Horoszkóp

Heti horoszkóp 2007. július 23-tól július 29-ig




Kos

Kissé akadozva haladhatnak a dolgaid, s ezt már az elmúlt napokban is észrevehetted. Környezeteddel is kialakulhatnak konfliktusok, lelkivilágod is nagyon törékeny, még az építő kritikát is sértésnek veszed. Ez a feszültség péntekre erőteljesen csökken, a legtöbb, amit tehetsz, hogy kitartasz, s megpróbálod megőrizni a nyugalmadat mindvégig. Ezekben a napokban ne kezdj semmi újba, ráérsz vele a jövő héten.
Szerelem: Párkapcsolati téren sokkal jobban mennek a dolgok, itt nincs ok az aggodalomra. Új szerelem érkezhet a hétvégén a magányos Kosok életébe.










Bika

Legyél a megszokottnál is körültekintőbb, precízebb és pontosabb életed minden területén, ez most nagyon fontos. Terveid, álmaid hullhatnak darabokra, ha nem figyelsz kellőképpen az apróbb részletekre. Ne siess és ne kapkodj, alaposan fontold meg minden lépésedet. Ne mutasd a külvilágnak, mennyire lényeges számodra az a cél, amit el akarsz érni. Ha elkotyogod terveidet, megtörténhet, hogy valaki más is meg akarja majd azokat valósítani.
Szerelem: Kapcsolatodban az érzelmek kerülhetnek előtérbe. Viszonozd partnered odaadását, kedvességét, törődését. A szingliknek szerdától nagy az esélyük egy új szerelem megérkezésére.







Ikrek






Kezdj bele egy régen dédelgetett ötlet megvalósításába, hisz most minden esélyed és lehetőséged megvan arra, hogy ezt sikerre is vidd. Különösen akkor, ha munkahelyváltáson, másodálláson, netán saját vállalkozás beindításán töröd a fejed. Ha pénzügyekkel kapcsolatban is döntened kell, ne halogasd, most biztos, hogy nem fogsz rosszul választani.
Szerelem: Könnyen megeshet, hogy belép egy új személy az életedbe, aki lehet, hogy extra gyorsasággal képes lesz elcsavarni a fejed. Ez vonatkozik a párban élő Ikrekre is!









Rák

A Mars kellemetlenkedése miatt nyugtalanság uralhatja hétköznapjaidat. Szinte minden, még a jól megszokott dolgok is idegesíteni fognak, nem találod a helyed, semmi nem megy úgy, mint máskor. Próbálj meg nyugodt maradni, uralkodni indulataidon, palástold el, hogy nem érzed jól magad a bőrödben, különben könnyen megtörténhet, hogy ezzel a környezetedből egy-két ember vissza akar élni. Szerelem: Érzelmi életed terén légy őszinte, nyugodtan bevallhatod problémáidat. Még az is lehet, kapsz egy-két tippet a párodtól, hogyan tedd túl magad a problémáidon. A szingliknek nem kedvez ez a hét új kapcsolat kialakítására.











Oroszlán

Az elképesztő meleg ellenére is tele vagy erővel, energiával, mindent meg akarsz valósítani, minden lehetőséget meg akarsz ragadni. Ez odáig rendben is van, hogy néhány fontos feladatot magadra vállalsz, de semmiképpen se vállald túl magad, egy nap neked is 24 órából áll, ráadásul időt kell szánnod az elegendő pihenésre is. Oszd be okosan az idődet és energiádat.
Szerelem: Független vagy? Esetleg már elkötelezted magad? Bármelyik csoportba is tartozz, tele lesznek ezek a napok romantikával, érdekes és váratlan fordulatokkal…











Szűz


Egészségeddel, mindennapi közérzeteddel kapcsolatban léphetnek fel problémák, főleg a lelkivilágod lesz sérülékeny. Még azt is magadra veszed, ami nem is neked szól, mindenen képes leszel megsértődni. A hét közepére úgy érezheted, az életed darabokban hever, minden összevissza van körülötted. Pedig csak egy kis rendszert kellene vinned a mindennapokba!
Szerelem: Szakításra is könnyen sor kerülhet ezekben a napokban, ezért figyelj oda, hogyan viselkedsz, és mit mondasz partnerednek. A magányosoknak alkalmuk adódik a flörtölésre, azonban ne áltasd magad, még nem jött el az igazi ideje.










Mérleg

Mozgalmas napoknak nézel elébe, kiélezett versenyhelyzettel kell számolnod ezekben a napokban. Bármi legyen az, amiért jelenleg küzdesz, elérheted a célod, de semmiképpen se taposs át másokon azért, hogy sikert érhess el. Bár több kisebb kellemetlenség is nehezítheti mindennapjaidat, mégis fontos, hogy képes legyél diplomatikus maradni, és emelt fővel eltűrni azt is, ha mégsem te érsz be előbb a célba.
Szerelem: Érzelmek terén viszont nincs mitől tartanod, hisz jól mennek a dolgok. A szingliknek különösen a pénteki nap kedvez egy új szerelem megérkezéséhez.










Skorpió


Érdekes és egyben jelentős napok követik egymást, számos dolgot meg kell oldanod, a munka és a magánélet területén egyaránt. Sok erőre és energiára lesz szükséged, ne sajnáld az időt se, a most véghezvitt feladatok ugyan nem hoznak azonnali eredményt és kimagasló sikert, de hosszú távon megtérülnek. Számos új ismeretségre is szert tehetsz. Ezek az emberek új lendületet hozhatnak életedbe.
Szerelem: A magányos Skorpióknak nagyszerű esélyük van arra, hogy új kapcsolatot tudjanak kialakítani. A párkapcsolatban élők szép, s egyben romantikus napoknak néznek elébe.










Nyilas

Fontos időszak következik számodra. Új dolgokba kezdhetsz, melyek alapjaiban változtathatják meg eddigi életedet, anyagi és erkölcsi lehetőségeidet. Ne riadj meg az új feladatoktól, most sokat tanulhatsz, s ezeket a jövőben folyamatosan kamatoztathatod. Ha most készülsz nyaralni, biztos, hogy nagyszerű élményekben lesz részed, életre szóló kalandokba keveredhetsz.
Szerelem: Érzelmekben és romantikában gazdag napok várnak minden Nyilasra. A magányosokra az év legjobb napjai köszöntenek, most kell megtalálnod az igazit.











Bak

Hangulatod szerdára elérheti a mélypontot, s ez könnyen konfliktusokhoz és rossz döntésekhez vezethet, energiatartalékaidat teljesen felhasználod, sőt, egy-két napra akár ágynak is dőlhetsz. Ráadásul munkád vagy vállalkozásod sem alakul problémamentesen, karriered is megakad, anyagilag is fejtörést okoznak ezek a napok. Ha teheted, menj el pihenni a hétvégén, szükséged van rá!
Szerelem: Érzelmek terén is sor kerülhet nézeteltérésekre, próbáld elkerülni a jelentősebb vitákat, most csak te húzhatod a rövidebbet. A magányos Bakoknak kevés az esélyük szerelembe esni.











Vízöntő

Változékony hangulatban leszel, mintha csak egy hullámvasúton ülnél: egyik nap fenn, másnap lenn. Rengeteg tennivalód akad, de a töredékével sem leszel képes végezni. Ne kapkodj, azzal most nem juthatsz előrébb. Inkább szedd össze a gondolataidat, készíts listát a feladataidról, állíts fel fontossági sorrendet, s ez alapján haladj. Lényeges, hogy amit elvégzel, annak lelkiismeretesen járj a végére.
Szerelem: Érzelmi életedet is hullámvölgy nehezítheti, de a hétvégére rendezni tudjátok a nézeteltéréseket. Aki még keresi a párját, hétvégén számíthat a bolygók jótékony segítségére.










Halak

Az elmúlt napok szerencsésnek mondható időszaka folytatódik, továbbra is jól érezheted magad. Különösen munkád, karriered területén lesznek újabb lehetőségeid, de arra is kapsz alkalmat, hogy anyagilag stabilizáld helyzetedet. Új üzleteket hajthatsz fel, vagy jó helyre fektetheted be tartalékaidat. A hétvégén mindenképpen töltsd társaságban a szabadidődet, új barátságokra van kilátás!
Szerelem: Párkapcsolatodban sok romantikára és kiegyensúlyozottságra számíthatsz. Ha még keresed a másik feled, csütörtöktől szombatig bármikor betoppanhat az igazi.




Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top