nlc.hu
Horoszkóp
Napi horoszkóp (07. 26. csütörtök)

Napi horoszkóp (07. 26. csütörtök)




Kos (március 21. – április 20.)

Kedves Kos!
Uralkodó bolygód, a Mars, tényleg kellemetlen helyzetben áll. Ha úgy érzed, hogy minden elveszett, állás, kereset nélkül maradtál, és kilátásod sincs arra, hogy folytathasd a szakmádat, akkor se add fel. Ne omolj össze! Voltak ennél rosszabb korszakaid, de remélhetőleg már nem lesznek. Inkább arra gondolj, hogy mivel foglald el magad addig is, amíg zilált helyzeted rendeződik. A megoldás talán közelebb van, mint gondolnád.









Bika (április 21. – május 20.)

Kedves Bika!
Uralkodó bolygód, a Vénusz, nincs a helyzet magaslatán. Manapság nemigen lehet beszélgetni, társasági életet élni, vagy csak úgy beülni egy kávéra valahová. Mindenütt ugyanaz fogad: pénz, vállalkozás, letéti jegy stb. Efféle foszlányokat veszel ki a hangzavarból: „Svájcból kell hozni, öregem”; „az unokabátyám saját magának lízingelte, no, ezt kapd ki!” Amikor aztán a rendelést felvevő pincérnő megszólít, zavarodban feketekávé helyett egy brókert rendelsz.







Ikrek (május 21. – június 21.)

Kedves Ikrek!
Uralkodó bolygód a víz elemű Rák jegyében áll. Az Ikreknek általában veleszületett érzékük van a művészetekhez, s az is gyakran fordul elő, hogy csak későn, java felnőttkorukban ébrednek rá erre. Ne legyél lusti, próbáld ki önmagad! Írj, rajzolj, fess, szerezz zenét, faragj, hátha sikerül előcsalogatnod szunnyadó tehetségedet.









Rák (június 22. – július 22.)

Kedves Rák!
Uralkodó bolygód, a Hold, együtt áll a Plútóval. Régi szerelmed ismét felbukkan. Ki tudja, hogy a véletlen hozta-e így, vagy megrendezett találkozás volt, neked sorsszerűnek tetszik. Mennyivel rózsásabban látod így a múltat és a jövőt is. Csak ne lépj túl hamar! A másikat az bántaná a legjobban, ha egy újrakezdésnek induló éjszaka után mégis visszakoznál. Ne küldd el így őt, hiszen valamikor szeretted.









Oroszlán (július 23. – augusztus 22.)

Kedves Oroszlán!
Uralkodó bolygód, a Nap, ma az ég aljáról, egy víz elemű házból indul. Lelkesedésed kissé alábbhagy, amint kitartónak kellene lenned. Könnyedén nézel új célpont után, pedig sokszor már karnyújtásnyira van tőled az, amire vágytál. De ne add fel, még akkor sem, ha módod van a csendes visszavonulásra. Mostanában amúgy is mindennek a könnyebbik végét igyekszel megfogni, úgy tetszik, mintha megcsappant volna a becsvágyad.








 
Szűz (augusztus 23. – szeptember 22.)

Kedves Szűz!
Uralkodó bolygód, a Merkúr még mindig a Rák jegyében áll. Ma annyira érzékeny vagy, hogy minden apróság komoly sebet ejthet lelkeden. Amíg ezt csak szeretteid tapasztalják, nincs baj, de ha ellenségeid is észreveszik kiszolgáltatott helyzetedet, készülj fel a legrosszabbra. És minél sebezhetőbb vagy, annál többen kihasználják ezt a kedvezőtlen állapotot. Keress mielőbb védőszárnyakat! Az édes otthon és a szerető simogatás alighanem a legjobb orvosság sebeid gyógyítására.










Mérleg (szeptember 23. – október 22.)

Kedves Mérleg!
Uralkodó bolygód egyedül, minden kapcsolat nélkül áll a Szűz jegyében. Főnököddel egy tárgyaláson veszel részt, ahol fontos kérdések dőlhetnek el. Szerencsére tárgyalópartnereid nem is sejtik, hogy blöffölsz, csak főnököd tenyere izzad meg alaposan. Ne várj tőle dicséretet, még akkor sem, ha megnyeritek ezt a csatát. Úgy látszik, ma ilyen napod van: kockáztatsz az élet minden szférájában. A szerelemben is merész vagy: belevágsz egy kapcsolatba, és nyersz. Ez igazán a te napod.








Skorpió (október 23. – november 22.)

Kedves Skorpió!
Uralkodó bolygód, a Plútó, a Nyilas jegyében, a mások által kezelt anyagi javak házában áll. Közeleg a hónap vége, már megint kiürült a családi persely, nincs takarék a költségvetésben. Ez nagyon elkeserítő, hiszen újra csak kölcsönökért, hitelekért kell rohangálnod, újabb megszégyenítő tortúrákat kell kiállnod. Nem halogatható tovább a váltás, nem hozhatod családodat rendszeresen abba a helyzetbe, hogy nélkülözzenek.









Nyilas (november 23. – december 21.)

Kedves Nyilas!
Uralkodó bolygód, a Jupiter saját jegyében, de a mások által nyújtott segítség házában áll. Ma nem kell tartanod semmilyen zavaró és kellemetlen momentumtól. Munkádban, magánéletedben egyaránt szélcsend áll be. Ez persze nem jelenti, hogy nem csinálsz magadnak álproblémákat, és nem emészted magad teljesen jelentéktelen apróságok miatt. Ahelyett, hogy nem létező problémákon rágódnál, gondolj inkább családi kötelességeidre. Most nagyon számítanak rád.







Bak (december 22. – január 20.)

Kedves Bak!
Uralkodó bolygód, a Szaturnusz számára kedvezőtlen jegyben és kellemetlen fényszögekben áll. Kompromittáló álhírek terjednek el rólad. Talán nincs is tudomásod róluk, csak az emberek különleges viselkedéséből sejtesz valamit. Ha konkrétan nem szembesítenek a feltételezéssel, és nincs módod nyilvános cáfolatra, ne foglalkozz vele. A bajkeverők nem azért kuszálják a szálakat, hogy azután a segítségedre rohanjanak.









Vízöntő (január 21. – február 18.)

Kedves Vízöntő!
Uralkodó bolygód, az Uránusz, fényszögben áll a meggondolatlan Merkúrral. Meglehet, hogy kedvesed, partnered ma ultimátumot hirdet, de talán maga sem gondolja komolyan. Ha nem voltatok még nyaralni, sőt úgy néz ki, hogy az idén erre semmiképpen nem lesz módotok, legalább arról gondoskodj, hogy a hétvégét kettesben, lehetőleg otthonotoktól távol tölthessétek. Mintha kicsit keveset törődtél volna mostanában életed párjával…







Halak (február 19. – március 20.)

Kedves Halak!
Uralkodó bolygód, a Neptunusz, számára kellemetlen jegyben és két feszítő fényszögben áll. Sokat vállalsz és még többet teljesítesz. Nem izzadsz, nem nyögsz a teher alatt, mintha fütyülnél a problémákra. Megannyi bizonyíték arra, hogy tartalékok dolgában nem állsz rosszul. Alapos ok ez a derűlátásra. Nem tartasz a holnaptól, a közeljövőtől sem, meg ami azután jön… De most egyelőre te jössz, mosolyogva. Látod, jókedved ragályos.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top