Horoszkóp

Heti horoszkóp 2007. augusztus 6-tól augusztus 12-ig




Kos

Hiába a nyár és a meleg, számodra a karrier és a munka mégis nagyon fontos szerephez juthat ezekben a napokban. Komoly döntést kell meghoznod, ne halogasd, mert bizony most érett meg a lehetőség arra, hogy a legjobb következményekkel járó dolgot kaparintsd meg magadnak. Egészségeddel nincs probléma, a hét utolsó napjaiban pihenj, és vesd bele magad valamilyen alkotótevékenységbe.
Szerelem: Amennyiben már van partnerkapcsolatod, kerüld el a konfliktusok forrását, érzelmi téren csak te húzhatod a rövidebbet. Ha viszont még szingli vagy, ezek a napok nem túl alkalmasak új szerelem kialakítására.









Bika

Ez a hét tele lesz érzelmekkel, hisz a párkapcsolat vagy a barátság egy új formáját ismerheted meg. A kompromisszumkészség megtapasztalására taníthat az élet, és ha elérkezik a pillanat, akkor jusson eszedbe: az ésszerű együttműködés hosszú távon neked fog kamatozni. Gondold át ötleteidet és terveidet, mert lehet, hogy a megvalósítást azonnal el is kell kezdeni, és ne halogasd megtenni az első lépéseket!
Szerelem: Érzelmi életed terén igen komoly és közös döntést hozhattok további együttlétetekkel összefüggésben. Ha még magányos vagy, akkor ezen a héten ne utasíts vissza semmilyen társasági programot, hisz megjelenhet az igazi.




Ikrek





Sok bizonytalanság övezheti a következő napjaidat, könnyen úgy érezheted, hogy ezt csak úgy tudod áthidalni, ha környezeted veled foglalkozik, odafigyelnek rád, szeretnek, s ha kérdezel, tanácsokkal látnak el. Ne hagyd, hogy ez a tanácstalanság úrrá legyen rajtad, tarts ki, ne tévessz irányt! Életutad göröngyös ugyan, de most kedvezően alakul, bízz a döntéseidben, de hallgasd meg mások véleményét is!
Szerelem: Az egymásnak már elkötelezett párokat egy hétvégi közös program igazán összecsiszolhatja. Ha még keresed az igazit, akkor nyisd ki a szemed, hisz lehet valaki a környezetedben, akinek nagyon tetszel…







Rák

A hét első napjaiban anyagi ügyeiddel összefüggésben keletkezhet kisebb káosz, de a hirtelen jött problémára szinte azonnal érkezik egy segítő ötlet is. Akár a családodtól, barátaidtól vagy valamilyen nem várt forrásból érkező pénzzel vigyázz, jobb lenne, ha csak később döntenél a felhasználásáról, ne költekezz feleslegesen. Ha új munkaajánlatot kapsz, ne dönts azonnal, alapos átgondolást igényel!
Szerelem: Meglévő párkapcsolatod esetén eljegyzésre, házassági ajánlatra, új fogadalomra számíthatsz. Ha még szingli vagy, akkor nincs tökéletesebb idő egy új, mindent elsöprő szerelem megérkezésére.











Oroszlán

Nyugalom és kiegyensúlyozottság. E két dolog jellemzi a következő napokat. Szokásos hevességed szinte eltűnik, ez sok pozitív és megfontolt lépésre és döntésre ösztönözhet. Használd ki a benned lévő természetes karizmatikus képességet, és kápráztasd el környezetedet tudásoddal! A lelked mélyén te is tudod, hogy csak akarni kell, és lenyűgözővé tudsz válni, bárhol legyél is.
Szerelem: A következő napok párkapcsolatod javulását hozhatják. Érzelmi fellángolásodat ne rejtsd véka alá! Ha még keresed párod, találkozhatsz valakivel, akit néhány mondattal és egy mosollyal lehevetsz a lábáról.










Szűz


Ha igazán beleadsz mindent, akkor kemény, odaadó munkád most meghozhatja a gyümölcsét, mert olyan lehetőség adódhat a következő napokban, ami alapjaiban változtathatja meg a jó dolgokról alkotott fogalmadat. Ha a hatodik érzékedet is igénybe veszed, akkor a megfelelő döntéssel most nálad lehet a nyerő lap, amelyet mások is kénytelenek lesznek elfogadni, sőt elismerni. Vágj bele valami újba, ritkán adódik ilyen kiváló csillagállás!
Szerelem: Ezekben a napokban fontos szerepet kap partnerkapcsolatod is, érzelmileg jelentősen elmélyülhet. Ne mondj párodnak semmire nemet! Ha még egyedül vagy, menj társaságba, ismerkedj és flörtölj!










Mérleg

Bármibe is kezdj, siker és elismerés fogja övezni napjaidat. Ezt a hetet neked a sors arra kínálja, hogy kihasználd az összes lehetőséget, ami az utadba akad. Épp ideje, hogy félretedd azt a rossz szokásodat, hogy váratlanul eluralkodik rajtad a kedvetlenség. Nézd a dolgok pozitív oldalát, és vedd észre, nem minden fekete vagy fehér. Ne légy ennyire szélsőséges! Talán ezek a nagyszerű lehetőségek, amelyek rád várnak, segíthetnek változtatni gondolkodásmódodon is.
Szerelem: Érzelmek terén fontos, hogy ne akarj uralkodni a másikon, vonulj vissza, különben kivívod párod haragját. Ha még keresed a társad, ezek a napok inkább a munkára alkalmasak, nem az érzelmek hajszolására.










Skorpió


Ha nem tudod, mi van veled, valahogy semmi sem jó, akkor tudd, hogy a bolygók együttes hatása teszi nehézzé a napjaidat. Közvetlen környezeteddel, esetleg épp otthonoddal kapcsolatban is zavar valami. Nos, keresd meg a módját annak, hogy kicsit átalakítsd, vagy valamilyen új dolgot vigyél haza. Emberi kapcsolataidban is javulás várható, megérett a pillanat a változásra. Bízz a megérzéseidben és merj változtatni!
Szerelem: Érzelmi életedet viták, konfliktusok nehezíthetik csütörtökig. Ha még keresed a párod, és van olyan, aki tetszik, ne tégy olyat, amit magad is megbánhatsz! Halaszd a közeledést a jövő hétre!










Nyilas

Különféle emberi kapcsolatok kialakítására kiválóak a következő napok. Lehet ez üzleti, baráti vagy akár szerelmi kötődés is. Olyan személyekkel találkozhatsz, akik sokféleképpen segíthetik további életedet, boldogulásodat. Ne feledd, hogy az elmúlt hetek problémáinak legfőbb oka a stressz, bármi másra is szeretnéd fogni. Épp ezért ne hajtsd túl magad, inkább rendezd gondolataidat!
Szerelem: Bármennyire is stabil meglévő kapcsolatod, alkalmad nyílhat egy kis flörtölésre. Vigyázz, könnyen bonyodalmak adódhatnak emiatt otthon! A magányosoknak feltűnhet egy régi szerelem az életükben!










Bak

Nagyszerű napok várnak rád, hisz kiváló ötleteid támadhatnak! Ez bizony nem véletlen, hisz több bolygó is támogatja boldogulásodat! Fontossá válik, hogy mindenféle körülmények között jól fejezd ki magad, amit ki kell mondani, hát ki vele! Ezekben a napokban művészi ambícióid is szárnyra kaphatnak. Ha szabad utat engedsz a kreatív kifejeződésnek, akkor csodálatos dolgokkal örvendeztetheted meg saját magad és környezetedet is.
Szerelem: Párkapcsolatodat alapjaiban kellene felújíthatod, hisz nem árt nektek egy kis frissítés az unalmas hétköznapokban. Szingliként pedig irány egy buli vagy szórakozóhely, ismerkedj! Most feltűnhet az igazi!











Vízöntő

A most következő napokban lelassulhatsz, és visszafogottá kell válnod. Eljött az ideje annak, hogy kicsit hátradőlj, és átgondold, mit is szeretnél elérni a közeli és a távoli jövőben. Hosszú távú terveid jók, de most koncentrálj a mára és a holnapra – hisz a nehézségeket most kell megoldanod! Feltétlenül tedd meg azokat a lépéseket, melyeket nemrég még halogattál, s akár kellemes meglepetés is érhet!
Szerelem: Talán egy kicsit kevesebb időt szenteltél partnerednek, mint amennyit megérdemelt volna az elmúlt hetekben. Kárpótold őt mihamarabb! A szingliknek a hétvége kitűnő alkalmat kínál egy új kapcsolat kezdetére!










Halak

Ha szeretnél mihamarabb elvonulni a külvilág zajától, épp ideje, hogy előkészítsd az ehhez szükséges feltételeket. Néhány dolgot mindenképpen el kell intézned, így sürgősen végy erőt magadon, és gyorsan legyél túl rajtuk. Csütörtöktől már alkalmasabb lesz arra az idő, hogy lazíts, és arra figyelj, amihez kedved van! Régi hobbidnak élhetsz, de utazásra is kiváló alkalom a hétvége.
Szerelem: Reményeid nem úgy alakulnak, ahogy elképzelted, de csüggedésre nincs okod, partnered ettől nem fog csalódni benned! Még mindig magányos vagy? Péntek és szombat a te napod!




Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top