nlc.hu
Horoszkóp
Napi horoszkóp (07. 24. kedd)

Napi horoszkóp (07. 24. kedd)




Kos (március 21. – április 20.)

Kedves Kos!
Uralkodó bolygód, a Mars, az ellensége házában, nagyon kellemetlen fényszögben áll ma. Ha nem fogadtad meg a környezetedben elhangzott jó tanácsot, ismét belezuhanhatsz a legmélyebb kétségbeesésbe. Emiatt nézeteltéréseid támadhatnak a családoddal, és figyelmetlenségeddel károkat is okozhatsz magadnak feleslegesen. Vezess óvatosan, ügyelj a csapokra és az értéktárgyaidra. Ne tetézd a meglevő bajokat újabbakkal.









Bika (április 21. – május 20.)

Kedves Bika!
Uralkodó bolygód, a Vénusz, egy türelmes jegyben, a Szűz jegyében áll. Amire sokáig várunk, az is elkövetkezik egyszer, de amilyen nehezen jön el, olyan gyorsan is múlik el. Ám ma nem vesz erőt rajtad a beteljesedés szomorúsága, önfeledten, boldogan élvezed azt, amit egy vízpart csak adhat. Minden érzéked kitárul, valóban érzékelsz mindent, amit csak megtapintasz, megízlelsz, meghallasz, megszagolsz, meglátsz. Részegítő a természet…







Ikrek (május 21. – június 21.)

Kedves Ikrek!
Uralkodó bolygód a Rák jegyében, feszítő fényszögben áll a bőséget jelző Jupiterrel. Szertelen jókedvedben alig bírsz magaddal, amit kollégáid csak azért nem méltányolnak, mert tudják, hogy az Ikrek veszélyes játékosok. Számodra a játék nem csupán öncélú szórakozás, ugyanis az eszedet is használod közben, s ezért sohasem lehet tudni, mikor lesz „véres” valóság a játékból. Legyél ezért kíméletes!









Rák (június 22. – július 22.)

Kedves Rák!
Uralkodó bolygód, a Hold, egy marsikus jegyben, a Skorpióban áll, szemben annak uralkodójával, a Marssal. Lehetséges, hogy mégsem fogadtad meg a tanácsot, és olyasmibe ártottad magad, amibe nem kellett volna. Pedig időközben te is rájöttél, hogy semmi értelme másoknak kellemetlenségeket okozni. Ne akarj nagy igazságtevő lenni, mert még ha valóban igazad van is, veled nem fognak beszélni miatta. Az emberek nem szeretik, ha rádöbbentik őket hibáikra, főleg, ha azokat eddig sikerült eltitkolniuk.









Oroszlán (július 23. – augusztus 22.)

Kedves Oroszlán!
Uralkodó bolygód, a Nap, teljes pompájában sugárzik az Oroszlán jegyében. Ettől függetlenül nyáron is lehetnek fáradtabb időszakok. Ráfoghatod persze a kozmikus sugarakra, hogy káros hatásukkal befolyásolnak, de a frontok mit sem tehetnek arról, hogy az Oroszlán sajnálja az időt az alvásra. S ha valami ledönti a lábáról, az legfeljebb a kimerültség lehet. Vagy netán valaki más?








 
Szűz (augusztus 23. – szeptember 22.)

Kedves Szűz!
Uralkodó bolygód, a Merkúr kellemetlen fényszögben áll a túlzások bolygójával, a Jupiterrel. Nem akarsz hinni a fülednek. Olyan híreket hallasz, melyek még két nappal ezelőtt is elképzelhetetlenek lettek volna. Mielőtt túlzottan fennakadsz ezen a tényen, lépj tovább, hiszen szükség van rád a munkában. Itt fiatalabb kollégáid szintén meglepetést szereznek neked. Este hosszasan elgondolkodhatsz majd azon, hogy talán nem is ezek a változások a meglepőek, sokkal inkább te maradtál el a kortól.










Mérleg (szeptember 23. – október 22.)

Kedves Mérleg!
Uralkodó bolygód, a Vénusz, kellemetlen fényszögben áll az égi aszcendenssel. Ismét előtérbe kerül egészségi állapotod, mint mindig, mikor valami probléma van, valami fáj. Több megoldás is létezik, de van néhány alaptétel, amit – ha teszik, ha nem – be kellene tartanod. Először is, ha lehet, ne dohányozz, és mérsékeld a lehető legminimálisabbra napi kávéadagodat. Aztán jöhet az orvos, a gyógykezelés. Ha többet mozognál és kevesebbet ennél, súlyfelesleged sem okozna gondot.








Skorpió (október 23. – november 22.)

Kedves Skorpió!
Uralkodó bolygód, a Plútó, saját házában visszafelé mozdulónak látszik. Nem hagytak cserben, nem csalódtál, mégis megrendült a bizalmad valakiben. Sok apróságban, megannyi kis stikliben bizonyult vétkesnek. Vak lennél, ha ezeket nem látnád, és butácska, ha megfeledkeznél róla. Igaz, nélküle sokkal nehezebb lesz majd minden. Meg kell kísérelned azt, hogy egyedül vívd meg a harcodat. Eleinte ne számíts támogatókra, sem arra, hogy szimpátiával kíséri bárki is a törekvéseidet. Az irigységgel és önzéssel, ezzel a két veszedelmes ellenféllel találod magad szembe elsőként.









Nyilas (november 23. – december 21.)

Kedves Nyilas!
Uralkodó bolygód, a Jupiter, a nyilvánosság területén kellemetlen fényszögben áll a Merkúrral, a kettős hatású bolygóval. Valószínűleg nehéz helyzetbe kerültél, sehogy sem tudsz ugyanis dönteni. Vannak érvek, amelyek amellett szólnak, hogy menj bele egy bizonyos kalandba, mások viszont azt súgják, túlságosan is kockázatos lenne ez a flört. Dilemmázásodat félbe kell szakítanod, mert fontosabb teendőd akad: közeli hozzátartozód, barátod váratlanul kórházba kerülhet.







Bak (december 22. – január 20.)

Kedves Bak!
Uralkodó bolygód, a Szaturnusz, kellemes fényszögben áll a Plútóval. Most nyugodtan megengedheted magadnak, hogy azzal foglalkozz, amit szeretsz. Nem a képesítés, nem a diploma, hanem a hozzáértésed alapján. Ha a hűséget tartod is az egyik legfontosabb erénynek, csak azért ragaszkodni munkahelyedhez, mert ott kezdtél el dolgozni, luxus. Engedj másfajta kihívásoknak és hívásoknak, hogy önmagad számára is bizonyítani tudj. Keresd a különöst!









Vízöntő (január 21. – február 18.)

Kedves Vízöntő!
Uralkodó bolygód, az Uránusz, kellemes fényszöggel kapcsolódik a Holdhoz. Hála az égieknek, nemcsak a jó, a rossz is elmúlik egyszer. Ma mindent sokkal derűsebbnek látsz, elviselhetőbbnek tartasz. Ismét tele vagy ötletekkel, melyek most nem feltétlenül magvas gondolatokban fognak testet ölteni. Lehet, hogy csak a lecsó fog a szokásosnál finomabbra sikerülni, avagy egy beszélgetést tudsz úgy irányítani, hogy a hasznodra váljék.







Halak (február 19. – március 20.)

Kedves Halak!
Uralkodó bolygód, a Neptunusz, számára meglehetősen vibrálós jegyben áll, ez még mind semmi, minden hozzá kapcsolódó bolygóval összeveszett. Ne örülj előre! Mindig csak a boldog, beteljesült szerelemre gondolsz. Talán ma éppen reménytelenül leszel szerelmes valakibe, akinek kőszívét semmi meg nem lágyítja, még egy önmagát emésztő, bánatában krokodilkönnyeket hullató Halak látványa sem. Máris elment a kedved az egésztől? Azért csak próbáld ki!

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top