Horoszkóp

Heti horoszkóp 2007. augusztus 13-tól augusztus 19-ig




Kos

A következő napokban nehezen találod a helyed, könnyen megeshet, hogy magadba forduló hangulatban leszel. Ennek banális oka az lehet, hogy azt feltételezed, nem szeretnek eléggé téged az emberek. Ez azonban csak egy rossz gondolat, melyet gyorsan száműznöd kellene. Persze ezt a feladatot csak akkor tudod sikeresen végrehajtani, ha kellő időt szánsz magadra, és átgondolod, mi táplálja benned ezeket a fura gondolatokat. Jól jöhet most, ha egy kicsit elvonulsz a világtól.
Szerelem: Van párod? Akkor most még szebbé tudod varázsolni kapcsolatotokat. Ha még egyke vagy, a csütörtöki nap kitűnő alkalmat kínál, hogy találkozz valakivel, aki megdobogtathatja a szíved.









Bika

Nagy nehézségek nem várnak rád ezen a héten, kellő időt találhatsz arra, hogy átgondold a közelmúlt eseményeit, és keresd a miértekre a válaszokat. Olyan dolgok és történések is eszedbe juthatnak, amelyeket jobb lenne elfelejteni, de ezekből kell tanulnod. Próbáld meg megélni maximálisan a jót, de a rossz dolgokat is értékeld ki. Így segíthetsz önmagadnak abban, hogy mostani életed sokkal jobb legyen.
Szerelem: Nagyon szerelmes vagy? Akkor ezen a héten csak még szorosabbá válhat párkapcsolatod! Ha viszont nincs párod, csípd ki magad, és keress magadnak társaságot, meglepetésben lehet részed!




Ikrek





A következő napokban váratlanul pénz állhat a házhoz, mégpedig valami különleges esemény eredményeképpen. Könnyen elképzelhető, hogy pluszmunkához jutsz, vagy szüleid, rokonaid szeretnének neked meglepetést okozni, esetleg egy régi adósod jelentkezik nálad. Az elmúlt hónapokban elég sokat dolgoztál és küzdöttél az előrejutásért, s ez az időszak most kezdi meghozni gyümölcsét. Most ne vágd bele a fejszéd semmi új dologba, ez az időszak erre nem alkalmas.
Szerelem: Bizonytalanság gyötör? Próbálj meg jobban odafigyelni partneredre, bizony nem lenne ellenére, ha több időt töltenél vele. Ha viszont még nem lépett be életedbe a nagy szerelem, ne aggódj, már nem várat sokat magára!







Rák

A most következő napokban Vénusz hatására különösen igényelnéd a szeretet és a ragaszkodás kimutatását, a veled való törődést. De épp ezek az emelkedett érzelmek azok, melyek miatt most mégis jobban oda kell figyelned a környezetedben élő emberekre, mert akaratlanul konfliktushelyzetekben találhatod magad, s ezekből csak te kerülhetsz ki vesztesen. Nem ártana, hogyha a régóta húzódó feladatoknak nekikezdenél, hisz minél tovább halogatod ezeket, annál több lesz belőlük.
Szerelem: Kétségeid vannak? Nyugodtan mondd el társadnak, ha bánt valami, hisz ha nem tud róla, nem is tud javítani a helyzeten. A magányos Rákok a hétvége közeledtével mozduljanak ki otthonról, és flörtöljenek!











Oroszlán

Hatalmasra nő ezekben a napokban a szeretetéhséged, és ezt a fajta szükségletedet most a családtagjaidon próbálod „behajtani”. Rendkívül kedves és odaadó leszel mindenkivel, de könnyen megtörténhet, hogy egyszer csak sok lesz belőled. Épp ezért keress inkább olyan elfoglaltságot magadnak, mely felesleges energiatartalékaid felőrlését segíti elő. Otthonod csinosítgatására, kisebb lakás- vagy kerti munkák elvégzéséhez kedvező napok jönnek.
Szerelem: Ne akarj rátelepedni partneredre, különben konfliktusba keveredhettek! Magányos Oroszlán lennél? Felejtsd el! Nyisd ki a szemed, és vedd észre, lenne, aki udvarolni szeretne neked!










Szűz


Kellemes, érzelmekkel teli napok várnak rád. Ez a hét elsősorban baráti kapcsolataidról szólhat, és nagyon kedvező az idő arra is, hogy nemcsak a régiek ápolásával foglalkozz, hanem újabbakra tegyél szert. Érdemes most közös programokat szervezni velük. Nagyon fontos, hogy csak azokkal a barátokkal tartsd fenn a kapcsolatodat, akik jóban-rosszban melletted álltak, minden hátsó szándék vagy elfogultság nélkül.
Szerelem: Unatkozol? Lepd meg párodat valami izgalmas, extrém dologgal, szükségetek van erre az unalmas hétköznapokban! A magányos Szüzek életében felbukkanhat egy régi ismerős…










Mérleg

Mozgalmas napok jönnek. Munkád, karriered vagy – az iskolaév kezdetének közelgő dátuma miatt –tanulmányaid kerülhetnek előtérbe, ez fontos számodra, hisz segíti előmeneteledet. A most következő héten olyan dolgot tehetsz, mellyel a környezeted elismerését tudhatod magadénak. Nagyon jól fog esni a dicséret, de nehogy átess a ló túlsó oldalára! Ha úgy tetszik, hát jutalmazd meg magad valamivel, egy kozmetika vagy masszázs igazán kedvedre való lenne!
Szerelem: Sok-sok elfoglaltságod miatt ne feledkezz meg a párodról sem! Ha még szingli vagy, szerdán vagy csütörtökön egy váratlan találkozás teljesen felbolygathatja az életedet!










Skorpió


Izgalmas napok jönnek, sok új tapasztalatot gyűjthetsz. Fogékonnyá válhatsz arra, hogy kicsit másképpen lásd az életet, mint környezeted. Nagyon érzékeny hangulatba kerülhetsz, és nehezedre is eshet, hogy odafigyelj mindennapi kötelezettségeidre, munkádra vagy családodra. Álmodozással akarod tölteni az egész hetet? Ezt egyáltalán nem engedheted meg magadnak. Még akkor sem, ha erőteljesen foglalkoztatnak saját gondolataid, elképzeléseid és érzelmi életed.
Szerelem: Érzelmi életed most nagy fordulaton mehet keresztül, ne engedd ki a gyeplőt a kezedből! Ha még a szinglik csoportját erősíted, itt az ideje, hogy változtass ezen, s engedj valaki csábításának!










Nyilas

Fontos lenne, hogy elhanyagolt dolgaiddal is foglalkozz egy kicsit, például otthon tölts egy kis időt, hiszen szeretteid hiányolnak már! Akár családi összejövetelt is szervezhetnél. De lehet, hogy ehhez sem lesz túl sok kedved, hiszen fontos feladataid adódhatnak kedden, amelyekkel valóban megalapozhatod hosszabb távon is a jövődet. Nehéz nemet mondanod családodnak, de ha tudják, miért utasítod el őket, meg fognak érteni.
Szerelem: Az unalmas, sok elfoglaltsággal járó hétköznapok kissé megmérgezhetik a kapcsolatodat! Ezt ne hagyd! Ha még mindig egyke vagy, akkor a péntek és szombat egy találkozás lehetőségét rejti!










Bak

Életed kissé felbolydulhat, privát dolgaiddal és munkáddal, esetleg vállalkozásoddal kapcsolatban rengeteg dolgod akad a héten. Közben próbálj meg kicsit kikapcsolni is, nem tesz jót neked, ha merev és feszült vagy folyamatosan. A stressz senkinek nem kedvez, de te túlvállalhatod magad, ami állandó fáradtsággal és előbb-utóbb betegeskedéssel járhat. Próbálj meg mérlegelni, jobban oszd be az idődet, és pihenj többet. Környezeted sem örülne egy morcos embernek!
Szerelem: Figyelj a párodra, és szánj több időt kapcsolatodra, ne hagyd, hogy a benneteket összekötő szálak meglazuljanak. A magányosoknak szerelem terén nem kedvez ez a hét, a túl sok elfoglaltság miatt.











Vízöntő

Nagyon érdekes és egyben meghatározó élményekben lehet részed, amelyek a következő hónapokat erősen meghatározhatják. Rátalálhatsz néhány olyan dologra is, melyek eddig távol álltak tőled, s most megtörténhet, hogy mégis ezekkel szeretnél közelebbről megismerkedni, vagy elkerülhetsz olyan helyekre, melyek magukkal ragadnak, s rendszeresen ismét fel fogod ezeket keresni. Új barátokra is találhatsz, érdekes kapcsolatok alakulhatnak ki!
Szerelem: Sosem baj, ha flörtölésre és hódításra adod a fejed, de mérlegelj, mielőtt olyat tennél, amit később megbánnál! A szingliknek kiváló lehetőségek sora kínálkozik a hét során arra, hogy új partnerkapcsolatot kezdjenek!










Halak

A következő napokban sziporkázol, szinte bárkit le tudsz venni a lábáról, vonzó leszel, belülről sugárzol. Nagyon jó benyomást tehetsz mindenkire, akivel találkozol. Kiváló alkalom kínálkozhat arra, hogy új kapcsolatokat, barátságokat köss, és jelentkezőkben sem lesz hiány! Olyan ajánlatokat is kaphatsz, melyek nagyon hízelgőek számodra, és nincs akadálya annak, hogy ezeket az alkalmakat ki is használd.
Szerelem: A magányos Halak nemcsak új barátokat, hanem új szerelmet is találhatnak ezekben a napokban! Ha úgy érzed, kezd ellaposodni meglévő kapcsolatod, itt az idő, hogy szakíts, vagy gyökerestül változtass az eddigieken!




Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top