nlc.hu
Horoszkóp
Napi horoszkóp (08. 12. vasárnap)

Napi horoszkóp (08. 12. vasárnap)




Kos (március 21. – április 20.)

Kedves Kos!
Uralkodó bolygód, a Mars ma kellemetlen kapcsolatban van a Szaturnusszal. Ez ma legfeljebb fokozottabb temperamentum és kisebb összeütközések jelzője lehet. Sokszor valami komolyabb törés vagy szakadás mutatója, valami hirtelen irány- vagy ritmusváltoztatást jelezhet az életben. Számodra is hirtelen kitágul a horizont, valami nagyobb világot kell meghódítanod, és le akarod rázni magadról a régi dolgokat.









Bika (április 21. – május 20.)

Kedves Bika!
Uralkodó bolygód, a Vénusz lassan testközelbe kerül a Szaturnusszal. Mindenféle kapcsolatodnak az érzelmi hőfoka megnő, bár ez nem lesz feltétlenül kellemetlen. Ne zárkózz el attól, hogy őszintén a mélyére tekints a dolgoknak. Ne állj ellen, ha változtatásokra van szükség. Engedd átalakulni és növekedni a kapcsolatot, hogy az ettől megerősödjön és elmélyüljön. Egy most kezdődő új, romantikus kapcsolat csodálatosnak ígérkezhet, de tartsd nyitva a szemed, és ne kötelezd el magad egyből. Fennáll a szándékos vagy véletlen megtévesztés lehetősége.







Ikrek (május 21. – június 21.)

Kedves Ikrek!
Uralkodó bolygódat, a Merkúrt ma mindenki kényezteti. Ez egy nagyszerű tranzit ahhoz, hogy leülj, és igényeid szerint megtervezd szakmai jövődet. Valahogy a nyilvánosság is szerephez jut a mai nap folyamán, vagy fontos híreket kaphatsz. Itt az ideje, hogy tervezgess, kigondolj dolgokat, jól vág az eszed, és a szíved is a helyén van. Alkalmas idő tárgyalások folytatására vagy papírmunkák és egyéb apróságok elintézésére, amivel máskor nem szívesen szoktál bíbelődni.









Rák (június 22. – július 22.)

Kedves Rák!
Uralkodó bolygód, a Hold nem szereti azt a szárazságot, ami az Oroszlán jegyében vár rá. Ott legbelül most valami elromlott, kimerült, kihagyott, gyengült, de ne félj ettől, ha ez az érzés véglegesen elhagy, sokkal boldogabb, okosabb és erősebb leszel utána. Most egy újjáéledési perióduson mész keresztül. Az egyedüli helyes feladat, hogy tisztíts el minden olyan dolgot az útból, amely közted és az új kezdet között áll. Amely egykor lehetőség volt, az mostanra a rabjává tett téged.









Oroszlán (július 23. – augusztus 22.)

Kedves Oroszlán!
Uralkodó bolygód, a Nap ma fényszögben van a Marssal. Ma lázongó hangulatba kerülhetsz, ami értelemszerűen problémák forrása lehet, főleg a hatalmi pozícióban lévőkkel. Meg kell találnod a válaszvonalat az elszánt ellenállás és egy valóban felszabadító erejű álláspont képviselete között. Állítsd át a váltókat! Csinálj valami mást és izgalmasat, különben az Uránusz teszi ezt veled, de az már nem biztos, hogy maradéktalanul a tetszésedre szolgál.









Szűz (augusztus 23. – szeptember 22.)

Kedves Szűz!
Uralkodó bolygód, a Merkúr most jól kapcsolódik a Marshoz. Állj készen lemondani a nyilvánvalóan idejétmúlt nézeteidről. Vesztett ügyek mellett ne kardoskodj. Annyira be leszel fogva, hogy ettől túlzottan felidegesítheted magad. Próbáld megőrizni hidegvéredet, különben csak hanyag munkát fogsz tudni végezni, és figyelmetlenséged balesethez is vezethet. Ne aludj kevesebbet, mint nyolc óra!










Mérleg (szeptember 23. – október 22.)

Kedves Mérleg!
Uralkodó bolygód, a Vénusz egy lépésre áll a Szaturnusztól. Ma képes leszel kellő nyomatékkal és hatékonysággal keresztülvinni elképzeléseidet, nézeteidet. A többséget maga mellé tudod állítani, de egyesek heves ellenállást tanúsítanak majd, ha nem veszed figyelembe mások érzéseit. Egész napodat egyetlen gondolat vagy nézőpont köré összpontosítod, ami nem baj, ha történetesen pont erre van szükség, de egyébként ezzel értékes időt veszíthetsz.








Skorpió (október 23. – november 22.)

Kedves Skorpió!
Uralkodó bolygód, a Plútó kapcsolódik a Szaturnuszhoz. Lehetséges egy idősebb családtag komolyabb betegsége, de távolról sem szükségszerűen. Otthonodat megújíthatod vagy lakhelyet változtathatsz. Alapvető változásoknak lesznek kitéve személyes kapcsolataid is. Lehet, de nem biztos, hogy válás, szétköltözés vagy egyéb ok következtében. De jelenthet ez egyszerűen csak pozitív, konstruktív változásokat is kapcsolataidon belül. A múlt letűnőben van, hogy utat nyisson az újnak. Ne állj ellent, ne tiltakozz, inkább menj elébe.









Nyilas (november 23. – december 21.)

Kedves Nyilas!
Uralkodó bolygód, a Jupiter már régen nem volt ilyen jó helyzetben. Előreléphetsz hivatásodban vagy pályádon, mi több, vezető pozícióba kerülhetsz. Minden simán megy mostanában. Bármely területen sikeresen tovább mélyítheted műveltségedet, de különösen a jogi, orvosi vagy filozófiai vonalon. Itt az ideje, hogy ráhangolódj belső énedre, és nagyobb önismeretre tegyél szert. Bízz fejlődő képességedben, és bizonyára lesz is erre számos alkalmad.







Bak (december 22. – január 20.)

Kedves Bak!
Uralkodó bolygód, a Szaturnusz kellemes fényszögben áll a Jupiterrel. Kiemelkedő csúcspontja lehet ez hivatásbeli és magánéleti sikereidnek. Ha az utóbbi 14 év alatt kellő gonddal készültél, most egyszer csak minden termőre fordul. Éveken át itt sütkérezhetsz a csúcson. Felelősséged is növekedni fog, amit bátran fel kell vállalnod, nem szabad kitérned előle. Ha nem készültél fel annyira, vagy megpróbálsz kibújni a felelősség alól, mindent elveszíthetsz, aminek az eléréséért oly sokat küzdöttél. Minél idősebb leszel, annál jelentősebb lesz ez az időszak a te számodra.









Vízöntő (január 21. – február 18.)

Kedves Vízöntő!
Uralkodó bolygód, az Uránusz az égi horoszkóp otthonházához veti a fényszögét. Lakóhelyváltásra is sor kerülhet, amelynek nem te vagy az oka, legalábbis így gondolod. A kényszerű költözés összefügghet pl. munkahelyi változással vagy a bérleti jog elvesztésével. Előfordulhatnak váratlan, nyugtalanító változások a szüleiddel vagy felmenő ági rokonságoddal kapcsolatban. De problémák adódhatnak rokonokkal, barátokkal is, valószínűleg azért, mert szabadulni próbálsz minden korlátozás alól, hogy igazán önmagad lehess.







Halak (február 19. – március 20.)

Kedves Halak!
Uralkodó bolygód, a Neptunusz irányítja ma az égi horoszkóp elemeit. Különleges kedélyállapotok, fordított beállítottság a környezettel szemben, furcsa gondolkodás és az ebből eredő téves cselekedetek előfordulhatnak. Rossz befolyások alá kerülhetsz, jó hírneved veszélybe kerülhet, csalódhatsz. Realitásérzéked nem áll a helyzet magaslatán. Ez kifejezetten nem jó időszak munkahelyi változásokra vagy kockázatos spekulációkra.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top