Horoszkóp

Heti horoszkóp 2007. augusztus 20-tól augusztus 26-ig




Kos

A most kezdődő hét nagyon jónak ígérkezik, képes leszel szinte mindent rózsaszínűnek látni. Jól fogod magad érezni a bőrödben, gondolkodásmódodban is végre pozitív változás áll be. Új barátokra, ismerősökre lelhetsz, mely jót tesz önbizalmadnak, hisz mostanában talán többet foglalkoztál magaddal, mint környezeteddel. A bolygók ahhoz nyújtanak most segítséget, hogy munkádba fektesd energiáidat.
Szerelem: A rajtad uralkodó kellemes hangulatot kapcsolatodban is sikerül érvényesítened, ezért társad is hálás lesz. Ha még keresed az igazit, mostani optimizmusoddal könnyen rá is találhatsz.









Bika

Mozgalmas napok jönnek, különösen a karrier terén. Bármilyen nehézségű feladattal is bízzanak meg, azt sikerrel elvégzed ezen a héten. Nem fogsz vacillálni vagy mérlegelni, bizonyítási vágy él benned. Kiegyensúlyozottság jellemez, s ennek eredményét környezeted is látja, sőt még másokat is képes leszel ösztönözni. Elismerésre számíthatsz, mely önbizalmadat erősítheti.
Szerelem: Érzelmi életed is mozgalmasabbá válhat, a múlt heti esetleges sérelmek sebei most begyógyulnak. A szinglik is cselekedjenek azért, hogy végre kihátráljanak a magányosok táborából.




Ikrek





Nem lesz gondtalan ez a hét, éppen ezért ügyelj jobban egészségedre, lelki- és fizikai állapotodra, most sok kis apróság kellemetlenné teheti a következő napokat. Ez az információ cseppet se vegye el a kedved, hisz ettől még képes leszel teljesíteni azokat a feladatokat, melyet környezeted vár tőled. Önbizalmad úgy válhat ismét erőssé, ha megpróbálod túlszárnyalni eddigi önmagadat, és megmutatod rejtett képességeidet!
Szerelem: Egy pillanatra se engedd beférkőzni a féltékenység érzését lelkedbe, mert csak felesleges konfliktust okozhatsz vele. A párjukat még kereső Ikrek is mozduljanak ki végre otthonról, jó esélyük van néhány kellemes flörtre.







Rák

Meghatározó napok jönnek, sok új lehetőség és kihívás kerül az utadba, lehet, hogy olyan feladatot is teljesítened kell, melyhez hasonlót talán még sohasem csináltál. De ne hagyd, hogy eluralkodjon rajtad a pánik, hisz megvan a képességed a végrehajtáshoz! Csak meríts erőt önmagadból, mert most környezetedtől sem várhatsz segítséget, magadra leszel utalva, de ez ne adjon okot a csüggedésre!
Szerelem: A párkapcsolatban élők érzelmeik további elmélyülésére, a szálak erősödésére, a magányosok új szerelem megjelenésére számíthatnak szerdától.











Oroszlán

A Mars kellemetlenkedésének köszönhetően a következő napokban könnyen hajlamossá válhatsz arra, hogy bármilyen apróságon fennakadj és feleslegesen mérgelődj. Kerüld a stresszt, ne hagyd, hogy kihozzanak a sodrodból, óvakodj a hirtelen indulatoktól. Akkor teszed jól, ha megpróbálod magad tudatosan visszafogni. Rossz hangulatodtól sporttal vagy egy nagy kirándulással igyekezz megszabadulni.
Szerelem: Ne hagyd, hogy bármi vagy bárki megingassa érzelmeidet. A Vénusz fontos segítséget nyújthat abban, hogy a szinglik nagyot alakítsanak és párra leljenek.










Szűz


Talán az év legkiválóbb hete áll előtted! Végre olyan napok következnek, amikor a megfelelő teljesítés mellett igen komoly dicséretekre számíthatsz. A többfelől érkező elismerés jelentősen megerősítheti önbizalmadat, s jókedved a tetőfokára hág. Bármibe is kezdj, azt sikerre viheted, és hosszú távon is hasznodra lehet. Legyen szó karrierről, tanulásról, anyagiakról, a siker most garantált.
Szerelem: Vénusz segítheti ezen a héten utadat, hogy kapcsolatod még kiegyensúlyozottabb és boldogabb lehessen. A magányos Szüzeknek az útjukba sodródhat egy igazán nekik való társ.











Mérleg

Néhány kellemetlen esemény szegheti kedvedet. A most következő napokban könnyen megeshet, hogy megszakad egy fontos baráti, ismerősi vagy üzleti kapcsolat. Olyan dologgal összefüggésben akaszthatod össze a bajszod valakivel, amihez nem biztos, hogy jól értesz. Tartsd szem előtt azt, hogy ne akarj senkit meggyőzni a saját igazadról, netán valótlan dolgokról!
Szerelem: Féltékenykedés, vita zavarhatja meg magánéletedet, de hidd el, nem sok értelme van saját magadnak álmatlan éjszakákat okozni. Ha még keresed a párod, a hétvégén nagy az esély arra, hogy találkozz valakivel. De a többi rajtad múlik…










Skorpió


A hét első felében nem találod a helyed, sok feszültséggel kell számolnod, esetleg agresszivitással is szembe kell nézned. Ez utóbbira főleg a közlekedés terén kerülhet sor. Ne idegeskedj feleslegesen, ne keresd magadnak a bajt. Kerüld a konfliktusokat, ne keveredj összetűzésbe senkivel, csak veszíthetsz a kialakuló vitában. Vissza kell fognod magad, a hétvégére pedig lecsillapodnak a kedélyek.
Szerelem: Érzelmek terén se akarj többet a kelleténél, ne várj a társadtól olyat, amire talán nem képes. A magányos Skorpió feszült hangulata miatt nem lesz sikeres a párkeresésben most.










Nyilas

Kiváló lehetőségeket kapsz arra, hogy régi, lezáratlan ügyeket, konfliktusokat, félreértéseket tisztázz, elromlóban lévő kapcsolatokat ments meg. Mivel nem vagy haragtartó típus, ezt mutasd is meg mindenkinek, köss békét esetleges ellenfeleiddel. Most egyébként is különösen nehezen viseled a feszültséget, jót tesz a lelkivilágodnak is, ha lerendezed ezeket a kellemetlen dolgaidat.
Szerelem: A benned felgyülemlő feszültséget semmiképpen se vidd haza, különben megeshet, hogy a párodra zúdítod, s magadra haragíthatod. Ha még magányos vagy, de lenne, aki udvaroljon, ne utasítsd vissza anélkül, hogy nem ismered meg alaposabban.










Bak

Remek napok jönnek, érdekes és fontos élményekben lehet részed csütörtökig, melyek akár a következő hónapok eseményeit is meghatározhatják. Bár a hétfői nap nehézkesen indul, de utána gyorsan telnek a napok, sok munka és tanulnivaló vár rád. Fogadd be az új ismereteket, hisz már a közeljövőben is fogod tudni ezeket kamatoztatni. Az sem baj, ha elkezdesz egy tanfolyamot vagy továbbképzést.
Szerelem: Fontos döntéseket hozhatsz ezen a héten. Ha úgy véled, hogy párodhoz már csak a megszokás köt, akkor épp itt az ideje váltani. Aki pedig keresi a nagy Őt, felbukkanhat egy régi ismerős, de ugye nem felejted, hogy egyszer már vége lett?











Vízöntő

A hét első napjaiban igen nagy az esély arra, hogy környezetedből valaki beletipor a lelkivilágodba. Mélyen megsérthet téged, az önérzetedet. Ha teheted, igyekezz megvigasztalni magad, ne vedd fel, amit mondott! Inkább kezdj bele valami nagy feladatba, így gyorsan eltelik a hét második fele. A Hold most abban segít, hogy sikeresen elvégezd a mindennapi feladataidat.
Szerelem: Kiegyensúlyozott napok jönnek, érzelmi téren minden Vízöntő harmóniára számíthat, az is, akinek van, az is, akinek nincs párja. A párkeresőkre izgalmas hét vár, használják ki a lehetőséget.










Halak

Úton-útfélen kisebb összetűzésekbe keveredhetsz, ha viszont úgy érzed, neked van igazad, és ezt bizonyítani is tudod, hát ne hagyd magad! Ne engedd, hogy olyannal vádoljanak, amit sosem tettél. Csak légy őszinte, és nyisd fel mindenki szemét, nehogy félreismerjenek! Viszont csak azért, hogy bizonyíts, ne vállald túl magad!
Szerelem: A Vénusz most abban segíthet neked, hogy kedvet kapj az ismerkedéshez. A társasági élet, a barátok kellemes élményt nyújthatnak, a szingliknek pedig egy új kapcsolat lehetőségét rejtik.




Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top