nlc.hu
Horoszkóp
Napi horoszkóp (08. 19. vasárnap)

Napi horoszkóp (08. 19. vasárnap)

Kos (március 21. – április 20.)

Kedves Kos!
Uralkodó bolygód, a Mars a kommunikáció jegyében szemben áll a Jupiterrel. Jó testi és lelki közérzetedet kellemes hírek, hivatásbeli sikerek is fokozhatják. Hiúságodat legyezgeti, hogy szakmádban megkülönböztetett tiszteletnek örvendesz. A mai, engedékenyebb hangulatodban azt sem bánod, hogy családod nem osztja véleményedet. Talán a pénzt keveslik, vagy aggódnak érted.


Bika (április 21. – május 20.)

Kedves Bika!
Uralkodó bolygód, a Vénusz együtt áll a Nappal. Végre-valahára kifekhetsz a napra, és zavartalanul élvezheted, ahogy egész testedet átjárja a jóleső meleg. Legyél azért óvatos, mert roppant ereje van a napnak. Ózonlyuk, miegyebek. Használj olyan napolajat, vagy krémet, amelynek fényvédő hatása van. Csúfos kellemetlenségeknek veheted így elejét.


Ikrek (május 21. – június 21.)

Kedves Ikrek!
Uralkodó bolygód, a Merkúr együtt áll a Szaturnusszal. Amíg kint vakítóan süt a Nap, a fejedben sötét gondolatok kergetik egymást. Kiáltó ellentét! Ha másképp nem sikerül elhessegetni rossz kedvedet, akkor fogd a fürdőruhádat, menj el a legközelebbi uszodába és vesd magad a hűs habokba! Meglátod, egészen más emberként jössz ki a vízből.


Rák (június 22. – július 22.)

Kedves Rák!
Uralkodó bolygód, a Hold épp most kapott tanácsokat a Szaturnusztól. A megfontolás időszaka a következő hét. Erre készülj fel lélekben az utolsó pihenőnapon! Menj el sétálni, ha lehet, tölts hosszabb időt a természetben. Ez javíthatja bús kedélyállapotodat, és egészségügyi szempontból is fontos. Estefelé keresd fel barátaidat, kellemes élményekben lehet részed.


Oroszlán (július 23. – augusztus 22.)

Kedves Oroszlán!
Uralkodó bolygód, a Nap együtt áll a Vénusszal, az édességek bolygójával. Akár a béke szigetén is érezheted magad, ha az előző napokban nem rontottad el a gyomrodat az élet habzsolásával. Ma mindent jóvá tehetsz. Ez a nap is kedvez a társas összejöveteleknek, nem árt egy rövid pihenőt beiktatni a programodba. Nem alkalmas viszont az idő gyereknevelésre, hiszen ők most megérdemelt szabadságukat töltik.


Szűz (augusztus 23. – szeptember 22.)

Kedves Szűz!
Uralkodó bolygód, a Merkúr együtt áll a Szaturnusszal. Minden készen áll ahhoz, hogy emlékezetes vasárnap legyen a mai, de mégis hiányzik valami. Vagy talán valaki? Igen. Rádöbbensz, hogy egyedül a legszebb, legérdekesebb program is szürke és unalmas lehet. Hiszen, ha nincs kivel megosztani az élményeket, olyan, mintha nem is lennének. A család mindig szívesen áll rendelkezésedre, ha egy kis vigasztalásra van szükséged.


Mérleg (szeptember 23. – október 22.)

Kedves Mérleg!
Uralkodó bolygód, a Vénusz ma karonfogva sétál a Nappal. Folytatódik a tegnap megkezdődött sikersorozat. A mai napot a szerelem, a barátság uralja. Ha nem zárkózol el előlük, emlékezetes órákra számíthatsz. Nem kell előre megtervezni minden programot, lehet, hogy az események spontán alakulása ajándékoz meg egy igazán emlékezetes, gyönyörű estével.


Skorpió (október 23. – november 22.)

Kedves Skorpió!
Uralkodó bolygódat, a Plútót talán túlságosan is melegíti a nap. Ha nem bírod a meleget, vonulj a szoba hűvösébe, s ott egy hideg itallal próbáld meg leküzdeni ezt a „természeti csapást”. Mivel ma semmi különös nem várható – a melegen kívül -, végre elolvashatod a megkezdett könyvet is. A könnyű kalandokat kerüljed – bár a most változatlanul nagy a csábítás.


Nyilas (november 23. – december 21.)

Kedves Nyilas!
Uralkodó bolygód, a Jupiter még mindig szemben áll a Marssal. Ezen a hétvégén talán sikerül helyrehoznod azt, amit korábban esetleg elrontottál kiszámíthatatlanságoddal és figyelmetlenségeddel. Elégedett lehetsz, hogy felismerted mulasztásodat, és sikerült is kijavítanod. Az önvizsgálat helyénvaló, de ne ostorozd és büntesd magad igazságtalanul. Családos Nyilasok töltsék a napot szeretteikkel.

Bak (december 22. – január 20.)

Kedves Bak!
Uralkodó bolygóddal, a Szaturnusszal most szemben áll a Neptun, a ködösítés bolygója. Hosszú kunkorok és terelőurak után jutsz el a célegyenesig. Ez képletesen és valóságosan is értelmezhető. Minthogy időd van, ne pörgesd fel magad. Fogadd el tényként a súlyosbító körülményeket, ne vitázz! Inkább igyekezz békésen átsiklani a kényes kérdések felett! Környezeted hálás lesz a hozzáállásodért. A hamuba sült pogácsát ne hagyd otthon!



Vízöntő (január 21. – február 18.)

Kedves Vízöntő!
Uralkodó bolygód, az Uránusz az égi horoszkóp hivatásházának közepén áll, egyedül. Boldog és felszabadult vagy. Úgy érzed, hogy tényleg valami nagyszerűt csináltál, hogy valóban „megváltottad” a világot. Szokatlan tőled, mégis vad telefonálgatásba kezdesz, hogy mindezt mindenkivel azon nyomban tudassad és közölhesd. Persze nem mindenki osztozik lelkesültségedben.


Halak (február 19. – március 20.)

Kedves Halak!
Uralkodó bolygód, a Neptun szemben áll a véglegesítés bolygójával, a Szaturnusszal. Sok mindennel számot vetsz, van, amivel leszámolsz. Szándékod szerint örökre. De okosabb, ha megvárod, míg kellő rálátásod lesz az eseményekre. Tanulj saját hibáidból, ha már a másét nem tudod saját hasznodra fordítani. De ne most! Most hunyd le a szemed, és képzelj el egy szebb világot… Máris álmodsz… Vagy talán mégsem?

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top