nlc.hu
Horoszkóp
Napi horoszkóp (07. 27. péntek)

Napi horoszkóp (07. 27. péntek)




Kos (március 21. – április 20.)

Kedves Kos!
Uralkodó bolygódhoz lassan, de biztosan két jó hatású bolygó is barátságosan közelít. Felszabadulhatsz végre a lelki nyomás alól. Ami eddig nem rendeződött, az várhat hétfőig. Csodákra ma már úgysem leszel képes a szakmádban vagy a pénzügyi tranzakcióidban. Szívügyekben annál jobban áll a szénád. Ma elkezdődhet valami – talán egy új szerelem –, és mámorítónak ígérkezik az estéd.









Bika (április 21. – május 20.)

Kedves Bika!
Uralkodó bolygód, a Vénusz, a munka jegyében, a Szűz jegyében áll. Fáradt vagy, nincs semmihez se kedved, de azért ímmel-ámmal mindent megcsinálsz, ami rád méretett. Röviden ennyi s nem több a nap krónikája. Jó fényszögben áll a Holddal, őszinte és barátságos vagy, és ezt mások viszonozni fogják. Különösen a nőkhöz fűződő kapcsolataid kielégítőek. Nagyszerű alkalom arra, hogy kisebb társas összejövetelt rendezz otthonodban.







Ikrek (május 21. – június 21.)

Kedves Ikrek!
Uralkodó bolygód, a Merkúr, a változékony Hold házában vendégeskedik. Válaszút elé kerülsz, s hiába szereted az olyan helyzeteket, amikor sok lehetőség közül választhatsz, ezúttal csak kettő van belőlük, s az egyik mellett le kell tenned a voksod. A döntés nem lesz könnyű, és tovább nehezíti a dolgodat, hogy nem tudod, mire hallgass: az eszedre vagy a szívedre. Kockáztass! A csillagok állása szerint helyesebb, ha a szívedre hallgatsz.









Rák (június 22. – július 22.)

Kedves Rák!
Uralkodó bolygód, a Hold, kapcsolódik a Merkúrral. Kicsit zavarosan indul a nap. Nem tudod, hová, merre menjél. Különféle vágyaid támadnak, de azt sem tudod igazán, mire irányulnak. Úgy érzed, környezeted, barátaid sem adnak elég támogatást. De hát miért is akarsz belekapaszkodni most valakibe? Arra sem árt emlékezned, hogy te is elég nehéz ember vagy mostanság, és kevés fogódzót nyújtasz azoknak, akik számítanak a segítségedre. Többen szerettek volna közelebb kerülni hozzád, akiket hidegen elutasítottál.









Oroszlán (július 23. – augusztus 22.)

Kedves Oroszlán!
Uralkodó bolygód, a Nap, kellemesen kirándul jó barátjával, a Jupiterrel. Ma jó formában vagy, kedves bohémságoddal mindenkit leveszel a lábáról. Természetes eleganciával fogadod a bókokat. Szórakozottságodat is megértő mosollyal nyugtázzák. De bármily csábító és ellenállhatatlan is vagy, még érhet váratlan bosszúság, ha elbízod magad.








 
Szűz (augusztus 23. – szeptember 22.)

Kedves Szűz!
Uralkodó bolygód, a Merkúr, kellemes fényszögben van az Uránusszal. Mindössze egynapos pihenőről van szó, amit érdemes kihasználnod. Talán azért ilyen kegyes hozzád a sors, hogy erőt gyűjthess a fárasztó hétvégéhez. Ez azonban ne tétlen lustálkodást jelentsen elsősorban, sokkal inkább aktív felkészülést a jövő nehéz perceire. Ebbe az egy napba kell belezsúfolnod a testi-lelki felüdülést, sőt a szokásosnál hosszabb alvást is. Lesz egyáltalán minderre időd?










Mérleg (szeptember 23. – október 22.)

Kedves Mérleg!
Amíg tegnap mindent feltettél egy lapra, és nyertél, ma semmit sem szabad kockáztatnod. Csak a biztos dolgokba menj bele, mert sokat veszthetsz! Például az egyedül élő Mérlegek ma búcsút inthetnek szabadságuknak, bár egyesek szerint ez inkább a pozitív oldalra írható, és nem tekinthető veszteségnek. Aki magányos, az ma sem panaszkodhat. Ez a szép este kárpótolni fog minden sérelemért, az elmúlt hetek keserűségéért.








Skorpió (október 23. – november 22.)

Kedves Skorpió!
Uralkodó bolygód, a Plútó, még mindig fényszögben áll a Szaturnusszal. Újból és újból meg kell küzdened az igazadért, s valóságos szélmalomharcot kell vívnod munkahelyeden. Az értelmetlen hadakozás elkedvetlenít, kifáraszt és szellemileg elnyomorít. Nem te vagy az egyetlen, akinek fontos ez az ügy. Léphetne már valaki más is helyetted. Szerencsére itt a hétvége!









Nyilas (november 23. – december 21.)

Kedves Nyilas!
Uralkodó bolygód, a Jupiter kellemes fényszögben áll a Nappal. Ha a „gyengébb” nemhez tartozol, akkor nagy reményekkel tekinthetsz egy randevú elé, de nem árt, ha lélekben felkészülsz arra, hogy várakozásaidban esetleg csalódnod kell. Nyilas férfiakat a nagy meleg és nyugtalan természetük hirtelen cselekedetekre ragadtathatja, amit – ahogy ez általában lenni szokott – hamar megbánnak.







Bak (december 22. – január 20.)

Kedves Bak!
Uralkodó bolygód, a Szaturnusz, még mindig jó fényszögben van a Plútóval, a kutatás bolygójával. Megbízható üzleti partnerre, munkatársra bukkansz. Érdemes vele szövetkezni. Mindkettőtöknek hasznára válik. Amit az egyik ésszel, a másik furfanggal bírja. Akár országjáró terveket is szövögethettek. Érdekes és érdemes lenne kikutatni a családfádat. Nem csak kedves elfoglaltságot jelentene, hanem kiterjedtsége révén fontos kapcsolatokat is.









Vízöntő (január 21. – február 18.)

Kedves Vízöntő!
Uralkodó bolygód, az Uránusz, az idegrendszer bolygójával kapcsolódik. Te is ideges vagy, kapkodsz, s minél nyilvánvalóbbá válik, hogy sehol a széles hazában nem tudsz egyetlen víz melletti szálláshelyet sem lelni, annál ingerültebbé válsz. Hiába dühöngsz, nincs igazad! Nem kellett volna mindent az utolsó pillanatra hagyni. Miért hagytad egyáltalán, hogy feladat váljék ebből a dologból?







Halak (február 19. – március 20.)

Kedves Halak!
Uralkodó bolygód, a Neptunusz, az égi horoszkóp hivatásházában áll. Jól megértitek egymást munkatársaiddal. Kitűnő az összhang, senki nem lóg ki a sorból. Természetesen ezt az eredmények is tükrözik. Borzongással gondolsz a vészterhes időkre, amikor hal halnak farkasa volt. Ma sem érted, hogyan eshetett meg ilyesmi. Pedig jó volna tisztán látni. Elsősorban a tanulságok miatt, hogy sebesen elússzanak melletted.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top