nlc.hu
Horoszkóp
Napi horoszkóp (07. 19. csütörtök)

Napi horoszkóp (07. 19. csütörtök)




Kos (március 21. – április 20.)

Kedves Kos!
Uralkodó bolygód, a Mars kellemes fényszögben áll a Holddal. Élénk értelem – éles, gyors, szatirikus – és csípős beszédmodor lesz a jellegzetessége ennek az időszaknak. Agresszív szellem, ami nem biztos, hogy a cselekedeteidben is megmutatkozik, de ami terveidet szárnyalóvá és eszméidet szétáradóvá teszi. Jól tudsz uralkodni a szenvedélyeiden, melyek erősek, és indulataidat jó célokra használod. Veszélyes ellenség vagy, mert fegyvereidet szigorúan kordában tartod, és pontosan a célra irányítod.









Bika (április 21. – május 20.)

Kedves Bika!
Uralkodó bolygód, a Vénusz kellemes fényszögben áll az átalakítás bolygójával, a Plútóval. Talán mégiscsak beadtad a derekadat, és lesz festés. Már te sem érted, hogyan is ellenezhetted, amikor szereted a friss festékillatot és a tiszta lakást. S ahogy a lakás most kinéz, arról bizony jobb nem beszélni. Ügyes vagy, megtalálod a probléma rendezéséhez alkalmas utat, és szívesen segítesz a megoldásban is.







Ikrek (május 21. – június 21.)

Kedves Ikrek!
Uralkodó bolygód, a Merkúr a rokonság bolygója, a Rák jegyében áll, fényszög nélkül közelít a környezetek területéhez. Lehetséges, hogy jelentkezik nálad az egyik testvéred vagy unokatestvéred, aki már hosszú ideje nem adott életjelt magáról. Ha már így összetalálkoztok, nyugodtan rábízhatsz akármilyen kényes feladatot, akár üzleteidet is bonyolíthatná helyetted, miközben te pihensz egy kicsit. Így egyszerre két helyen lehetsz jelen.









Rák (június 22. – július 22.)

Kedves Rák!
Uralkodó bolygód, a Hold a levegős Mérleg jegyében áll. Próbáld nyugodtabban figyelni érzelmi hullámzásaidat. Meglehetősen aggasztanak a gondjaid, főleg az, hogy egyre nehezebben birkózol meg velük. Már csak azt a szabad két-három hetet várod, amitől a megoldást is reméled. Hiába gondolkodsz, ha mindig ugyanúgy csak egy témát jársz körbe, nem jutsz megfelelő válaszhoz. Hallgass meg másokat is, több szem többet lát.









Oroszlán (július 23. – augusztus 22.)

Kedves Oroszlán!
Uralkodó bolygód, a Nap még mindig kellemetlen helyzetben áll, de talán az égi horoszkóp aszcendense segít neki egy kicsit. Senki sem vitathatja az Oroszlán királyi mivoltát, de aki magasan ül, könnyen elvakíthatja a dicsfény. Téged is elsősorban a környezeted ítélhet meg. Ha jóságos vagy, akkor szeretnek, de ha zsarnok, akkor bizony cselt szőnek majd ellened. Bizonyára igazságosnak érzed magad, de vajon hajlandó vagy-e engedni a környezeted akaratának, főleg, ha az elképzelés egyáltalán nem tetszik neked?








 
Szűz (augusztus 23. – szeptember 22.)

Kedves Szűz!
Uralkodó bolygód, a Merkúr kellemetlen fényszögbe került a lelkiség bolygójával, a Holddal. Nevezhetnénk ezt a napot akár a szorongás napjának is, de fontosabb a pozitív gondolkodás. Nevetséges lenne azt remélni, hogy lezárult az a bizonyos ügy. De teljesen értelmetlen a túlzott aggodalom is, hiszen eddig is minden dolgod sikerült. Meg kell adnod a lehetőséget a sorsnak, hogy közbeszóljon, hagyjál nyitva egy pár kérdést. Az utolsó találkozás óta kedvesed is sok mindent másképpen lát.










Mérleg (szeptember 23. – október 22.)

Kedves Mérleg!
Uralkodó bolygód, a Vénusz, még mindig egyedül áll, fényszögek nélkül. Szinte belebetegszel, ha nem tudsz állandóan bizonyítani, ha nincs valami munka, amelyen levezetheted energiádat, felhasználhatod sokrétű és mindig megújulni kész ötleteidet. Így lesz ez ma is. Környezetedet esetleg kiborítod, saját magadat bosszantod a tehetetlenséggel. Jobban tennéd, ha nem törnéd tovább ezen a fejedet, hanem hasznosítsd magad az élet egyéb területein.








Skorpió (október 23. – november 22.)

Kedves Skorpió!
Uralkodó bolygódra ma haragosan néz a Nap. Az adott szó be nem tartása, az ígéretek megszegése nem bizonyul megfelelő stratégiának. Egyre jobban érzed majd ennek negatív hatásait, s ha nem vigyázol, számodra fontos emberek is elfordulhatnak tőled. Meg kellene fordítani, de legalább is meg kellene állítanod ezt az igen kellemetlen tendenciát. Nem látványos ígéretekkel, hanem valódi tettekkel kellene bizonyítanod, hogy számítani lehet rád a későbbiekben is.









Nyilas (november 23. – december 21.)

Kedves Nyilas!
Uralkodó bolygód, a Jupiter a Nyilas jegyében a párkapcsolatok házában, de fényszög nélkül áll. Kedvesed szemrehányása, kritikája egész nap elkísér és foglalkoztat. Gondolkodj el azon, hogy valóban mindent megtettél-e a kapcsolatod javítása érdekében. Szereplési vágyadat, de még inkább uralkodási hajlamaidat egy kicsit vissza kellene fognod. Nagy elhatározásokkal érkezel haza, ahol kellemes hírek, szeretetteljes légkör fogad majd.







Bak (december 22. – január 20.)

Kedves Bak!
Uralkodó bolygód, a Szaturnusz ma kapcsolatba került a Marssal, a lendület bolygójával. Olyan mozgékonnyá tehet téged ez a bolygóállás, mint a higany, nem lesz egy szabad perced sem. Ügyeket intézel, feladatokat osztasz, és még arra is van időd, hogy kollégáid lelki életével törődj. Hiába intenének az iram csökkentésére, meg sem hallanád az ebbéli jó tanácsokat. Ha a néger gyerekek potyognának az égből, akkor is végig akarod vinni az elhatározásodat.









Vízöntő (január 21. – február 18.)

Kedves Vízöntő!
Uralkodó bolygód, az Uránusz ma szemben áll a Holddal. Ha megfogadtad az előző tanácsokat, akkor talán kellemesebb nap elé nézel. Kissé ugyan még bizonytalannak, mégis könnyednek, vonzónak és határozottnak látszol – kedvesed, főnököd, sőt teljesen ismeretlen emberek szemében egyaránt. A sikertől – bár nem tartod magad külvilág irányította embernek – lassan jókedved lesz.







Halak (február 19. – március 20.)

Kedves Halak!
Uralkodó bolygód, a Neptun kapcsolatba került a Marssal. Már reggel a fürdőszobában is láthattad, hogy egyszerűen ellenállhatatlan vagy. Kicsit kihívó, kicsit rámenős, kacér, mindent bedobhatsz, ha hódítani is akarsz. Magad sem tudhatod igazán, hogy a sikert szomjazod-e jobban, vagy… Netán szerényen megelégszel egy sikeres puszival? Próbálj meg óvatosnak lenni, ma mindenképpen a tűzzel játszol.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top