nlc.hu
Horoszkóp
Napi horoszkóp (07. 23. hétfõ)

Napi horoszkóp (07. 23. hétfõ)




Kos (március 21. – április 20.)

Kedves Kos!
Uralkodó bolygód, a Mars, számára ellentétes jegyben, a Bika jegyében áll. Ha az előzmények után féltél is ettől a naptól, kellemesen fogsz csalódni. Munkahelyi javaslataidat elfogadják, szakmádban elismerésre, kitüntetésre számíthatsz. Ez jólesően enyhítheti korábbi kudarcaidat, egyéb ügyeid megoldatlanságát. Mégsem tudsz róluk teljesen megfeledkezni, hiszen Damoklész kardjaként lebegnek a fejed fölött.









Bika (április 21. – május 20.)

Kedves Bika!
Uralkodó bolygód, a Vénusz, a Szűz jegyében, kellemetlen kapcsolatokban áll. Későn ébredsz, fáradt vagy, talán aludnál még egy kicsit, pedig nem is olyan rekkenő a hőség. Kapkodsz, sietned kell, nem akarsz elkésni. A munkahelyeden annyi dolgod van, hogy azt sem tudod, mihez kapjál előbb. De mindhiába a nagy akarás, minduntalan megzavarnak, és a telefonod is állandóan csörög. Ráadásul még valami értekezletféle is várható. Egyszóval nem történik semmi jó.







Ikrek (május 21. – június 21.)

Kedves Ikrek!
Uralkodó bolygód, a Merkúr, a Rák jegyében áll, itt nem érzi annyira jól magát. Legyél óvatos ma, mert valaki olyan irányba szeretne eltéríteni, amely rosszfelé vezet. Keservesen kellene viselned a következményeit, ha engednél a befolyásnak, ezért legyél annyira önfejű, amennyire csak képes vagy rá. Ha nem bízol magadban, akkor inkább ne találkozz senkivel, vegyél ki szabadságot, vagy sértődj meg, és utasíts el mindenféle közeledési kísérletet.









Rák (június 22. – július 22.)

Kedves Rák!
Uralkodó bolygód, a Hold, a víz elemű Skorpió jegyében, jól kapcsolódik a Merkúrhoz. Lelkileg viszonylag kiegyensúlyozott vagy. Megnyugtat hatalmas emberismereted is. Azt hiszed, belelátsz mások gondolataiba, titkaiba, és felfedezhetsz valami olyat is, ami mások előtt eddig rejtve volt. Felfedezéseidet gondos elemzés követi, az analízist pedig végkövetkeztetések. Okosan teszed azonban, ha ezeket az eredményeket eltitkolod környezeted elől. Nem biztos, hogy mindenki örömmel veszi, ha vájkálnak az életében.









Oroszlán (július 23. – augusztus 22.)

Kedves Oroszlán!
Uralkodó bolygód, a Nap, még a Rák jegyének utolsó fokain áll. Aki az Oroszlán jegyében született, mint te is, a Nap gyermeke, s nagy élvezettel veszi ki részét a földi javakból. Ebben az évszakban nem lehetsz olyan rosszkedvű, hogy ne lennél kapható bármikor egy kis mulatságra. Szinte magától hullik az öledbe minden, még a karodat sem kell kinyújtanod. Napsugaras arcodat csak akkor redőzi gond, ha a szórakozásokhoz esetleg kevés a pénzed. Próbáld jobban beosztani a jövedelmed.








 
Szűz (augusztus 23. – szeptember 22.)

Kedves Szűz!
Uralkodó bolygód, a Merkúr, a Rák jegyében áll, de kellemes fényszögben van a Holddal. Ha a mai ajánlatot is visszautasítod, ebben az évben már ne számíts rá, hogy kiutat találsz! Ennél kellemesebb, ígéretesebb lehetőség nem létezik. Nem lehet, hogy a főnököd mellett te is túl maximalista lettél? Ha kedvesed megtudja, hogy elpuskáztál egy ilyen lehetőséget, zokon veszi majd. S ez már nem először fordult elő a közelmúltban. Próbálj meg nagyvonalúan, gyorsan dönteni.










Mérleg (szeptember 23. – október 22.)

Kedves Mérleg!
Uralkodó bolygód, a Vénusz, számára ellentétes jegyben áll. Ez a nap a Mérleg-szülötteknek sajnos nem kedvez. Lehet, hogy belekeveredsz valami kínos ügybe, amihez semmi közöd, mégis mindenki téged fog okolni. Minden valószínűség szerint szeretetteljes légkörben töltheted partnereddel ezeket a napokat. Szívesen adsz is, kapsz is a szeretetből, és ez egy ideális állapot. Ha viszont hajlamos vagy a féltékenykedésre, önzésre vagy birtoklásra, ezek az érzések felerősödhetnek, ami megnehezíti és kellemetlenné teheti a napot, hacsak nem teszel valamit ellene.








Skorpió (október 23. – november 22.)

Kedves Skorpió!
Uralkodó bolygód, a Plútó, kellemes fényszögben áll a Szaturnusszal. Elismerést érdemelsz megfontoltságodért, bölcs döntésedért. Mások ebben a helyzetben biztosan a könnyebb ellenállást választották volna, s zajosan ünnepelték volna a nagy sikert. Ám te nem vagy ilyen ember. Még akkor is a minőséget részesíted előnyben, ha az első pillanatban nagyobb áldozattal jár.









Nyilas (november 23. – december 21.)

Kedves Nyilas!
Uralkodó bolygód, a Jupiter, kellemetlen fényszögben áll a Merkúrral. Folytatódik kollégád munkahelyi intrikálása. Most minden megtörténhet, vissza is vághatsz, de az is lehet, hogy a visszavonulást bölcsebbnek tartod. Ahogy összerakod az elmúlt hetek mozaikkockáit, rájössz majd, hogy mi állhat kollégáid sértettsége és dühe mögött. Meglep majd ennek eredménye.







Bak (december 22. – január 20.)

Kedves Bak!
Uralkodó bolygód, a Szaturnusz, kellemes fényszögben áll a Plútóval. Munkahelyeden sikerszéria kezdődik. Ez persze a háttérben kemény munkát feltételez. Egyedül a január elején születettek kezdhetik fontolgatni a szabadság esélyeit. Táborozásra, barangolásra, szabad ég alatti munkára is kedvezőek az elkövetkezendő napok. Ha barlangtúrát vagy ásatáson való részvételt tervezel, jó lesz belevetned magad az előkészületekbe.









Vízöntő (január 21. – február 18.)

Kedves Vízöntő!
Bár uralkodó bolygód, az Uránusz, kellemes fényszögben áll a Marssal, mégiscsak egy gyenge jegyből adja ezt a kapcsolatot. Készületlenül érnek a támadások, lehet, erőtlen leszel a harchoz. De – ahogyan ez már csak lenni szokott – éppen most kell szembenézned velük. Talán egy bugyuta munkahelyi intrikának leszel szenvedő alanya, lehet, hogy kedveseddel vagy valamelyik családtagoddal zördülsz össze, az is előfordulhat, hogy a vámnál, avagy egy szállodában érnek kellemetlenségek, mindenesetre számíts arra, hogy a mai nap nem lesz gondtalan!







Halak (február 19. – március 20.)

Kedves Halak!
Uralkodó bolygód, a Neptun, kedvezőtlen jegyben és még kedvezőtlenebb fényszögben áll. Se hús, se hal. Ez jellemzi a mai napot. Már a reggeli kávé sem ízlett igazán. Aztán a szemetes utca, a korán sárguló gesztenyefa látványa, az autóbuszba szorult áporodott szag – csupa ilyen és ehhez hasonló benyomás ér. Csak estére változik meg a világnézeted, és csak a nap végére vidulsz fel valamennyire minden látható ok nélkül.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top