Horoszkóp

Napi horoszkóp (07. 22. vasárnap)




Kos (március 21. – április 20.)

Kedves Kos!
Még mindig nem tértél magadhoz, s most is különösen jólesik, hogy környezeted megértő, figyelmes. Ez is közrejátszik abban, hogy nem csinálsz nagy ügyet a gondjaidból. Kedélyed mégsem a régi. Kicsit szomorkás, bágyadt vagy. Sokat töprengsz majd az élet értelmén, és talán most van itt a legjobb alkalom, hogy leteheted a szent esküt arra, hogy a továbbiakban jobban fogod kímélni magad, amit később természetesen nem fogsz betartani.









Bika (április 21. – május 20.)

Kedves Bika!
Uralkodó bolygód, a Vénusz az otthon házából kellemes fényszögben áll a Holddal. Egy lépést sem szeretnél menni. Olyan elégedetten figyeled a lakásodat és szeretteidet, mint egy uralkodó a tartományát. Most akár nógatni is kellene, hogy tedd a dolgodat. A szerelemben is kicsit lassú vagy, talán réveteg, de aki lassan, kimérten veszi birtokba a dolgokat, az veszi birtokba igazán.







Ikrek (május 21. – június 21.)

Kedves Ikrek!
Uralkodó bolygód, a Merkúr nagyon kellemesen kapcsolódik a Holdhoz. A társaság, ahová meghívnak, mondhatjuk, hogy lehangoló. Márpedig te semmit sem viselsz el nehezebben, mint a sótlan, hallgatag embereket. Mivel az arcodról egészen pontosan le lehet olvasni a véleményedet, egész csapatra való sértett embert hagyhatsz magad után. Talán jobb lenne ma háromszor annyit hallgatni, mint amennyit beszélnél, ebből biztosan nem lehet baj.









Rák (június 22. – július 22.)

Kedves Rák!
Uralkodó bolygód, a Hold kellemetlen fényszögben áll a Nappal, király és királyné külön szobában jár. Kedélyed nyugodt, semmi különös esemény nem zavarja meg nyugalmadat. Megfontoltan cselekszel, ha cselekszel ma egyáltalán. Inkább csak elfogadod azt, amit mások cselekszenek helyetted. Barátaiddal végezteted el a feladatokat, persze ők ezt önfeláldozásnak tekintik, mert azt hiszik, kicsit depis vagy.









Oroszlán (július 23. – augusztus 22.)

Kedves Oroszlán!
A Nap csak egy saroknyira van saját jegyétől, az Oroszlántól. Nyugodtan állj a tükör elé, fürdőruhában is nagyon csinos vagy, tökéletes, súlyfeleslegtől mentes alakod van. Vagy nem? Ha másként látod, talán nem ártana változtatni az étrendeden. Ha egy Oroszlán-szülött elégedett magával, sohasem fordul befelé, törekszik arra, hogy társaságában mindenki jól érezze magát. Ha az Oroszlán jegyének utolsó harmadában születtél, akkor most próbáld meg megadóan tűrni a sorsodat, ne ragadtasd el magad.








 
Szűz (augusztus 23. – szeptember 22.)

Kedves Szűz!
Uralkodó bolygód, a Merkúr még nem szabadult meg a Jupiter kellemetlen fényszögének sugarából. Sok elmaradásod lehet a ház körüli munkákat illetően. Kezdj hozzá mielőbb, így a finom vasárnapi ebéd is jobban ízlik majd. Sajnos délutánra is akad számos teendőd, de csak örülhetsz neki, hogy a szabadban lehetsz, egy ilyen szép napon. Estére nemcsak a rendben gyönyörködhetsz, hanem elégedett lehetsz napbarnított színeddel is.










Mérleg (szeptember 23. – október 22.)

Kedves Mérleg!
Uralkodó bolygód, a Vénusz a szórakozások házában áll, és közelít a Merkúr kellemes fényszögéhez. Tény és való, hogy az este a szerelemé, de ez nem jelenti azt, hogy ne tölthetnéd a barátaiddal a napot. Remek kirándulásra, nem kizárt, hogy esetleg egy hajókirándulásra hívnak magukkal. Nagyon kellemesen töltöd majd az időt, önfeledten szórakozhatsz. Jó lesz, ha néha megnézed az órádat, nehogy lekésd a randit. Mindennél többet jelent ez a találkozás, és még készülnöd is kell rá.








Skorpió (október 23. – november 22.)

Kedves Skorpió!
Uralkodó bolygód, a Plútó és a Nap között egyre szorosabbá válik egy kellemetlen fényszög. Ezen a napon nagyon ingerült leszel. Meglehetősen kellemetlenül is végződhet a hét vége. Lehetséges, hogy nem vagy csak igen nehezen tudod magad türtőztetni, s állandóan ideges vagy és ingerült. Nem tudod levezetni a feszültségeket, ha nem deríted ki a jelenség okát. Ha csak az időjárást lehet okolni mindenért, akkor jót tesz egy fizikai erőkifejtést követelő sportolás.









Nyilas (november 23. – december 21.)

Kedves Nyilas!
Uralkodó bolygód, a Jupiter kellemetlen kapcsolatba került a Merkúrral, a gondolatok bolygójával. Természetesen ez az oka annak, hogy nem tudod megállni, hogy ne foglalkozz legalább gondolatban a munkáddal, vállalkozásod, hivatalod, munkahelyed ügyes-bajos dolgaival. Egy pénteki megjegyzés különösen bánt, sőt mit több, dühít. Akkor szó nélkül hagytad, de most úgy érezheted, hogy ha holnap találkozol az illetővel, jól a fejére olvasod, pedig jobb lenne, ha még kicsit várnál ezzel.







Bak (december 22. – január 20.)

Kedves Bak!
Uralkodó bolygód, a Szaturnusz kellemes kapcsolatba került a Holddal is. Türelmetlenül várod a híradást a kedvesedtől, közeli hozzátartozódtól. Ne aggódj! Nincs baj, csak a körülmények hálátlanok. Kedélyjavító gyanánt elfogadhatnál egy meghívást egy speciális konyhájú étterembe. A veszélye ennek talán csak annyi, hogy majd szeretnéd az eredeti helyszíneken is kipróbálni ezeket az ételeket. Már készülhetsz is egy nagy útra!









Vízöntő (január 21. – február 18.)

Kedves Vízöntő!
Uralkodó bolygód, az Uránusz képtelen elhagyni a Marsot. Nem arról van szó, hogy békétlen vagy elégedetlen lennél, csupáncsak leeresztettél. Te is tudod, hogy mindig többet akarsz, mint amennyit emberi számítás szerint meg lehet csinálni. Mégis újra meg újra megpróbálod, s azután mély csüggedéssel veszed tudomásul, hogy ismét nem sikerült. Pedig tényleg nem lehet egyetlen nap alatt megírni egy doktori értekezést, de nem lehet alaposan kitakarítani egy 60 négyzetméteres lakást sem. Ma próbálj meg pihenni, aludj annyit, amennyit csak bírsz.







Halak (február 19. – március 20.)

Kedves Halak!
Uralkodó bolygód, a Neptun, végre kap egy kellemes fényszöget a Holdtól. Rendkívül tevékenyen indul a napod, minden külső kényszerítő hatás nélkül. Élvezheted, milyen ügyes vagy. Ne feszítsd azonban túl a húrt, mert van mit kipihenned. Készülj fel a jövő heti feladatokra. Ülj le a naplód mellé, s közben halld meg azt is, ha a családtagjaid közül valaki nagy gondban van, és veled szeretné megbeszélni a kétségeit.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top