Horoszkóp

Heti horoszkóp 2007. július 30-tól augusztus 5-ig




Kos

Gyökeres változtatásokra lenne szükség ahhoz, hogy újra igazán jól érezd magad a bőrödben. Az ehhez szükséges első és egyben igen nehéz lépéseket senki nem tudja megtenni helyetted. Mostanában nem feltétlenül alakultak úgy a dolgaid, ahogy azt eltervezted, előfordult, hogy még ott is akadályokba ütköztél, ahol máskor könnyedén boldogultál. Ne hagyd magad sodortatni az árral, állj a sarkadra mihamarabb!
Szerelem: Az érzelmek életed terén is szükség lenne némi frissítésre! A magányos Kos csak akkor várhat változást szerelmi életében, ha óvatosan közelít kiszemelt áldozatához. Ha ráveted magad, kudarccal kerülhetsz szembe.









Bika

Kiváló napok köszöntenek rád, sikeres és eredményes lehetsz a munkában és a magánélet terén egyaránt. A hét első napjaiban még tele vagy tetterővel és energiával, a rengeteg elvégzendő feladat azonban a hétvégére teljesen „leamortizál”. Valójában nincs okod az aggodalomra, péntekig mindent elérhetsz, amit elterveztél, végre tudod hajtani azt, amit felülről a nyakadba akasztanak. A hétvégén szánj időt a pihenésre, így újult erővel kezdheted a következő hetet.
Szerelem: Ezekben a napokban minden lelki támaszt megkaphatsz partneredtől, amire szükséged lehet. A magányos Bikáknak a szombati nap kedvez új szerelem kialakulására.




Ikrek





Alig találod a helyed, úgy érezheted, nehezen indul el ez a hét, nincs kedved semmihez, még a rutinfeladatokban is könnyen hibázol, pedig ez nem jellemző rád. Türelem, aggodalomra nincs okod, csütörtökre már sokkal jobb lesz a közérzeted, a hétvégére pedig teljesen kivirulsz. Szombatra minden rendeződik, lelkivilágod is lenyugszik, jól teszed, ha társasági programot szervezel magadnak.
Szerelem: Társad természetesen támogat a nehezebb napokon is, kérd nyugodtan a segítségét, ha úgy érzed, fontos döntéseket egyedül nem hozhatsz meg. Péntektől nagy fordulat jöhet a szinglik életében!







Rák

Szellemileg topon vagy, kreativitásod, aktivitásod minden problémán könnyedén átsegít. Ha szükséges, nyugodtan vállalj be olyan feladatot is, amelyhez régebben nem lett volna sok kedved. Szükséged van kihívásra, különben begyepesedhetsz, amihez viszont még túl fiatal vagy, ráadásul a lehetőségeid sem rosszak. Ha úgy véled, valamivel nem boldogulsz, kérj külső segítséget.
Szerelem: Akár partnered is a segítségedet kérheti, s odaadásoddal, türelmeddel kivívhatod elismerését. A magányos Rákok szerdán mozduljanak ki otthonról, ha szerelemre vagy flörtre vágynak.











Oroszlán

Beindulnak a gondolataid, sok új ötleted születhet a napokban, bár a megvalósításuk folyamatosan gátakba ütközhet. De ezek az akadályok viszonylag könnyedén átléphetők, amennyiben nem visszakozol már az első kisebb felbukkanásánál. Legyen erőd és elégséges kitartásod véghezvinni elképzeléseidet és vágyaidat, most minden esélyed megvan arra, hogy learasd a babérokat.
Szerelem: Érzelmi téren ne keress bajt ott, ahol nincs. A féltékenykedéssel csak elrémítenéd kedvesed. A magányos Oroszlán a hétvége közeledtével jó eséllyel indul párkereső túrára.










Szűz


Légy nagyon körültekintő ezekben a napokban! Kerülj el minden konfrontációt, különösen a törvénnyel való összeütközést. Ne lépd át a szabályokat, sem a közlekedésben, sem az élet egyéb területein. Ne kezdj peres ügyekbe, ne sérts meg senkit, most csak te húzhatod a rövidebbet. Ne bonyolódj konfliktusokba, mert veszekedések alakulhatnak ki ezekből, anélkül, hogy szántszándékkal keresnéd a bajt.
Szerelem: Kapcsolatodban is készülj fel néhány összetűzésre, most meg kell tanulnod meghajtani a fejed a másik akarata előtt. A szingliknek van esélyük új kapcsolat kialakítására, de ez most csak kérészéletű lehet.










Mérleg

A bolygók kellemetlen hatására kicsit legyengülhetsz, a szokásosnál jobban kifáradsz, fizikailag a komoly megterheléseket nem fogod bírni. Néhány régebb óta húzódó ügyed is újra felszínre kerülhet, ezeket mind sürgősen meg kellene oldani, de ez nem biztos, hogy menni fog. A lelkedben felgyülemlő feszültség pedig a hétvégére kitörhet belőled, s aki a közvetlen közeledben lesz, azt nem fogod kímélni.
Szerelem: Nagyon nehéz, problémákkal tűzdelt napok következnek, szakításra is sor kerülhet. A magányos Mérlegek halasszák a párkeresést a jövő hétre.










Skorpió


Fontos napok jönnek, komoly kihívások várnak rád, de néhány kellemetlen konstelláció miatt folyamatos nehézségekbe ütközhetsz. Nem csoda, ha váratlan és szinte ok nélküli összetűzésekbe keveredhetsz, különösen a munkád, karriered terén okozhat ez problémát. Anyagiak terén is sötét felhők gyülekeznek, ne költekezz feleslegesen, gondold meg, mibe fekteted most a pénzed.
Szerelem: Itt is összecsaphatnak fejed felett a hullámok, légy nagyon óvatos a véleménynyilvánítással, könnyen megsértheted a párodat. Ha épp most indul szerelmi kapcsolatod, ne erőltesd érzelmeidet, gondolataidat a kiszemelt emberre.










Nyilas

Érdekes napok köszöntenek rád, karriered, vállalkozásod terén tudsz most nagyot alkotni, végre lehetőséget kapsz a kibontakozásra. Megmutathatod azt az arcodat és rejtett énedet, amit környezeted eddig még nem ismert. Új emberekkel hozhat össze a sors, akár új munkát is vállalhatsz. Ezek a napok kifejezetten kedvezőek otthonod felújítására vagy csinosítgatására, esetleg költözésre.
Szerelem: Csendes, nyugalmas napok jönnek, aggodalomra egyáltalán nincs okod. A magányos Nyilasoknak a hétvége alkalmas új kapcsolat alapjainak lerakására.










Bak

A most következő napokat kapkodás és fejetlenség fogja jellemezni. Bár nagyon szeretnél a végére járni függőben lévő ügyeidnek, most egyáltalán ne a gyorsaságra, hanem az alaposságra építs! Az átgondolatlan döntések, az elsietett lépések most komoly problémákat okozhatnak. Légy körültekintő a közlekedésben is, kerüld az összetűzéseket kollégáiddal, és ne légy türelmetlen családtagjaiddal sem.
Szerelem: Az érzelmek terén is félreértések követhetik egymást, légy körültekintő, akár szakításra is sor kerülhet. A szingli Bakoknak csak a hét második fele kedvez arra, hogy ismerkedjenek, flörtöljenek.











Vízöntő

Sok érdekességet, fordulatokat hozhat számodra ez a hét. Különösen arra lesz lehetőséged, hogy ismereteidet szélesítsd, új emberekkel ismerkedj, meghallgasd mások véleményét, különleges meg- és kihívásoknak tegyél eleget. Ha valaki szívességet kér tőled, ne utasítsd vissza, sosem tudhatod, neked mikor lesz rá szükséged.
Szerelem: A magányosoknak kiváló esélyük van egy új kapcsolat elindítására. A kapcsolatban élők pedig nagy beszélgetésekre, komoly döntések meghozatalára számíthatnak.










Halak

A bolygók energikus hatása miatt igazán mozgalmas hét vár rád, erőt és energiát nem kímélve kell belevetned magad a mindennapokba. Akár komoly sikereket is el tudsz könyvelni, minden esélyed megvan arra, hogy babérokat szerezz, és környezeted elismerését kivívd. Családi kapcsolataid némi ápolást igényelnek, ha valakivel konfliktusban állsz, azt most kell lerendezned.
Szerelem: Romantikus és kiegyensúlyozott szerelmi életben lesz részed egész héten. A párkeresők a hét bármely napján találkozhatnak az igazival.




Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top