nlc.hu
Horoszkóp
Napi horoszkóp (07. 21. szombat)

Napi horoszkóp (07. 21. szombat)




Kos (március 21. – április 20.)

Kedves Kos!
Uralkodó bolygód, a Mars, ma kellemetlen fényszögbe került a Neptunnal. Terveid kívánságod szerint teljesülnek. Családi veszekedések nem várhatók, partnereddel is kitűnően megértitek egymást. Csak éppen most nem fűtenek téged heves szenvedélyek. Nem azért, mintha az érzelmeid kihűltek volna, hanem közbejöhet valami váratlan dolog, esetleg kellemetlen híreket kaphatsz a pénzügyeidről.









Bika (április 21. – május 20.)

Kedves Bika!
Uralkodó bolygód, a Vénusz, az ízlelés bolygója, a legjobb fényszögek között áll. Imádod a fagylaltot, majdnem kivétel nélkül minden ízt szeretsz. A cukrászsüteményekkel sincs másként, az sem baj, ha sok a tejszínhab rajta. Végső soron a nápolyikat is szereted, és minden finomat, amit meg lehet enni. Lehetséges, hogy holnap ott folytatod ezt, ahol ma abbahagytad. Valószínűleg így vagy a szerelemmel is.







Ikrek (május 21. – június 21.)

Kedves Ikrek!
Uralkodó bolygód, a Merkúr kapcsolatba került ma a Jupiterrel. Mondhatjuk, hogy szerencsés napod várható. Sok-sok futó kaland után végre kilátásban van egy hosszabb és mélyebb kapcsolat, pontosan olyan, amilyenre most vágysz. Kis idő elteltével túl hosszúnak és túl mélynek is tartod majd. Hiába, ilyen az Ikrek jegyű ember természete. Nem szereted a lelki bizonytalanságot, éppen ezért jó nagy ívben igyekszel elkerülni a lelki problémákat.









Rák (június 22. – július 22.)

Kedves Rák!
Uralkodó bolygód, a Hold kellemes fényszögben áll a Jupiterrel. Némiképp visszanyerted lelki nyugalmadat, mert azokkal a tanulmányokkal foglalkozol, amelyek érdekelnek, és lekötnek, lefoglalják gondolataidat. Ma nem vágysz a szabadba, most kedvenc könyved, tanulmányaid jelentik az összes örömet. Kicsit büszke is lehetsz magadra, hogy képes vagy a hétvégén, ilyen szép napon bent maradni a lakásban.









Oroszlán (július 23. – augusztus 22.)

Kedves Oroszlán!
Uralkodó bolygód, a Nap, alig várja, hogy ma hazaérjen. Nem kell csodálkozni azon, ha arra vágysz a legjobban, hogy mindenki hagyjon téged békén, sőt akár még azt is hajlandó lennél elhinni, hogy magányosságra születtél. Ám délután már azon veszed észre magad, hogy már úton is vagy. De nem kell kétszer hívni, ha akár egy telefonáló, akár egy váratlanul betoppanó barát csábít valahová. Egy ilyen szép nyári nap nem is arra való, hogy visszavonulj.








 
Szűz (augusztus 23. – szeptember 22.)

Kedves Szűz!
Uralkodó bolygód, a Merkúr kellemetlen fényszögben áll a Jupiterrel. Mivel nagyon is jó megfigyelő vagy, feltűnhet neked egy szokatlan, megmagyarázhatatlannak tetsző jelenség. Nem kell azonnal rémeket látni, de félvállról se vedd az ügyet. Próbáld meg tapasztalataidat megosztani valakivel. Ha ez történetesen a legjobb barátod vagy barátnőd, más rendezetlen ügyeidet is megbeszélhetnéd vele. Ne feledd, barátoknak tartozni a legkellemetlenebb.










Mérleg (szeptember 23. – október 22.)

Kedves Mérleg!
Uralkodó bolygód, a Vénusz nem változtatott semmit a tegnapi pozícióján. Csak rajtad múlik, hogy aktív pihenéssel vagy lustálkodással töltöd-e ezt a napot. Mindenesetre az előbbi ajánlatosabb lenne, már csak azért is, mert a tél folyamán berozsdásodott izmokat legfőbb ideje lenne megmozgatni. Ússzál, fussál vagy legalább kocogjál egy jót a barátaiddal. Tapasztalhattad, hogy a sport, a mozgás mennyire felfrissít. Az sem baj, ha másnap izomlázad lesz.








Skorpió (október 23. – november 22.)

Kedves Skorpió!
Uralkodó bolygód kicsit veszített kellemes helyzetéből. A döntés megnehezíti, hogy nem találsz támaszra, olyan bizalmasra, akinek mindent elmondhatsz, akitől tanácsot kérhetnél, akiben maradék nélkül és feltétel nélkül megbízhatnál. Ugyanakkor azonban látnod kell, hogy tétovázásod, halogató taktikád egyáltalán nem válik be, s egyre távolabbnak tűnik a nemrég még közelinek látszó cél.









Nyilas (november 23. – december 21.)

Kedves Nyilas!
Uralkodó bolygód, a Jupiter ma már kellemesen kapcsolódik a Holdhoz. Ugye, hogy nem is olyan lehetetlen félretenni minden kötelezettséget és átadni magad az édes semmittevésnek. De azért figyelj oda kedvesedre, mert neki gondjai lehetnek, amiről most nem szívesen beszél. Próbáld meggyőzni, hogy együtt találhattok megoldást a problémáira. Legyél megértő és előítélet-mentes, képzeld bele magad az ő helyzetébe.







Bak (december 22. – január 20.)

Kedves Bak!
Uralkodó bolygód ismét a Plútóval vette fel a kapcsolatot. Bármennyire is tagadnád, a romantikára is nagy szükség van. Ne hagyd, hogy csak az eszed diktáljon. Bízz a csillagokban is, esetleg a misztikus holdvilágban! A szánalom jó kiindulópont, de a segítség akkor igazán őszinte, ha nem alamizsnát, hanem megoldást kínálunk. Építsd fel a hozzád fordulókban az önbizalmat, azt, hogy mindenekelőtt ők tudják kihúzni saját magukat a bajból.









Vízöntő (január 21. – február 18.)

Kedves Vízöntő!
Uralkodó bolygód, az Uránusz, még mindig a Marssal hajlandó kapcsolódni. Ne is csodálkozz azon, ha fáradtnak érzed magad. Kedvesed megértő hallgatással, hozzáfűzés nélkül fogadja egykedvű magadba zárkózásodat. Lassan azért szedd össze magadat. Kedveseden túl talán egy váratlan esemény is a segítségedre siet. Új barátokra lelhetsz, ha éppen utazol, avagy a szomszédodban kellemesen fogsz csalódni.







Halak (február 19. – március 20.)

Kedves Halak!
Uralkodó bolygód, a Neptunusz ma kellemetlenül kapcsolódik a Szaturnuszhoz, és a Marshoz is. Ha fáradtnak érzed magad, akkor nem vetted időben vissza a fordulatszámot. Sípol a lélegzeted, legalább a cigarettaadagodat csökkenthetnéd, vagy kérd meg a környezetedet, hogy a közeledben ne dohányozzanak. Valószínűleg van összefüggés a gyakori szédülésed és a vérnyomás-ingadozásod között. Jó lenne, ha felkeresnéd a belgyógyászodat, fordítva aligha sikerül, ő nem fog felkeresni téged.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top