokat vigyél véghez, készülj fel arra, hogy segítőtársak nélkül kell valóra váltanod elképzeléseidet. Másokban kevesebb a becsvágy, s azt is lehetetlen felébreszteni ilyen nyáridőben. Alkalmazkodj a világhoz, amely néha lelassul, s pilledten halad az útján.








 
Szűz (augusztus 23. – szeptember 22.)

Kedves Szűz!
Uralkodó bolygód, a Merkúr közelít a Hold kellemes fényszögéhez. Minden jó, ha jó a vége, te is vidáman és megnyugodva tehetsz pontot a nap végére. Igaz, erre rámehetett több napod, de legalább így a következő feladatnak nyugodtan és feszültségmentesen tudsz nekilátni. Gondosan rögzítsd vizsgálódásaid eredményét, meglehet, hogy a közeli jövőben még szükséged lehet rá. Elemzésre azért még ne gondolj, túl közeli még az élmény ahhoz, hogy józanul mérlegelj.










Mérleg (szeptember 23. – október 22.)

Kedves Mérleg!
Uralkodó bolygód, a Vénusz, ezt a napot egyedül tölti, nem áll szóba senkivel. Váratlan helyzetekbe keveredhetsz, de nagyon rugalmasan át tudod majd hidalni az adódó nehézségeket. Nemcsak ötletazdag vagy ma, de vidám és kiegyensúlyozott is, s ez dinamikus munkavégzésre sarkall. Nemcsak te, de kollégáid és főnökeid is elégedettek az eredménnyel, s ezt egy közeli teázóban a délután folyamán még egyszer alaposan megvitathatjátok.








Skorpió (október 23. – november 22.)

Kedves Skorpió!
Uralkodó bolygód, a mások pénzének területén áll. A pénz mintegy ajándékként hull az öledbe, s így igazán értékelni sem tudod, hogy mennyit kerestél. A könnyen szerzett pénz könnyen el is úszhat, ha nem figyelsz arra, hogy hasznos dolgokra fordítsd. Nem ártana, ha befektetésben gondolkodnál, s hosszabb távra terveznél. Az anyagi sikerek kedvező hatást gyakorolnak szerelmi életedre is.









Nyilas (november 23. – december 21.)

Kedves Nyilas!
Uralkodó bolygód, a Jupiter, kellemetlen fényszögbe került a Holddal, a változások bolygójával. Ha rosszul méred fel üzleti lehetőségeidet, vagy a reálisnál nagyobb árat kérsz a szolgáltatásaidért, könnyen fordítottan sülhetnek el a dolgok. Anyagiasságod, nyugtalanságod ma rossz tanácsadó lehet. Állhatatlanságod miatt esetleg egy jól induló kapcsolatod is komoly veszélybe kerülhet. Próbáld meggyőzni a másikat szándékaid komolyságáról.







Bak (december 22. – január 20.)

Kedves Bak!
Környezeted nem mindig tudja, hogy ha adsz, akkor azt szívből teszed, és nem számításból. A tény esetleg visszahathat üzleti ügyeidre. Mivel megbízható vagy, őszintén és jellemesen intézed ügyeidet, egy rendkívüli ajánlatra számíthatsz. Hosszú távon csak tisztességesnek érdemes lenni. Különösen igaz ez a te esetedben, aki nem igazán tud hazudni.









Vízöntő (január 21. – február 18.)

Kedves Vízöntő!
Uralkodó bolygód kapcsolatba került az ingerlékeny Marssal. Talán ezért fogy a te türelmed is jobban. Eleged van már a tikkasztó városból, az unos-untig ismétlődő munkahelyi vagy egyéb gondokból. A furcsa éppen az, hogy ha nyaralsz, a semmittevést kezded unni, a kényszerű, új ismeretségeket pedig kibírhatatlannak látod. A legjobb, amit ilyenkor tehetsz, hogy gyorsan váltasz.







Halak (február 19. – március 20.)

Kedves Halak!
Uralkodó bolygód, a Neptun, a Vízöntő jegyében, de az Uránusz házában áll. Mai napodat a mértékletesség határozza meg. Egy kis ez, egy kis az… Szárnyaló boldogság helyett apró örömök, sírás-rívás helyett mindössze egy-két kellemetlenség. Csend a lelked mélyén. Legfeljebb csipetnyi búbánat, amit a leghalkabb derű is könnyedén tovakerget. Igazából az ilyen napokat kedveled.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top